Ееее...не тривожте моє воображеніє, в мене буйна фантазія, що домальовує одразу картини феєричні.

|
|
![]() Ееее...не тривожте моє воображеніє, в мене буйна фантазія, що домальовує одразу картини феєричні. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Доброго дня форумчани.Прошу пробачення за офтоп,але може когось з власників нерухомості зацікавить.Студенту медику 4го курсу на довготривалий термін потрібна в оренду однокімнатна квартира в Франківському районі.Домашніх тварин,скрипки,дружини,дітей і шкідливих звичок пока не має.Бюджет 5-6 т грн. Написав батько.Дякую за розуміння.
![]()
За такі гроші навряд чи знайдете. 8000 грн + комуналь. Така середня ціна. Це з власного досвіду кажу. Тобто 300$ +-треба.
![]() ...на старт, увага, ремонт! ))))... коротше, трохи "перетасувались" мої плани на ремонт))
- отож, ремонт буде робити в основному тато(як і було сказано раніше), а я буду допомагати..... - все! - з всіх решти озвучених раніше - толку не буде, бо всі зайняті! ..... найгірше, що і тато, на моменті, дуже зайнятий..... але обіцяє, що з-часом буде викроювати з своєї щільної зайнятості 2-3-4дні в тиждень для мого ремонту!(а не 1день/тиж., як зараз) - правда, якщо б мені дууууже підгорало, то б шукав майстрів.... - а так, то і так ми плануємо пересилятись в червні(щоб шкільний навч. рік закінчився, ну і ще через деякі причини) ...але вже завтра, має стартувати ремонт по-справжньому! - будемо штробити/прокладати електрику...... - бо до цього, тільки стягували матеріали та інструменти... - ну і моніторили ціни... - доречі про ціни: трохи розчарований я Епіком - забігаючи на перед, - то так, там все є в одному місці і є в них знижки(по їхніх картках) і акції.... АЛЕ! - промоніторивши ціни, то в них мало що дешевше! - відносно буд-магазину, який є в 100м від мого Лайту!(хоч їх є два в 100м, але один з них "Буд-Хата" в Екодомі, що навпроти..... - а це, ніби, міні-сітка буд-магазинів, які полюбляють поселятись в новобудовах..... і в них можна розраховуватись карткою, що немаловажно! ) - то мені простіше і зручніше брати біля хати по-трошки(возиком возити), ніж гнати машину/доставку, а потім то все ЗА РАЗ розвантажувати і носити в хату! - хоч плитку/ламінат/душ-підон і т. п. планую брати в Епіку)) ... якось так©®™ ![]() ![]() Долярчик Та найми дизайнера + майстрів з одної фірми. Підпиши договір і не май клопоту...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Саме цікаве на цьому форуму, то неперевершені суперові роздуми пані Lambada та пана jump.
Ну хіба що трохе перебільшено там с парканом у 3 метри та з тим, що дуже дорого коштує. Нормально коштує. Не дорого. У Малечковичах будинок із сучасним дизайном, парканами та ландшафтним дизайном в 2 поверхи і площею десь 190 квадратів обходиться не більше 150-180 тисяч доларів. А так да: газони тре косити щотижня... І бажано не заводити овчарку... Між Брюховичами та Малечковичами - там де, корпуси японських заводів - навпроти у лісі - двоповерховий будинок побудував приятель за польським проектом - ніби-то вкладається в 100 000 долярів. Це з нуля. На голих 8 сотках... Йому дуже повезло: не території збереглися 4 чи 5 справжніх лісових чи ялинок, чи сосен - боюся помилится. Але гарні. Паркан будував за власний рахунок з трьох боків. Ковка на балконах. До речі, десь знайшов дуже не дорого... Гараж на першому поверсі будинка. Опалення комбіноване - газ та камін (розведення по всіх кімнатах гарячого тепла). Але контролює кожен цвях та кожен мішок цементу: наприклад, перекрили металочерепицею дах - виставили рахунок на 120 кв. метрів, лазив сам переміряв - вийшов на 105. Зараз інтересна ситуація - тут пані Lambada чітко вловила ситуацію та вектор розвитку: ціни на нерухомість приватну "припали", і суттєво, ціни не нерухомість безпроблемну - де нічого не треба робити - типу квартир - трохи піднялися. Наприкад, у згаданих Малечковичах розкуповували "як пиріжки" приватні будинки без внутрішніх робіт по 240 000 доларів у чергу. Це 2015-2016 рік. 10 соток землі втюхували новачкам за 65 000 доларів. Просто шмат землі... Потім все зупинилося і вони - готові будинки під ключ - вже стояли весь 2017 рік з нульовим рівнем продажу. Те, що продавалося у 2015-2016 за 240 000 доларів можно було ЛЕГКО взяти у 2017 році вже за 180 000 доларів. Те саме... На 60 000 доларів дешевше! У 2018 приятелі віддали свою "прєлесть" - справа усього - на віки!!! - життя - замість 240 000 доларів за 140 000 $. Але то одиничний випадок, бо пана "підперали фінанси", пан вирішив вкладится в інше. Тут така цікавина: прогавив 100 000 доларів у 2015 році, щоби потім виставити на продаж у 2017 - відразу після Нового року та продавати 1,5 роки, щоби заробити у майбутньому - колись - можливо - за виручені кошти - 20 000 доларів. Взагалі зараз в Малечковичах пристойне готове - від 150 000, і вище (це в районі ближче до траси, а не до церкви - там - ближче до траси - всі будинки "пристойні"), є більш дешевші в другому районі Малечковичей. На землю зараз хороші ціни, якщо не сказати "смішні" - он те, що купували по 5 000 доларів за сотку в Конопниці ("близький Львів") зараз намагаються продати по 2 000 доларів за сотку, фіксуючи збитки в 2 500 - 3 000 доларів (!!!) на кожній сотці землі. Люде дають поради зараз купувати просто землю, якщо є "вільний капітал" та мріють, що через рік два - як вони кажуть "подвоїте капітал", вже ніби-то "вільних земель" нема вже взагалі. Ну а по Карлу Марксу - то є капітал. Ну-ну... Востаннє редагувалось akurt в Нед 03 бер, 2019 16:00, всього редагувалось 2 разів.
![]() Скажіть щось про Парус Парк на Кульпарківській.Доброго дня, форумчани! Зараз розглядаю варіант покупки квартири в "Парус Парк". Мучать сумніви на рахунок теплопостачання . Наскільки мені відомо, там власна котельня. Проте до кінця не розумію, по яких тарифах буде це тепло ? Оскільки купляю квартиру для себе, а не для бізнесу, то це питання є надважливим для мене. Хто живе в будинках з такими котельнями, поділіться враженнями) Якщо тут є хтось з власників Парус Парк, відпишіть, буду вдячна за будь-яку інформацію
![]() (такий великий форум, а так мало реально корисної інформації ![]()
|
|