ЖК Британія, де під час косих дощів стіни наскрізь промокають?! 😎
|
|
![]() Може там інша причина?Важко в таке повірити, так як кожен будинок утеплюють пінопластом, чи ватою... а вони - непромокаючі! + ще штукатурка з фарбою зверху! Хіба на стиках/швах? І то вони б мали бути тоді широкі... щоб вода туда сочно потрапила? ![]() Відоси декілька років тому назад були. Мокрі плями під стелями і прямо посередині стін. Як їм таке вдалося я ХЗ. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! Що там ціни на ремонт у місті Лева?
Скільки тепер коштує м2 ремонту під оренду "під ключ"? Яке співвідношення будматеріалів до робіт майстрів? 1:1?
![]() Пане Успіх!
Перемога полягає хоча б в тому, що очі всієї України - точніше всіх "рил" і не "рил" Києва, Дніпра та наших міст уже 3 роки прикуті до вашої - прямо скажімо - невеличкої інвестиції. Як ви знаєте, я особисто відвідав вашу інвестицію і дав вердикт позитивний: - я знаю той мікрорайон НЕ з інтернету, як тут деякі "горе-діячі" та "горе-великегоре-інвестори", а досить давно - вперше побував там влітку 1979 (!) року. Реально був здивований швидкістю, з якою виїхав від вашої інвестиції на міст на Городоцьку. Прямо не очікував. Рельного був здивований. Якщо це під оренду - то просто суперррррррррр... - в тому мікрорайоні мешкають мої приятелі; декілька разів проводили з ними вдалі "алкогольні" вечірки; я і зараз впевнений, що найкраща в світі Свиняча відбивна - в кафе на Широкій, майже навпроти церкви, найкраща Солянка збірна - в кафе на вулиці Іванни Блажкевич (ще й спробуйте замовити - останній раз мені пані-офіціянт сказала, що вже всю розібрали), а найкраще горілка "Львівська" смакує в кафе "Рокс" на виїзді з Левандівки на Городоцьку! - мікрорайон вважався раніше "робітничо-залізничним", але де ж в наші часи ті "робітники", які є "гегемоном" робітничого класу, і де оті залізничники... (Хоча залізничний факультет Львівської політехніки ВИКОНАВ план прийому на бюджетні місця за двома спеціальностями - набрали повний комплект студентів). - від вашої інвестиції до центра Львова просто смішна відстань. Наприклад, спілкуюся з одним паном, який мешкає в "Царському селі" під Львовом - так це ж просто цирк - в кінці вулиці Городоцької такі корки - такі корки - просто жах - щоби доїхати до свого підземелля (зверху стоять три 2-о поверхових його будинка) - з діамантами, він тупо зупиняється на Городоцькій та спить в автівці, поки біднота доїде до ліжок... Так що все ОК! То люди НЕ львів"яни і просто НЕ в курсі. Точніше - "в курсі" - заздрять до безтями... ![]() Цей дощ надовго?©Від вчора і до тепер падає дощ...
Що, знову десь затопило паркінги і плавають автівки? ![]() Для пана Успіх.
Інформація для роздумів. Приятелі - львів"яни - закінчили робити ремонт в новобудові - квартира куплена як інвестиція під орендарів. Вони ДУЖЕ досвідчені в ремонтах - мають квартири не тільки в Україні, але і в Європі - звісно самі з шпателем на стоять - всіх наймають та ретельно слідкують. Ніяких помилок/похибок не терплять. Дуже прискіпливі. Все люблять робити дорого або дуже дорого.... Я спитав, в які гроші обійшовся ремонт: сказали, що в 500 доларів за квадрат НЕ вклалися. Трохи перевищили. Тепер виникла проблема: квартира є такою "іграшкою", що в них ні руки, ні ноги не піднімаються здати в оренду. Тим більше їх інші приятелі, які здавали десь 6-7 років "двушку" по 500 доларів, вже змушені були здати за 400. А інші приятелі здали такому цікавому орендарю, що - як би це обережно сказати - ну дуже не словя"нину, ще й з собакою... Що їх аж пересмикує від того орендаря... Ось тепер і чухають потилицю... P.S. Керуючись відомою приказкою "Зять любе взять" їх зять пропонує виставити в продаж за нереально високою ціною - раптом хтось купить так дорого, що власники отримають все, що хотіли отримати від здачі в оренду готівкою одномоментно. Думають...
|
|