Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:Новобудова? Своїми силами що робите? Вы напишіть коли закінчите з технікою, меблями та ершик для унитазу поставите, зробите фінальне прибирання.... та переробите всі косяки. Думаю вийде 800+ Зображення не відкриваються.
Не новобудова, того там демонтажа куча... в ноль все вынесли со стенами и полом. Ничего не делаю сам. Хотя нет. Счетчики на поверку сдавал сам))) Мне скидуют сметы, чеки на материалы. Делают бригады проверенные, по мере свободного времени. От того так долго все, они чередуют с фасадами, на которых сейчас бабки рубят. Такой у нас уговор. Оттого и цена дешевле
Хрен его знает чего у вас не открыввется))) Это больше к админам финанс.уа вопрос
Успіх написав:Який % роботи майстрів в цій ціні? (50-40-30%?)
По разному за разные виды работ. Та же стяжка может быть и 30-40. А вот подразетники расставить, коробки попаять - 200-500)))
Бетон написав:Нафига вы лепите распред коробки? Снимайте их к чёрту.
UA написав:Новобудова? Своїми силами що робите? Вы напишіть коли закінчите з технікою, меблями та ершик для унитазу поставите, зробите фінальне прибирання.... та переробите всі косяки. Думаю вийде 800+ Зображення не відкриваються.
Не новобудова, того там демонтажа куча... в ноль все вынесли со стенами и полом. Ничего не делаю сам. Хотя нет. Счетчики на поверку сдавал сам)))
Тоді точно 800+ якщо все при все записувати. Зазвичай люди не все записують при ремонті, або ретроспективно рахують забуваючи про 1000 дрібниць. Стояки води, каналізації, опалення, вікна міняли?
UA, я умею считать, не переживайте. Стояки были поменяны до меня, стояло ЭЭ опалення, окно одно в кухне + балкон. в сумме около 50К грн, но это рехао профиль, какойто утолщенный, т.к. балкон будет продолжением конаты. Уже куплены - новая газовая колонка, инсталяция туалета, вытяжка, 2-х комфорочная плита.
Прямо сейчас прайс - до 10К у.е. на 30кв, т.е. 333\кв. еще не до конца сделана ванная, но объем оставшегося там - небольшой, с учетом купленной инсталяции и кабинки.
Я наразі на порігу ремонта новобудови для себе, якщо буде наснага буду сповіщати , комусь це цікаво?чі не потрібно засірать єфір "флудом"? Поріг. порозі... Починаємо , первое Унитаз для строителей - ?