Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
По таким іпеням не стріляли. Хоча відносно поруч, по прямій до кілометра.
Такі «Іпеня» зараз на ціну золота: головне, щоби поруч не було всіляких цехів, військових училищ та такого всякого. Цікаво дивитися, як панове заздрять пану Успіх, але від місця подій сьогодні до його інвестиції досить далеко: приблизно 4,5 км - орієнтовно 15-20 хвилин на авто. Ви просто не знаєте Львів: якщо їхати по дуже довгій вулиці Городоцькій в центр, то ліворуч відкривається чудовий вид на великий комплекс новобудов. Я в тому районі часто бував: там немає небезпечних цехів, або фабрик, або заводів, або військових училищ. В наш час - ЛЛЛ!
Ви не орієнтуєтеся у Львові. Географічно для мене - як мешканця Львова - головні події відбулися НИЖЧЕ залізничного вокзалу - там суттєвий спуск вниз повз Цирка (по Городоцькій він праворуч) в бік Львівськоі опери. Це значно нижче (географічно) по відношенню до Головного залізничного вокзалу.
akurt написав:Ви не орієнтуєтеся у Львові. Географічно для мене - як мешканця Львова - головні події відбулися НИЖЧЕ залізничного вокзалу - там суттєвий спуск вниз повз Цирка (по Городоцькій він праворуч) в бік Львівськоі опери. Це значно нижче (географічно) по відношенню до Головного залізничного вокзалу.
akurt написав:Ви не орієнтуєтеся у Львові. Географічно для мене - як мешканця Львова - головні події відбулися НИЖЧЕ залізничного вокзалу - там суттєвий спуск вниз повз Цирка (по Городоцькій він праворуч) в бік Львівськоі опери. Це значно нижче (географічно) по відношенню до Головного залізничного вокзалу.
Що таке "географічно нижче"???
Це в школі дітей вчили - вам не повезло. Найнижча точка: 289 м. Найвища точка: 409 м. Вулиця Городоцька тягнеться від населеного пункта «Холодноводка» (від окружної навкруги Львова дороги) до самого центра. 2/3 іі має дуже плавний спуск вниз в бік центра (саме звідси видно житловий масив, на якому розташований дуже великий комплекс нових будинків) повз повороту на залізничний вокзал і далі СУТТЄВИЙ СПУСК вниз в центр міста до будівлі Львівської опери, під якою і в наш час протікає річка.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 04 вер, 2024 12:40, всього редагувалось 2 разів.
Чисто за пунктом 1: Прямо зараз подзвонив у Львів - пан Юрій перебував на вулиці Гоголя (це досить близько до Львівської опери). На моє прохання він проїхав по вулиці Городоцькій та да допомогою смартфона iPhone13 Pro провів вимірювання: - вулиця Гоголя - вулиця Городоцька: 270 м над рівнем моря. - вул. Городоцька - вище (!) район подій середи: 290 м. - вул Городоцька поворот на Залізничний вокзал: 300 м над рівнем моря. - вул. Городоцька - поворот на міст на Левандівку - 310 м над рівнем моря. - вище по Городоцькій - 320 м над рівнем моря.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 04 вер, 2024 11:53, всього редагувалось 1 раз.