Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:є прогнози, що у випадку перемир'я навпаки ціна ни нерухомість у Львові можуть впасти від поточного рівня. й відповідно, це вплине на перспективи будівництва.
та дуже б хотілося бо не приємно бачити як місто перетворюється в мурашник і люди ходять ширенгами в шотири смуги по парку ( як і по всіх зонах відпочинку) не кажучи вже про затори , ще один Київ - не хочу - фу
flyman написав:то ви живете вчотирьох в 1к, яка відчувається як 3к (с)(тм)?
ну дивіться якщо одна нормальна 1 кімнатна квартира , то там як мінімум ще є нормальна кухня метрів 12-15 ! а то вже рахуйте 2 кімнати , бо в 12-15 кв вже може одна людина нормально жити \працювати .
Знімає таке в основному молодь... А їм аби інстаграмно було а там на цвинтарі воно побудоване, чи вид з вікна на цвинтар - це їм байдуже
у нас немає стільки багатої молоді , щоб заселити всі ті мурашники навіть орендуючи то все , я так думаю . А цвинтар за вікном - не бачу проблем хоч взагалі в будинку біля цвинтаря жити - навпаки хороше нагадування .
ну дивіться якщо одна нормальна 1 кімнатна квартира , то там як мінімум ще є нормальна кухня метрів 12-15 ! а то вже рахуйте 2 кімнати , бо в 12-15 кв вже може одна людина нормально жити \працювати .
В мене загальна площа квартири 53м2. Для порівняння - в моїх батьків "двушка"(чеський проект) в чотириповерхівці - 54м2. Тобто, аж на 1м2 більша двуха за мою однуху
Але я свою поділив так(спеціально вибирав таке планування, щоб можна було гарно все поділити) щоб було комфортно! Тому, була в мене кухня 27м2, а стала 17м2! Відповідно, появилась друга кімната 9м2! Хоча кухня 17м2 - це теж може бути, як кімната(там диван є) Тому відчувається, як трьох -кімнатна!
п.с. І щоб дуже хейтери не хейтерили "що то за така кімната 9м2?" - то скажу, що коли я жив у дружини(пішов в зяті) то в них - трьох-кімнатна в п'ятиповерхівці. То там найменша кімната теж 9м2 - в якій ми В ТРЬОХ(я+дружина+дитина) жили щось 5-6років!!! А потім нас пересили трохи в більшу кімнату - 12м2
Shaman написав:є прогнози, що у випадку перемир'я навпаки ціна ни нерухомість у Львові можуть впасти від поточного рівня. й відповідно, це вплине на перспективи будівництва.
та дуже б хотілося бо не приємно бачити як місто перетворюється в мурашник і люди ходять ширенгами в шотири смуги по парку ( як і по всіх зонах відпочинку) не кажучи вже про затори , ще один Київ - не хочу - фу
Не буде такого. Як пан Shaman написав. Люди роблять висновки та думають головою. І не тільки люди - а й підприємці. Спілкуюся із університетським приятелем, який зараз - після служби в армії - живе та працює в Дніпрі на будівельну мафію. Останнє слово не читати. Вивели вже всю техніку з Дніпра на захід України. Нового будівництва НЕ починають. Замовлень у приятеля на проєкти немає. Що не вивели - продали. Купували будівельники щ міст від Івано-Франківська і далі на захід.
Інші приятелі закінчують ремонт у купленій 1 чи 2 роки тому 2-к квартирі. Все дорого.
Так що ЕКОНОМІЧНИХ ТА ПОЛІТИЧНИХ причин для зменшення цін у Львові немає. Не забуваємо також про інфляцію долара.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 тра, 2025 20:58, всього редагувалось 1 раз.
В мене загальна площа квартири 53м2. Для порівняння - в моїх батьків "двушка"(чеський проект) в чотириповерхівці - 54м2. Тобто, аж на 1м2 більша двуха за мою однуху
Але я свою поділив так(спеціально вибирав таке планування, щоб можна було гарно все поділити) щоб було комфортно! Тому, була в мене кухня 27м2, а стала 17м2! Відповідно, появилась друга кімната 9м2! Хоча кухня 17м2 - це теж може бути, як кімната(там диван є) Тому відчувається, як трьох -кімнатна!
п.с. І щоб дуже хейтери не хейтерили "що то за така кімната 9м2?" - то скажу, що коли я жив у дружини(пішов в зяті) то в них - трьох-кімнатна в п'ятиповерхівці. То там найменша кімната теж 9м2 - в якій ми В ТРЬОХ(я+дружина+дитина) жили щось 5-6років!!! А потім нас пересили трохи в більшу кімнату - 12м2
Питання не в площі кімнати. Зараз в новобудах нерідко такі одразу є. В Поляндії я так розумію це взагалі вже норма. В тій кімнаті вікно є? От то було питання. Бо кімната без вікна називається комора. Чи ванна. І чешки то ще непогані планування. Ми колись жили в 3к хрущовці площею 55.
Квартири 1-к площею до 55 кв.м часто-густо переробляють в умовні «двушки». Вікна в спальні там немає: вигорожують спальню склопакетами. Навіщо в спальні вікно??? В мене у приятелів 6 квартир під здачу - то дві - саме такі. «Умовні двушки». В оренду - «аж гай шумить»! Ще й паркомісце - для орендарів - за окрему плату. Неоподатковані прибутки - так саме, як моряк бачить моряка здалеку - йдуть до неоподаткованих прибутків.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 тра, 2025 21:18, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:Квартири 1-к площею до 55 кв.м часто-густо переробляють в умовні «двушки». Вікна в спальні там немає: вигорожують спальню склопакетами. Навіщо в спальні вікно??? В мене у приятелів 6 квартир під здачу - то дві - саме такі. «Умовні двушки». В оренду - «аж гай шумить»!
А чим там дихати? Якось не уявляю взагалі спальню без вікна.