Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fis написав:Долярчик вам знову раджу подивитись в сторону IT. Пробуйте на тестера. На софтсерві є курси, але на них ще треба пройти. Підівчіть англійську. Проінвестуйте трохи в знання і буде вам 500 уо і навіть більше в перспективі. Не лінуйтеся.
Sent from my iPhone using Tapatalk
хлопу Долярчику потрібні не курси програмістів, а легке безтурботне багате життя))) Найкраще втілення мрії для нього - поїхати на ПМж в Африку. До бушменів чи пігмеїв. Там, де завжди тепло, є їжа (антилопи, лами, різні ховрахи), банани на пальмах ростуть, пінгвіни у морях плавають))) Там він би спокійно лежакував би під теплим сонечком на березі лагідного моря)))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 12 бер, 2018 23:56, всього редагувалось 4 разів.
sailed написав:всі павльончики, мафи - відімре як динозаври
...розкажете це тим МАФам-динозаврам, які стоять по два-три в кожному дворі....... з продуктами!
То все від лукавого і має померти. Мені дуже подобається формат Baker Market (що в районі аквапарку) - завжди світло, чисто, опрятно. Хоч і не живу в тому районі, але завжди приємно зайти в той магазин. Шось типу такого:
....такий є і на Сихові(то щось типу мінімаркета з дівчатками касирками і охороною...... одягнуті всі у світлокремову форму ....а з цінами як, бо я не заходив туди?
sailed написав:всі павльончики, мафи - відімре як динозаври
...розкажете це тим МАФам-динозаврам, які стоять по два-три в кожному дворі....... з продуктами!
То все від лукавого і має померти. Мені дуже подобається формат Baker Market (що в районі аквапарку) - завжди світло, чисто, опрятно. Хоч і не живу в тому районі, але завжди приємно зайти в той магазин. Шось типу такого:
а ще від цього закладу дууууже файний запах іде свіжоспеченого вкуснячого борошняного виробу і білокурої панянки. що із красивою посмішкою на лиці продає його щодня!
jump написав:у колеги син закінчив коледж по програмуванню+ШАГ, випросив у тата колишню квартиру тещі і створив там воркінг-лівінг-трахінг 8 цвіркунів (19-22р)перетворили 2кімнатну у плетиво кабелів, завалів з дисків, флешок, блоків компів, моніторів, поламаних та живих ноутів, насипів чіпсів, пачок з-під них, коробок з-під різнх розмірів піц, поламаного бачка до унітазу, купи пилюки усюди шкробають якісь проги, сайти на замовлення незнаю кого
Прийшла Ваша пора і нам дати пораду. Читаємо (з валютної гілки - я туду не заходжу майже ніколи - сьогодні трохе почитав, порадів за Долярчика, там його знають і поважають, навіть називають "Веселый хлопец из Львова") - радіючи за орендодавців Львова: долар вже по 25 з хвостиком, тобто, їх - орандодавців - статки у валюті зростають з кожним днем). ЛюдЕ багатіють... Наприклад: у січні 11 500 гривень - це стільки особисто (приізвище видалено) отримував і отимує зараз від здачі в оренду - було 11500/27,5=418$ Сьогодні ті самі 11 500 це 11500/25,7=448$ 30 долярів - то дрібничка... Але, як писав поет:
Тридцатка баксов! - Кому она нужна?! Голос тридцатки тоньше писка. Кто её услышит? - Разве жена! И то если не на базаре, а близко.
Доречі - зараз акція на готелі мережі IBIS у Польщі - номер на двох всього 10$ на добу (без харчування). Майже всі міста Польщі... Тобто, тридцятка - це три дні безкоштовно на закупах у Польщі. Купуємо все для нових квартир під здачу!
Так ось:
Вовка-тренер написав:
Captain Obvious написав:И хоть бы на копейку хоть какой-то товар в супермаркете подешевел или бензин! Так нет, все цены как при 28.7, и лишь продолжают подрастать. Кидают всех нас, всех до единого - гривнепатриотов, доллароматрасников, всех!
Зато как только доллар вверх, то моментально меняют все ценники. Даже не брезгают на переучет магазины закрывать, или несколько раз в день кругами по магазину бегать с переоценками. И на любой вопрос следует моментальный ответ- ну вы же видите что с долларом происходит! А сейчас что происходит? И почему этого в упор они замечать не хотят??? Вот и вся логика: заметно только то, что выгодно лично им, а остальные- это терпилы и пустое место : )
Так ось: " А сейчас что происходит?" Ви змінюєте цінник у напрямку вниз?
Lambada написав:А скільки він заважить? кіло металолому 3,40 грн
....як тільки він це зробить(бо ще не зробив) - то я буду знати і вам обов'язково напишу! ....моя думка, що може 100 долярів візьме, але побачимо....
akurt написав:Так ось: " А сейчас что происходит?" Ви змінюєте цінник у напрямку вниз?
... я тій людині там відповів, що зразу видно, що вона далека від торгівлі! ...особисто я - ціни на дол. товар(який в мене складає десь80%) - не міняв, а на гривневий, ще й підвищував, так як закупівельна ціна зросла! ....але, якщо так доляр й надалі буде сповзати до низу, то я просто буду робити знижки, або при спілкуванні з покупцем, зразу буду казати фразу: "якщо будете брати, то буде на стільки-то дешевше!"
akurt написав:Так ось: " А сейчас что происходит?" Ви змінюєте цінник у напрямку вниз?
...особисто я - ціни на дол. товар (який в мене складає десь80%) - не міняв, а на гривневий, ще й підвищував, так як закупівельна ціна зросла! ....але, якщо так доляр й надалі буде сповзати до низу, то я просто буду робити знижки, або при спілкуванні з покупцем, зразу буду казати фразу: "якщо будете брати, то буде на стільки-то дешевше!"
Таким чином будуть робити і продавани аксесуарів для вашой нової квартири.
За моїми підрахунками - а це отримало підтвердження і за даними офіційної статистики України (це опубліковано на тій же валютній гілці) ціни на все, що пов'зано із ремонтом квартир - виросли на 20 відсотків. Тобто: - особисто Ви стаєте біднішим на 20 відсотків. - осбисто я стаю багатшим на 20 відсотків.
Прікольно... На сьогодні самий правильний стиль життя: - організувати бізнес в Україні або за її межами (як робить це дехто із форумчан, не буду казати хто...) - жити за кордоном, насолоджуючись падінням долара до гривні... Бо - зверніть увагу - цитую із виключенням деяких слів: "ціни на ... товар... на гривневий, ще й підвищував... (!!!). Наприклад, ще недавно я ціни в турецьких лірах множив на 7, щоби отримувати в гривнях, а сьогодні порахував - треба на 6,8. Дрібничка, а приємно...
Ціни на продукти на ринку в Анталії: - помаранчі - 10 гривень (всі ціни за кіло) - полуниця - 20 гривень - сині (баклажани) - 13 гривень... - риба - Дорада або Сібас - 129 гривень.
Ціни на обладнання нової квартири Долярчика. Для прогнозу витат. Ціни Львова 2015-2016 років забув вже, то взяв та виписав у блокнот в супермаркеті в Анталії : - унітаз напольний з бачком - 1020 гривень - теж, на стіну - 1020 гривень - комплект душовий - 476 гривень (два змішувачи та лійка, стійка...) - набір: умивальник+тумба+навісна шафа - 1836 гривень - кахель на підлогу 45х45 - 123 гривні квадрат - на стіни - 123 гривні квадрат - фарба для стін відро 10 кг - 510 гривень - душова кабіна - 2 380 гривень - умивальник фаянсовий 475-950 гривень - комплект на кухню (духовка+варочна поверхня+витяжка) 10 200 гривень - посудомийка 9 200 гривень - пральна машина 13 600 гривень - холодильник - 13 500 гривень - дивани 5 000 - 11 560 гривень - двоспальне ліжко - 6 800 гривень - матрац анатомічний - 6 800 гривень - шифонер у спальню - 6 800 гривень -тумба під ТВ - 1090 гривень. - килим 160х230 - 1020 гривень...
Цим літом Долярчик почне облаштовувати квартирку... Подивимося, що напише про ціни... Це тим більш інтересно, що людЕ готують квартири і під орендарів у Львові...
P.S. Особисто я зараз виконую соціальний експеримент: щомісяця отримую з України на карти банків 17 000 гривень (трохи менше виручки Долярчика за місяць). Ретельно записую всі витрати. Чи вистачить на двох? Ще не знаю... Ну все, пішов робити собі помаранчовий фреш... Із собакою вже погуляв...