Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Так, не зіваємо, купуємо квартири у Львові під орендарів. На сьогодні мій особистий висновок такий: вторинка в ціні падає, новобудови в ціні ростуть...
Сьогодні дивився оголошення: на Княгині Ольги, будинок 5а, другий поверх 1-к кавалєрка 47 квадратів - 27 000 долярів... Оголошення свіже... Будинок, наскільки я знаю, 2000-го року, цегла біла. Ну так що ж... орендарям... (не реклама, самому інтересно було)
Востаннє редагувалось akurt в Вів 13 бер, 2018 17:59, всього редагувалось 1 раз.
Найреальніша порада Долярчику для отримання пасивного прибутку, не оригінальна - депозит. Весна - літо - гривня, осінь - зима - доляр. Всі інші поради передбачають собою активний дохід, тобто працю. Я так розумію Долярчик шукає не роботу, а куди інвестувати, інвестиції. Інвестиції ризикові (кріпта, аХції) Долярчика не цікавлять. Тобто лише депозит залишається. Поклав гроші і щомісяця знімаєш %. Це варіант максимально безризиковий. Всі інші пасивні інвестиції передбачають розумове напруження і ризик. Але Долярчик відмовляється навчатися. Лише депозит тоді.
Тут що дивно - як тільки його заблокували - відразу купа рельно гарних порад. Є один недолік: він тільки в липні або в серпні отримає прєлєсть і трохи приблизно уявляє скільки ще грошей треба вкласти, бо купив прєлєсть без_вікон-без_дверей-без_балконів-без_перегородок-без_підлоги-без_склопакетів на балконі... Так що зараз просто думками багатіє...
Реально, якщо Долярчик наскирдує хоча б 100 тис.$, то можна вже кидати роботу. Нехай їх тасує по наведений вище схемі і отримує щомісяця штуку зелені. Це реально пасивний дохід. На а якщо штуки йому мало на місяць, то тре більшу суму скирдувати. Нехай сам порахує свої потреби і базову суму. Лежиш на канапі і щомісяця до банкомату йдеш % отримувати. Життя рант'є. Я так живу зараз і нічого...
akurt написав:він тільки в липні або в серпні отримає прєлєсть і трохи приблизно уявляє скільки ще грошей треба вкласти, бо купив прєлєсть без_вікон-без_дверей-без_балконів-без_перегородок-без_підлоги-без_склопакетів на балконі... Так що зараз просто думками багатіє...
Долярчик міг заробити вже не лише на ремонт, а й ще на пару квартир. Але навчатися не хоче. Тут або головою працюй або копита збивай!
akurt написав:купуємо квартири у Львові під орендарів. На сьогодні мій особистий висновок такий: вторинка в ціні падає, новобудови в ціні ростуть...
Чи точно усі новобуди ростуть в ціні у Львові???? Може, пан Акурт трохи перепив коньяку в обід? Чи погано закусив?)))
У Києві ситуація зовсім інша - дорожчають лише певні новобуди в центрі. Решта - дешевшає або ж стагнує.
airmax78 написав:ой-ой-ой: https://www.olx.ua/obyavlenie/goloseevs ... vCcog.html ну че, откупать прелесть обратно? -25куе от цены 2015го. -43% от цены 2013го. Валится все, кроме модных МОПов на Печерске. Долго ли продержатся модные МОПы?
Козак-характерник написав:Реально, якщо Долярчик наскирдує хоча б 100 тис.$, то можна вже кидати роботу. Нехай їх тасує по наведений вище схемі і отримує щомісяця штуку зелені. Це реально пасивний дохід. На а якщо штуки йому мало на місяць, то тре більшу суму скирдувати. Нехай сам порахує свої потреби і базову суму. Лежиш на канапі і щомісяця до банкомату йдеш % отримувати. Життя рант'є. Я так живу зараз і нічого...
Ви не боїтеся? За те, що я реалізував саме цю схему і тут про це відкрито говорив, мене особисто товчуть тут ногами вже 90 сторінок. Товчуть ті, хто й 10 не наскирдував... Б'ють нещадно і з розмаху... Он дурнуватий Франт вже почав... Все! Вам, козаче, капець!
Востаннє редагувалось akurt в Вів 13 бер, 2018 18:41, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Тут що дивно - як тільки його заблокували - відразу купа рельно гарних порад. Є один недолік: він тільки в липні або в серпні отримає прєлєсть і трохи приблизно уявляє скільки ще грошей треба вкласти, бо купив прєлєсть без_вікон-без_дверей-без_балконів-без_перегородок-без_підлоги-без_склопакетів на балконі... Так що зараз просто думками багатіє...
що Ви таке кажете?
Долярчик недавно писав жи має такого балькона, що довший на 40 см за всіх сусідів і тра ше буде за той подовжений балькон доплатити лишню тисічку долярів
За гарний балькон не шкода віддати і виручку за пару місьонців... Віддати - це тільки забудовнику... А в черзі на гроші вже стоять пани із склопакетами, бо відомо, що немає кращого баку для сміття, коробок та старих віників, як балькон... А віники можуть розбухнути від дОщу... У племінниці квартира - "трьошка" - 100 квадратів та таке "хитре" планування, що має три балькони. Прийшла їм з чоловіком твереза думка закрити всі три балькони... Такі хитрі склопакети, шо рухаються, а не відкриваються... Вкинули в остеклення 2 000 долярів погано-зелених. Результат: - балькон з виходом із дитячої кімнати за останні 5 років жодного разу не відвідували взагалі. - балькон з виходом з кухні так часто відвідують, що вже половина панелів повідпадала та їх зняли, бо на голову комусь впаде... - балькон з виходом із "зали" - єдине, чим користуються: там склад іграшок, діти збирають кораблики иа відкручують слоникам вуха. Дуже жалкують за 2-ма тисячами погано-зелених долярів. Та вони вже й не здаються поганими. Так, трохе зелененькими...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 13 бер, 2018 18:57, всього редагувалось 2 разів.