Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ось трохи цікавішої картинки. Як видно цей папір піднявся за півроку із плінтуса до самої стелі. Де гарантія, що він піде далі по жовтенькій лінії а не піде туди звідки прийшов по червоній ?
Ідею саме цю реально дала людина з корінних турків. Вчора. Людина мисляча, тому звернув увагу на цю ідею. Аналізую не тільки там.
es77! гарантію дають: - Госстрах - Аерофлот - баба Ванга - забудовники Львова - водій жовтого Богдана у Львові... - здача в оренду житла у Львові.... - будь-який продавець будматеріалів на Південному у Львові.
Якщо без жартів, то я трохе знаю відповідь, але не можу її саме в цей час дати: тренуюся - як сказав Долярчик - підняти ліву ногу, у правій руці тримати - як він сказав - три пальці, а в правій - забув - наче чотири... тренуюся... Поки тренуюся, подивіться тут - може щось вам підкаже відповідь на запитання про турк хава йоларі... https://www.eurasiaairshow.com/en_US/ Так, все немає коли, тренуюся... Так, хоч би не забути: у лівій руці тре тримати три дулі, а в правій - чотири... і нога ліва... чи права?
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 19:44, всього редагувалось 3 разів.
ось тут більш-менш реальна статистика відверто - Львів, чуваки в районі - 1500-3200 піднімають, 500 баксів - хіба які першокурсники
Ви самі подивіться на ресурсі який самі-ж і привели скільки отримує джуніор інженер та джуніор QA і це по самій дорогій джаві. І спробуйте туди влаштуватися. А ще купа інших технологій де все трохи поростіше... І чим дані там відрізняються від того що я написав ?
jump написав:Знайшли якісь цікаві варіанти хаусів? Чи вирішили остаточно доробляти свій теперішній варіант?
Варіант є, але я навіть не дзвонив. Я спочатку продам своє, буду мати вільні гроші, а потім вже буду рухатись. Бо вже раз спробував, але будинок продався раніше ніж моя квартира.
Є в мене один знайомий, який коли його посять якусь гарантію відповідає не моргнувши оком: "Стопроцентную гарантию дает только Госстрах СССР"
akurt написав:Якщо без жартів, то я трохе знаю відповідь, але не можу її саме в цей час дати: тренуюся - як сказав Долярчик - підняти ліву ногу, у правій руці тримати - як він сказав - три пальці, а в правій - забув - наче чотири... тренуюся...
Я-ж Вам кажу, зніміть їм дулю на фоні турецького прапора -хай радіють
Як Ви помітили - я ніколи не роблю щось "просто так". 28-29 квітня в Анталії, де мене, звісно, немає, і IP-адреса моя - хвахівці з харкова не дадуть збрехати - звісно, з Туркменії, пройде найбільше в світі Аерошоу "Європа-Азія". https://www.eurasiaairshow.com/en_US/public/ Квитки, що інтересно - не дорогі - 40 лір - або десь 10 долярів. Для порівняння: останній раз був в театрі - на 14 лютого - в театрі Заньковецької - квитки були по 400 гривень...
Прікольно: доллар - 26,10...
Libo написав:Полезет жирок и жизнь еще ой как наладится, только держись! Я ж не на ровном месте принял решение и обустраиваю свое поместье, правда?! У меня дар. Я вижу будущее. Плюс еще инсайд.
Орендодавці Львова потирають руки від задоволення... (При одній умові - збільшення статків в доларах витрачають за кордоном. В Україні ціни на все просто нереальні...) Дочка приятельки - здає у Львові "двушки" - взяла двох дітей та зараз виїхала у Польщу... Просто так: однаково не працює, воно й зрозуміло... Гуляє, посміхається... робить фотосесії... Чоловіку подобається...
....знову чути: айтішняГи, айтішняГи.... Якби зараз сказав мій знайомий, який торгує на базарі: "то Вам не двоє штанів одягти під основні утеплені і стояти взимку на морозі - 15" Доречі про знайомих і про їхню НЕРУХОМІСТЬ(подібна історія, як в пана Акурта, але трохи з меншими об'ємами ) : оцей, що вище згаданий, то продавав свою торгову точку(метал-павільйон) цілий рік!- зразу хотів 1200дол(бо купив її колись за три тис.).....покупці, трохи якісь "в'яленькі" були і хотіли дешевше.... а він дуже НЕ спускав ціну, бо було йому шкода..... - через пів року вже продавав за 600дол і з торгом..... - покупців майже не було, а ті, що приходили, то просто питали і йшли.... - а на днях, вирішив порізати її на метал(але, майже РІК платив оренду!) ... біля нього, ще двоє продають свої метал-павільйони(теж щось по 500-600дол) - може, комусь з тутешніх панів потрібно на дачу таке, то можу Вам кинути їхні моб. номери ...а ще один, продає магазин(там же, біля них) діючий (з "хімією") - 20м2 щось за 6тис.дол. - теж, якщо комусь потрібно, можу дати його номер.
п. с.... тільки не думайте, що то Долярчик вирішив свій бізнес продати! ... я ще пару років вирішив ним "помучитись", а там буде видно..... (ну, хіба б поважні тутешні пани підказали щось краще(від 500 до 1тис. дол в міс. але, працювати від трьох днів до п'яти в тиждень), то я б тоді поставив би на своє місце продавця, і ще може, яких би три-чотири тис. грн додатково мав би з того.....
Бо глобалізація. Поважаюча себе людина проїдеться за покупками в ближній ТЦ, за шмотом, за їжею. Ще і кави десь в креденсі поп'є. А ті всі павльончики, мафи - відімре як динозаври. Старе покоління вимирає, а молоді ходити по тих "базарах" взападло.
sailed написав:Бо глобалізація. Поважающа себе людина проїдеться за покупками в ближній ТЦ, за шмотом, за їжею. Ще і кави десь в креденсі поп'є. А ті всі павльончики, мафи - відімре як динозаври. Старе покоління вимирає, а молоді ходити по тих "базарах" взападло.
Торгівля буде майже вся через інтернет з доставкою під двері дронами Амазон.