Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 120121122123124 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 19:22

akurt
Зображення

Ось трохи цікавішої картинки.
Як видно цей папір піднявся за півроку із плінтуса до самої стелі.
Де гарантія, що він піде далі по жовтенькій лінії а не піде туди звідки прийшов по червоній ?
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 19:22

Ідею саме цю реально дала людина з корінних турків.
Вчора.
Людина мисляча, тому звернув увагу на цю ідею.
Аналізую не тільки там.

es77! гарантію дають:
- Госстрах
- Аерофлот
- баба Ванга
- забудовники Львова
- водій жовтого Богдана у Львові...
- здача в оренду житла у Львові....
- будь-який продавець будматеріалів на Південному у Львові.

Якщо без жартів, то я трохе знаю відповідь, але не можу її саме в цей час дати:
тренуюся - як сказав Долярчик - підняти ліву ногу, у правій руці тримати - як він сказав - три пальці, а в правій - забув - наче чотири... тренуюся...
Поки тренуюся, подивіться тут - може щось вам підкаже відповідь на запитання про турк хава йоларі...
https://www.eurasiaairshow.com/en_US/
Так, все немає коли, тренуюся...
Так, хоч би не забути: у лівій руці тре тримати три дулі, а в правій - чотири... і нога ліва... чи права?
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 19:44, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 19:28

jump написав:4000тис. грн. чи 550 баків :shock: - 1 - це якийсь хутір, 2 - початківець напевно

https://jobs.dou.ua/salaries/#period=de ... =0&exp2=10

https://www.epravda.com.ua/news/2018/01/29/633506/

ось тут більш-менш реальна статистика
відверто - Львів, чуваки в районі - 1500-3200 піднімають, 500 баксів - хіба які першокурсники :D

Ви самі подивіться на ресурсі який самі-ж і привели скільки отримує джуніор інженер та джуніор QA і це по самій дорогій джаві. І спробуйте туди влаштуватися. А ще купа інших технологій де все трохи поростіше...
І чим дані там відрізняються від того що я написав ?
es77

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 19:41

jump написав:Знайшли якісь цікаві варіанти хаусів?
Чи вирішили остаточно доробляти свій теперішній варіант?

Варіант є, але я навіть не дзвонив. Я спочатку продам своє, буду мати вільні гроші, а потім вже буду рухатись. Бо вже раз спробував, але будинок продався раніше ніж моя квартира.
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 19:50

akurt написав:es77! гарантію дають:
- Госстрах

Є в мене один знайомий, який коли його посять якусь гарантію відповідає не моргнувши оком: "Стопроцентную гарантию дает только Госстрах СССР"

akurt написав:Якщо без жартів, то я трохе знаю відповідь, але не можу її саме в цей час дати:
тренуюся - як сказав Долярчик - підняти ліву ногу, у правій руці тримати - як він сказав - три пальці, а в правій - забув - наче чотири... тренуюся...

Я-ж Вам кажу, зніміть їм дулю на фоні турецького прапора -хай радіють
es77

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 20:07

es77!
Yes!

Як Ви помітили - я ніколи не роблю щось "просто так".
28-29 квітня в Анталії, де мене, звісно, немає, і IP-адреса моя - хвахівці з харкова не дадуть збрехати - звісно, з Туркменії, пройде найбільше в світі Аерошоу "Європа-Азія".
https://www.eurasiaairshow.com/en_US/public/
Квитки, що інтересно - не дорогі - 40 лір - або десь 10 долярів.
Для порівняння: останній раз був в театрі - на 14 лютого - в театрі Заньковецької - квитки були по 400 гривень...

Прікольно: доллар - 26,10...
  Libo написав:Полезет жирок и жизнь еще ой как наладится, только держись! :lol:
Я ж не на ровном месте принял решение и обустраиваю свое поместье, правда?!
У меня дар. Я вижу будущее. Плюс еще инсайд.
8) 8) 8)

Орендодавці Львова потирають руки від задоволення...
(При одній умові - збільшення статків в доларах витрачають за кордоном. В Україні ціни на все просто нереальні...)
Дочка приятельки - здає у Львові "двушки" - взяла двох дітей та зараз виїхала у Польщу...
Просто так: однаково не працює, воно й зрозуміло...
Гуляє, посміхається... робить фотосесії... Чоловіку подобається...
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 22:02

Не айтішніком єдиним живе Україна!

....знову чути: айтішняГи, айтішняГи....
Якби зараз сказав мій знайомий, який торгує на базарі: "то Вам не двоє штанів одягти під основні утеплені і стояти взимку на морозі - 15" :mrgreen:
Доречі про знайомих і про їхню НЕРУХОМІСТЬ(подібна історія, як в пана Акурта, але трохи з меншими об'ємами :D) : оцей, що вище згаданий, то продавав свою торгову точку(метал-павільйон) цілий рік!- зразу хотів 1200дол(бо купив її колись за три тис.).....покупці, трохи якісь "в'яленькі" були і хотіли дешевше.... а він дуже НЕ спускав ціну, бо було йому шкода..... - через пів року вже продавав за 600дол і з торгом..... - покупців майже не було, а ті, що приходили, то просто питали і йшли.... - а на днях, вирішив порізати її на метал(але, майже РІК платив оренду!)
... біля нього, ще двоє продають свої метал-павільйони(теж щось по 500-600дол) - може, комусь з тутешніх панів потрібно на дачу таке, то можу Вам кинути їхні моб. номери :mrgreen:
...а ще один, продає магазин(там же, біля них) діючий (з "хімією") - 20м2 щось за 6тис.дол. - теж, якщо комусь потрібно, можу дати його номер.

п. с.... тільки не думайте, що то Долярчик вирішив свій бізнес продати! :D ... я ще пару років вирішив ним "помучитись", а там буде видно..... (ну, хіба б поважні тутешні пани підказали щось краще(від 500 до 1тис. дол в міс. але, працювати від трьох днів до п'яти в тиждень), то я б тоді поставив би на своє місце продавця, і ще може, яких би три-чотири тис. грн додатково мав би з того.....
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 22:14

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Бо глобалізація. Поважаюча себе людина проїдеться за покупками в ближній ТЦ, за шмотом, за їжею. Ще і кави десь в креденсі поп'є. А ті всі павльончики, мафи - відімре як динозаври. Старе покоління вимирає, а молоді ходити по тих "базарах" взападло.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 22:19

sailed написав:Бо глобалізація. Поважающа себе людина проїдеться за покупками в ближній ТЦ, за шмотом, за їжею. Ще і кави десь в креденсі поп'є. А ті всі павльончики, мафи - відімре як динозаври. Старе покоління вимирає, а молоді ходити по тих "базарах" взападло.

Торгівля буде майже вся через інтернет з доставкою під двері дронами Амазон.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2018 22:47

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

sailed написав:всі павльончики, мафи - відімре як динозаври

...розкажете це тим МАФам-динозаврам, які стоять по два-три в кожному дворі....... з продуктами!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

#<1 ... 120121122123124 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість