Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 125126127128129 ... 1055>
Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 18:46

Долярчику тре наразі думати, не куди інвестувати, а щоб підняти суму швидко! Щоб з тієї суми і на 1% від тіла жити можна було. А це без ризику не можливо. А працювати важко й тяжко та довго... :( Оце проблема проблєм. Де тіло капіталу взяти? Без ризику ніяк.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 18:54

Козак-характерник написав:Долярчику тре наразі думати, не куди інвестувати, а щоб підняти суму швидко! Щоб з тієї суми і на 1% від тіла жити можна було. А це без ризику не можливо. А працювати важко й тяжко та довго... :( Оце проблема проблєм. Де тіло капіталу взяти? Без ризику ніяк.

зак Долярчик заблокований, але має можливість читати тоті ружні і яскраві інестиційні поради, сподіваюсь, що він поміж торгуванням із всякими зацофаними покупцями з Пасік Зубрецьких-Давидова-Зубри візьме си блокнота до рук, наточи волувка, наслинит го і зачне записувати то все нараджене. Затим вибере си найфайнішу на го думку пораду і буде торувати нелегкий шях до перемоги 8)
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 18:57

jump післямова. :P Рано Долярчик оженився. Багато баласту. Ну що вже поробиш? Несе свій хрест... :| А так би прискорився ще раніше... :) Ібо что єсть женщіна? Очамі мігающая, похоть во всєх члєнах возбуждающая... :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 19:03

Извиняюсь что снова не по теме. Через Букинг не вижу никаких акций и в июле.
Зображення
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 21:23

Козак-характерник написав:jump післямова. Рано Долярчик оженився. Багато баласту. Ну що вже поробиш? Несе свій хрест.. А так би прискорився ще раніше... Ібо что єсть женщіна? Очамі мігающая, похоть во всєх члєнах возбуждающая... :P

ну-ну, заждіть ше трохи :wink:
купите собі нову круту-студію, а навпроти буде мешкати прекрасна чорнявочка із великими сірими очима, наливними персиками, округлим підтягнутим задком та стрункими нозями. І попросить вона Вас якось забити їй цвяшка для щойно купленої картини із голубками, які мило труться дзьобиками :D Зайдете раз, на другий допоможите повісите штору, далі треба бути ліжко правильно розташувати, а заодно і перевірити якість новесенького і пружнесенького матраса :oops: і Ви навіть незчуєтесь, як опинитесь у цупких дівочих рученятах :lol:
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 21:25

позичив на фінансах від Кверті

Сьогодні в своїй міській газеті вперше прочитав про великий ряд вакансій на роботу на СТО міста Бориспіль...Це вперше.А вже з півроку там є об'яви з Харківа,Києва,Львова,Запоріжжя...І відкрита школа,де безкоштовно школярів навчають польській мові і готують до вступу в польські вузи і коледжі.Про місцеві запрошення на роботу я вже навіть мови не веду,там їх вагон і маленький возик.Місто яке ще 20 років назад мало 64тисячі жителів,сьогодні має на папері лише 44тисячі,а в реальності тисяч 33-35 і не більше.І на папері кожен рік населення зменшується на 500-600 чоловік.Песимізм це чи оптимізм не знаю...Я б назвав це просто жахом.Ще в місті біля 18тисяч пенсіонерів...
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 21:36

jump написав:
  Козак-характерник написав:jump післямова. Рано Долярчик оженився. Багато баласту. Ну що вже поробиш? Несе свій хрест.. А так би прискорився ще раніше... Ібо что єсть женщіна? Очамі мігающая, похоть во всєх члєнах возбуждающая...

ну-ну, заждіть ше трохи :wink:
купите собі нову круту-студію, а навпроти буде мешкати прекрасна чорнявочка із великими сірими очима, наливними персиками, округлим підтягнутим задком та стрункими нозями. І попросить вона Вас якось забити їй цвяшка для щойно купленої картини із голубками, які мило труться дзьобиками :D Зайдете раз, на другий допоможите повісите штору, далі треба бути ліжко правильно розташувати, а заодно і перевірити якість новесенького і пружнесенького матраса :oops: і Ви навіть незчуєтесь, як опинитесь у цупких дівочих рученятах :lol:

Як гарно і поетично Ви намалювали цю картину... :) Може й не треба тоді ту студію купляти, а одразу йти шукати кому допомогти щось зробити в новобудові? Як пан Акурт радив. Чи без студіо, я не кондішн буду? Не той хфасон.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 21:49

Козак-характерник написав:ну-ну, заждіть ше трохи :wink:

Як гарно і поетично Ви намалювали цю картину..Може й не треба тоді ту студію купляти, а одразу йти шукати кому допомогти щось зробити в новобудові? Як пан Акурт радив.

я радий, що Вам припало до смаку :D
або у дворику будинку Ви зустрінете білявочку із глибокими зеленими оченятами. Вона буде слізно благати відчинити Вам двері до під"їзду (забула ключі) і донести до квартири важкі пакунки із новими платтячками, туфельками та шортиками із маєчками для тренувань у дворі Вашого дому :wink:
Спільними зусиллями Ви якось відкриєте двері квартири, а заодно і глянете чи гарно сидить платтячко з туфельками на принадній витонченій дівочій фігурці, чи добре облягають пряменькі плечики та спокусливі мячики маєчки, чи вдало підкреслюють вигин неймовірних стегенець та перехід до пружненьких сідничок вузенькі шортенята із кокетливими вирізами по боках :oops: Історія закінчиться тим самим :lol:
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 21:54

jump написав: Ви навіть незчуєтесь, як опинитесь у цупких дівочих рученятах :lol:

Ну просто форум літераторів !
Не зупиняйтеся !
Пишіть ще !
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2018 22:04

jump написав:І на папері кожен рік населення зменшується на 500-600 чоловік.Песимізм це чи оптимізм не знаю...Я б назвав це просто жахом.Ще в місті біля 18тисяч пенсіонерів...

Скажу по секрету, я на 100% впевнений про яке саме місто мова. І добре його знаю.
Перша думка - "Менше народу-більше кіслороду" як це не сумно.

В дійсності в тому місті в радянські часи тільки на одному підприємстві працювало майже 5000 робітників. А підприємств було не одне і не два.
Тільки проблема - продукція яку воно випускало зараз нікому не потрібна і даром. А чим людей зайняти ? Ось всі і порозбігалися хто куди зміг.
Доречі і в самого Кверті наскільки я зрозумів син зовсім не в Україні...
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 125126127128129 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему