Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 167168169170171 ... 1053>
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:16

Lambada написав:а цей будинок часом не належить до католицького університету?

Coder написав:Цей будинок біля Стрийського парку, вул. Паркова. Він дійсно шикарний, але він не житловий, він здається в оренду під офіс (ми колись розглядали, але не підійшов по площі).
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:20

akurt написав:Нє, ну а шо: гарне гніздечко...
Зображення

...і локація - супер! - підходить дружині з дитиною!
...за 200м школа і садочок(а в пішій доступності є ще пару шкіл і садочків), базарчик/сільпо/атб - (3хв пішки), зупинка автотранспорту - 70-80м..... за рік-другий ще добудують "Спартак"(3хв пішки)
...то, невже, Я б зараз не продав(якщо мав би таке на меті) за 18000грн.м2 свою "прєлєсць" :?: (яка, у забудовників на моменті коштує 19тис.грн.м2 і вибір ДУУУЖЕ обмежений!)

Зображення
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:27

Пан Долярчик!
Не вірте у вираз "Дурень думкою багатіє!"
Докуповуйте ще 2 або три однушки-двушки, у 2019 році - коли воно здасться - продасте та на кожній заробите - як ви вже сьогодні бачите - по 10 000 $ - це страшенні гроші будуть у 2019 році!

А я читаю та перечитую - знов в голос...
"Пилюка стояла над будинком, птахи збивались з курсу, бо внутрішній компас раптово зупинявся, коли вони попадали у епіцентр нашого ремонту. Як скидали старі меблі, дошки, ригелі, двері, налічники з балкону додолу - стояв такий гуркіт та пелена, що ворони та сороки, які облюбували довколишні дерева дістали всі враз атаку серця і попадали у корчі знизу, голуби, які гасали за голубками по карнизу будинку (весна) дістали параліч своїх цюцюрок та стискання анальних отворів, через, що все внизу було засіяне їх послідом, вперемішку із послідом котів, які ще кілька хвилин тому спокійно грілись на сонечку і тут якось всі разом дістали дриставку."

В мене родич - відомий в Україні репер - виступає на сцені та гроші стриже, навіть продає свої пісні, виставляє нові тексти щодня на Фейсбуці - скажу, щоби ту лавку закрив...
Це - краще!

P.S. Вважаю, що наша гілка - сама інтелектуальна на форумі!
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:28

Козак-характерник
Одне другого не виключає.
Колись я була там у панотців УКУ. Може, зараз пішло в оренду.
Реставрація суперова, як і інша їх архітектура - центр Шептицького, корпус на Козельницькій чи Хуторівці. Загалом, добре, що в нас є УКУ.
Зрештою, наші Політех, Універ і ще пару вишів ДВА МІСЯЦІ були закриті -до 12 березня- економили (!!) опалення! Це називається дистанційне навчання :mrgreen:
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:40

Дуже сподобалося, бо правда...
  Козак-характерник написав:саме препаскудненьке, що пєнси зазвичай не такі вже сірі й убогі, але дюже хитрожопі: мають доляри під матрасом, мають дітей заможних, що отримають ці хати потім. Але падають на дурку: в очах сльози, в ноздрях соплі, пожалійте старість!

Блін, навіть не встигаю все читати... Ну пани дають...

Тут немає нічого страшного:
  Lambada написав:Зрештою, наші Політех, Універ і ще пару вишів ДВА МІСЯЦІ були закриті -до 12 березня- економили (!!) опалення! Це називається дистанційне навчання :mrgreen:

Однаково випускників НІДЕ на роботу не беруть.
Якщо беруть - за 3 200 в місяць, то чого горювати?
Знаю один Національний вищ, де, щоби обійти обмеження, замість посади "Декан заочного факультету" (треба мати 500 студентів) в Штатний розклад ввели "Директор дистанційного навчання" та ввели 3 (три) посади заступників.
Всі посади не вакантні.
Заочників - 200.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 25 бер, 2018 17:46, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:42

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Lambada написав:З того моменту дещо змінилося, мабуть:

Все змінилося набагато раніше. За два тижні після першого перегляду, ми приїхали дивитися ще одну квартиру, яка нам подобалась більше, але й мала більше площі. І під час того візиту, на балконі на одному з поверхів була встановлена МП конструкція, хоча в неї ще не були вставлені склопакети. А під вікном тієї ж квартири, на новенькому фасаді була встановлена зовнішня сирена, приблизно ось така
Зображення

Представник забудовника при нас кудись зателефонував (судячи з фрагментів розмови, виглядало так, що цю квартиру купив якийсь прокурор), на когось там нагримав, демонстративно сказав "Щоб до понеділка демонтували.", і сказав нам, що все владнають. Ні за два тижні, ні за два роки (ми заради цікавості заїхали подивитись) ніхто нічого не владнав. На тому наша історія з ЛП і закінчилася.

Окрім того, вікна ЛП виходили на якесь промислове подвір'я із високим цегляним комином. На наше зауваження, що не елітному об'єкту не пасує мати такий вигляд з вікон, нам розповіли, що комин розберуть, і там ще обладнають додаткову гостьову парковку. За два роки комин там і далі стояв.
Востаннє редагувалось Coder в Нед 25 бер, 2018 17:53, всього редагувалось 1 раз.
Coder

Подякував: 99 раз.
Подякували: 167 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:46

akurt написав: на плечі у мене сидів гарненький ангелик і махаючи ніжними рученятами кликав мене увись десь до сонечка та хмаринок..."

Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:50

Супер!
Зауважу, що то я цитував пана jump.

One day I'm gonna fly away
В один прекрасный день я улечу,
One day when heaven calls my name
Однажды, когда небо позовёт меня по имени...
I lay down I close my eyes at night
Ночью я ложусь, закрываю глаза
I can see morning light
И вижу утренний свет.
One day I'm gonna fly away
В один прекрасный день я улечу,
One day I'll see your eyes again
Однажды я снова посмотрю в твои глаза.
I lay down I close my eyes at night
Ночью я ложусь, закрываю глаза
I can see morning light
И вижу утренний свет.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 18:11

Аkurt, дякую за інфо.
Прикинув, якщо Ваші витрати розмістити в банки при курсі 26 за американець.
Дохід при 13% річних біля 98000 в рік чистими.
У Вас 96000=8*12.
При відносно стабільному курсі долара депо виграє.
З ростом цін на ремонт пасивний дохід на депо є виграшним при стабільному курсі долара.
А 15, 16, 17 рік відносно стабільний курс був виграшним для гривнедеполюдей.
Ну і ставку можна було зафіксувати біля 20% річних.
Правда продати Ви могли дорожче 36000 американців, що компенсувало втрати на аренді.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 18:24

Розрахунковий термін "відбити" ремонт - 3 роки.
Продав значно дорожче зазначаних 36 000 долярів.
Грався депозитам - точно не скажу - але, мабуть, із часві введення гривні.
Максимальнимй обся депозитів:
- по євро - 100 000 євро
- по гривні - 500 000 гривень
- по долару - чесно - на пам"ятаю.
Все це одночасно.
Вийшов з того: не вигідно останні тро роки.
Інфляція з"їдаж все на світі.
Ось сьогодні - зайдіть в Україні в магазин та купіть кросовки - нічого не купите дешевше 3000 гривень.

Зовсім інша справа сьогодні в мене:

Повертились із пляжу и купили: 1) упаковка готових голубців (без м"яса) - 13 гривень, пахнуть, як домашні (разігріли у пічці СВЧ), 2) йогурт відро 1,5 кг (!!!) - 42 гривні, пляшка червоного сухого - 91 гривня. Сидимо на балконі, балдіємо…
Вчора купили: кросовик жінці - 35 (тридять п"ять) гривень.
Бейсболка - 70 (сімдесят) гривень.
Вчора купи корм для собаки - Premium - 15 кг - 360 гривень,у Львові брав по 950 мішок.
У Львові ніколит не пив молоко - у мне від нього шлунок "пучіть" - тут літра 3,1 жирність - 15 гривень - як топлене, аж солодке...

Я тут вже писав - але пани топтали ногами, бо не мають коштів купити калькулятора.
На сьогодні НАЙКРАЩІЙ варіянт: купити 2-3 "однушки" під здачу та жити за кордоном.
Лаются.
Ну і нехай!
Востаннє редагувалось akurt в Нед 25 бер, 2018 18:40, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 167168169170171 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей