Хочу почути міркування людей що купляють актив...поки що теоретично.
|
|
![]() З приводу вигідно чи ні інвестувати? ![]() ![]() П.С. Моя думка, що цей бізнес не перетвориться в майбутньому на вигідну інвестицію. Бо кролік жадібний, а іноземні володарі пропонують нашим людям кращі умови життя та роботи. Тому міграція найактивніших верств населення невідворотня. А значить й потенціал перетворення бетону в інвестицію мінімальний. П.С.2. Можливо якщо кролік схаменеться і почне менше жерти, то й підфартить бетоноінвесторам, але це схоже на фантастичний варіант. ![]() Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 25 бер, 2018 14:45, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
... як тут не плюсанеш, коли таке самісіньке, Я робив у Варшаві..... років 15 тому... ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!ну так, Шталаг. Цікаво, є хтось із сусідів-пенсіонерів, хто пам'ятає, що там реально робилося у 40і роки, не в курсі? Я коли тільки прочитала історію, кілька днів відходила... Кажуть дизайнери інтер'єрів, що а Авалон-люкс навіть стяжки-стіни рівні, по яких можна вже творчістю займатися, а не переробляти. Чи то інший рівень авалона, чи шо... ![]() Є. Це - я. Все описував раніше із подробицями. Квартири спеціально під оренду куплені в серпні 2015 року. Орієнтир ціни - 700 долярів квадрат. Розтермінування від забудовника дуже приємне: фіксація ціни в долярах, термін опати - 1 рік, оплата частинами раз на 1,5 місяця, по курсу НБУ (на тому трохи вигравали, бо зливали бакси по вищому курсу). Дуже висока якість після забудовників: мінімальні вкладення, бо дуже гарна стяжка та гарні стіни - не треба було витягувати. Ремонт вийшов в 100 долярів квадрат (квартири по 45 квадратів). На підлозі - ніцмецький ламінат (по акції щось за 180 гривень квадрат). Стіни фарбовані. Ніяких шпалер. Стеля - гіпсокартон. Сантехніка та кахель польскі. Однушки успішно здавалися по 8 000 гривень на місяць+комуналь. Успішно продані у лютому 2018 - є інші ідеї. Досвід та вердикт - позитивні. Пан Долярчик! Читаю зараз цей текст від суперовго легіня jump в голос жінці. "Брат вхоркався набагато швидше, казав що перед очима зелені кола, серце рветься десь піти прогулятись за межі грудної клітини і ноги все сильніше прогинаються у колінах і не хочуть розпрямлятись назад. На 2 годині того таргання я уже хотів попросити політичного притулку у сусідів навпроти, а на приблизно 3 годині під час закидання правої ноги на чергову сходинку я відчув легенький шурхіт у себе за лівим вухом. Останнім зусиллям я повернув свою голову глянути, що ся діє: на плечі у мене сидів гарненький ангелик і махаючи ніжними рученятами кликав мене увись десь до сонечка та хмаринок" Читайте та думайте... Люде творять справжні подвиги. "В жизни всегда есть место подвигу!" Чи Ви готові до цього? Я - ні! Спеціально для Вас зробив сьогодні фото. Як Ви там казали: ліву ногу догори? ![]() P.S. Для тих, хто згоден на подвиг. Сьогодні подзвонили приятелі: в реанімацію попав і багатий, і вродивий, і успішний, і завзятий... Вчора раптом почався тиск: верхня 170, нижню я забув. В реанімації, хочуть вводити якесь контрастне щось (родичі стоять на порзі реанімації із пачками долярів, євро, британських фунтів та гривень), щоби подивитися що там в голові та в серці. Кажуть, не інфаркт. Далеко до пенсії. Втратив свідомість. Перечитую знов в голос: "...3 годині під час закидання правої ноги на чергову сходинку я відчув легенький шурхіт у себе за лівим вухом. Останнім зусиллям я повернув свою голову глянути, що ся діє: на плечі у мене сидів гарненький ангелик і махаючи ніжними рученятами кликав мене увись десь до сонечка та хмаринок..." Востаннє редагувалось akurt в Нед 25 бер, 2018 16:58, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!про "лібьодку"/лебідку ніхто не подумав? Ну хоча би в оренду... Це ж потім і меблі носилися по гвинтових сходах... Долярчик, будьте нормальним господарем! Якщо стіна крива, зі штукатуркою стане рівна? Хоч пофоткайте, де і шо вони там поклали, бо як доведеться патрошити, будете знати, де шукати! Я там недавно проїжджала - мені здалося, що найдостойніші квартири ті, які вікнами на особняки виходять. Хоч людям з особняків так не здається - знаю по собі. Зверху мабуть і високий замок видно, поки його не забудували інші... Востаннє редагувалось Lambada в Нед 25 бер, 2018 17:43, всього редагувалось 1 раз.
|
|