Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 166167168169170 ... 1054>
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 14:12

Козак-характерник написав:
  Квесторе_поверніться написав:Тут є імяреки, які останнім часом саме купили львівську нерухомість для здачі під аренду?

А Ви з якою метою цікавитеся? :P Плануєте теж інвестувати в місто Лева? Чи інтерес сугубо теоретичний? :)

Хочу почути міркування людей що купляють актив...поки що теоретично.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 14:38

Квесторе_поверніться написав:Хочу почути міркування людей що купляють актив...поки що теоретично.

З приводу вигідно чи ні інвестувати? :P Моя думкка, що це не актив, а пасив. Якщо в розрізі саме інвестицій міркувати. Хоча відомо, що пасиви можуть стати активами і навпаки. Це повноцінний звичайний бізнес. Навіть нервовий бізнес. В жодному разі не пасивний дохід. Якщо Ви готові займатися таким бізнесом, то він цілком прийнятний і буде давати копійчину на хліб з маслом. А ось чи стане активом і вдалою інвестицією, як Бог дасть... :P Якщо ж займатися сурйозно цим бізнесом, то треба виробити ефективний бізнес - план, де прорахувати всі нюанси і сценарії розвитку. Від суто економічних, географічно - локаційних, ментальних, до політичних і міжнародних.

П.С. Моя думка, що цей бізнес не перетвориться в майбутньому на вигідну інвестицію. Бо кролік жадібний, а іноземні володарі пропонують нашим людям кращі умови життя та роботи. Тому міграція найактивніших верств населення невідворотня. А значить й потенціал перетворення бетону в інвестицію мінімальний.

П.С.2. Можливо якщо кролік схаменеться і почне менше жерти, то й підфартить бетоноінвесторам, але це схоже на фантастичний варіант. :P
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 25 бер, 2018 14:45, всього редагувалось 3 разів.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 14:38

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

jump написав:Ми були озброєні до зубів: кувалди, долота, гвіздотяги, викрутки, дрелі, ломи різних розмірів. І почалось...
Грав бойовий марш іменитих тевтонців Rammstein - "ich liebe dich"
Пилюка стояла над будинком, птахи збивались з курсу, бо внутрішній компас раптово зупинявся, коли вони попадали у епіцентр нашого ремонту. Як скидали старі меблі, дошки, ригелі, двері, налічники з балкону додолу - стояв такий гуркіт та пелена, що ворони та сороки

... як тут не плюсанеш, коли таке самісіньке, Я робив у Варшаві..... років 15 тому...
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 15:58

Козак-характерник написав:Приклад реставрації житлового фонду. Будинок при вході в парк Франка. Уж не знаю, хто то робив і що там буде, але файно

а цей будинок часом не належить до католицького університету?

Coder написав:"Чи є в статуті/правилах ОСББ заборона на модифікацію фасаду (скління балконів, встановлення кондиціонерів, сателітарних антен)?". Лише в "Личаківській перлині" ми отримали моментальну ствердну відповідь.

З того моменту дещо змінилося, мабуть:
Зображення
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 16:18

jump написав:Маєте на увазі катівні?

ну так, Шталаг.
Цікаво, є хтось із сусідів-пенсіонерів, хто пам'ятає, що там реально робилося у 40і роки, не в курсі?

Я коли тільки прочитала історію, кілька днів відходила...

Долярчик написав:ще раз повертаючись до моїх авалонців....

Кажуть дизайнери інтер'єрів, що а Авалон-люкс навіть стяжки-стіни рівні, по яких можна вже творчістю займатися, а не переробляти. Чи то інший рівень авалона, чи шо...
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 16:48

Квесторе_поверніться написав:Тут є імяреки, які останнім часом саме купили львівську нерухомість для здачі під аренду?

Є. Це - я.
Все описував раніше із подробицями.
Квартири спеціально під оренду куплені в серпні 2015 року.
Орієнтир ціни - 700 долярів квадрат.
Розтермінування від забудовника дуже приємне: фіксація ціни в долярах, термін опати - 1 рік, оплата частинами раз на 1,5 місяця, по курсу НБУ (на тому трохи вигравали, бо зливали бакси по вищому курсу).
Дуже висока якість після забудовників: мінімальні вкладення, бо дуже гарна стяжка та гарні стіни - не треба було витягувати.
Ремонт вийшов в 100 долярів квадрат (квартири по 45 квадратів).
На підлозі - ніцмецький ламінат (по акції щось за 180 гривень квадрат). Стіни фарбовані. Ніяких шпалер. Стеля - гіпсокартон.
Сантехніка та кахель польскі.
Однушки успішно здавалися по 8 000 гривень на місяць+комуналь.
Успішно продані у лютому 2018 - є інші ідеї.
Досвід та вердикт - позитивні.

Пан Долярчик!
Читаю зараз цей текст від суперовго легіня jump в голос жінці.

"Брат вхоркався набагато швидше, казав що перед очима зелені кола, серце рветься десь піти прогулятись за межі грудної клітини і ноги все сильніше прогинаються у колінах і не хочуть розпрямлятись назад. На 2 годині того таргання я уже хотів попросити політичного притулку у сусідів навпроти, а на приблизно 3 годині під час закидання правої ноги на чергову сходинку я відчув легенький шурхіт у себе за лівим вухом. Останнім зусиллям я повернув свою голову глянути, що ся діє: на плечі у мене сидів гарненький ангелик і махаючи ніжними рученятами кликав мене увись десь до сонечка та хмаринок"

Читайте та думайте... Люде творять справжні подвиги.
"В жизни всегда есть место подвигу!"
Чи Ви готові до цього?
Я - ні!
Спеціально для Вас зробив сьогодні фото.
Як Ви там казали: ліву ногу догори?
Зображення

P.S. Для тих, хто згоден на подвиг. Сьогодні подзвонили приятелі: в реанімацію попав і багатий, і вродивий, і успішний, і завзятий... Вчора раптом почався тиск: верхня 170, нижню я забув. В реанімації, хочуть вводити якесь контрастне щось (родичі стоять на порзі реанімації із пачками долярів, євро, британських фунтів та гривень), щоби подивитися що там в голові та в серці. Кажуть, не інфаркт. Далеко до пенсії. Втратив свідомість.
Перечитую знов в голос:
"...3 годині під час закидання правої ноги на чергову сходинку я відчув легенький шурхіт у себе за лівим вухом. Останнім зусиллям я повернув свою голову глянути, що ся діє: на плечі у мене сидів гарненький ангелик і махаючи ніжними рученятами кликав мене увись десь до сонечка та хмаринок..."
Востаннє редагувалось akurt в Нед 25 бер, 2018 16:58, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1445 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 16:57

Lambada написав:[qu

Долярчик написав:ще раз повертаючись до моїх авалонців....

Кажуть дизайнери інтер'єрів, що а Авалон-люкс навіть стяжки-стіни рівні, по яких можна вже творчістю займатися, а не переробляти. Чи то інший рівень авалона, чи шо...

....ну, в мене класу КОМФОРТ(влітку, може, запишусь в авалонців на "оглядини" і гляну на якість їхніх робіт....... рівність стін :D )

....за ЛЮКС - незнаю :roll: Зображення
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:00

Нє, ну а шо: гарне гніздечко...
Зображення
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:04

jump написав:взялись носити те все на 3 поверх по закручених, скрипучих і довжелезних сходах.

про "лібьодку"/лебідку ніхто не подумав? Ну хоча би в оренду...
Це ж потім і меблі носилися по гвинтових сходах...

Долярчик написав:влітку, може, запишусь в авалонців на "оглядини" і гляну на якість їхніх робіт....... рівність стін

Долярчик, будьте нормальним господарем! Якщо стіна крива, зі штукатуркою стане рівна? Хоч пофоткайте, де і шо вони там поклали, бо як доведеться патрошити, будете знати, де шукати!
Я там недавно проїжджала - мені здалося, що найдостойніші квартири ті, які вікнами на особняки виходять. Хоч людям з особняків так не здається - знаю по собі. Зверху мабуть і високий замок видно, поки його не забудували інші...
Востаннє редагувалось Lambada в Нед 25 бер, 2018 17:43, всього редагувалось 1 раз.
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2018 17:14

Ну, штукатури вирівняють все що завгодно...
Головне вуха закривати, або не приїжджати до закінчення робіт...
Я вуха не закривав було - чув, що накладають шар штукатурки від 5 мм до 5 см...
Не жартую.
І нічого, нормально... Нє, ну витрати, звісно... але хіба то хто рахує?
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 166167168169170 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість