Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1718192021 ... 1053>
Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 00:45

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

...Шановне панство, Акурт та Влад, - все це добре, що Ви тут ділитесь своїми(і трохи чужими) успіхами! - і звичайно, всім(напевно) це цікаво.......АЛЕ! - думаю, що тут більшість погодиться зі мною, що всі мастаки писати успіхи "заднім числом"! - А давайте, ми тут всі УВАЖНО прочитаємо Ваш наступний допис, де Ви детально опишете стратегію, хоча б на 2-3роки НАПЕРЕД(не кажу вже про більше), де конкретно буде написано план дій, де саме, куди саме і коли саме(в який час) потрібно вкладати кошти в ту, чи іншу справу!

п.с......і щоб не виглядати "халявщиком" на чужі ідеї, я перший напишу свої варіанти стратегії:
1) - далі буду більш обережнішше бавитись(як і більшість форумчан) літом в долар, і на депо, - взимку в гривню, і теж на депо :D
2) - відкрити ще якийсь інший напрямок бізнесу, крім мого теперішнього(хоч ще не дуже бачу той, чи інший напрямок.....- ще в пошуках.......хоч якоїсь "зацепки", щоб мене "зацепила" та, чи інша ідея, а я вже підхоплю/розкручу! - я такий!- буваю працьовитий і наполегливий :oops: )
3) - в найближчих 5-7р. купити ще одну квартиру(однуху) під оренду!(бо в жовтні 2017р. котлован я взяв ДЛЯ СЕБЕ!) :D

п.с.2....ще хотів додати, що я колись тримав депо в Дельті :shock:
...але мені пощастило: - я поповнював, конвертуючи гривню, доларові стовпи(менше фонда) і пізнішше отримав з нього гривню, але по хорошому курсу!(хоч поповнював по курсу 13(чи14грн) за $) :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 00:57

Долярчик написав:А давайте, ми тут всі УВАЖНО прочитаємо Ваш наступний допис, де Ви детально опишете стратегію, хоча б на 2-3роки НАПЕРЕД

Я уже написал. Время больших кризисных нетрудовых доходов позади. Окна возможностей одно за одним закрылись/закрываются. Нужно держать портфель из квартир под аренду, небольшую часть можно в котловане в перспективном проекте, гривне и долларовые депо с сезонным увеличением доли то одних, то других, вложения в бизнес.
Меньше думать о легких деньгах.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 09:58

Vlad442 написав:
  Долярчик написав:А давайте, ми тут всі УВАЖНО прочитаємо Ваш наступний допис, де Ви детально опишете стратегію, хоча б на 2-3роки НАПЕРЕД

Я уже написал. Время больших кризисных нетрудовых доходов позади. Окна возможностей одно за одним закрылись/закрываются. Нужно держать портфель из квартир под аренду, небольшую часть можно в котловане в перспективном проекте, гривне и долларовые депо с сезонным увеличением доли то одних, то других, вложения в бизнес.
Меньше думать о легких деньгах.

Дуже дякую! - хоч це, майже те саме, що Я написав вище :) (тобто, нічого нового)
(а так все живе надія, що хтось щось напише НОВЕ, підкаже хороший бізнес/ідею.... :roll:)
... але, всеодно, вдячний і за такі відповіді!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 10:30

Vlad442 - поставил плюсы!
Читайте его и думайте.

"Время больших кризисных нетрудовых доходов позади. Окна возможностей одно за одним закрылись/закрываются. Нужно держать портфель из квартир под аренду, небольшую часть можно в котловане в перспективном проекте, гривне и долларовые депо с сезонным увеличением доли то одних, то других, вложения в бизнес.
Меньше думать о легких деньгах."

Каждое слово - на вес золота.
Там, конечно, есть прокол:
"При этом деньги, которые он мог бы заплатить вместо кредита, он использовал на то, что с лета до зимы держал на валютных, а с зимы до лета на гривнедепо."
Для такого расклада, безусловно, надо иметь номер телефона бабы Ванги - прорицательницы из Болгарии.
Но это единственный недостаток.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 11:47

akurt написав:Для такого расклада, безусловно, надо иметь номер телефона бабы Ванги - прорицательницы из Болгарии.

Нет, для этого нужно всего-лишь иметь гривневый кредит. Даже 10% напрягают, когда деньги, лежащие в обеспечение кредита не обеспечивают достаточной рентабельности. Проценты по долларовым депо маленькие (примерно 4% годовых), курс растет на гривну в год (4% годовых). Человек обречен рисковать, так как если он будет пассивно сидеть в долларе, то кредит будет идти ему в минус.
В такой ситуации выход на сезонных пиках в гривну выглядит вполне логичным. Даже, если курс 50, то закрыл кредит и все равно остался в плюсе.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 11:54

Vlad442 написав:
  akurt написав:Для такого расклада, безусловно, надо иметь номер телефона бабы Ванги - прорицательницы из Болгарии.

Человек обречен рисковать, так как если он будет пассивно сидеть в долларе, то кредит будет идти ему в минус.

Правильные слова... Вот рисковать как раз и нехотятбоятсяазря...
Я именно этим тоже занимаюсь... в эти дни... пока не скажу... тьфу-тьфу-тьфу... Перекрестился...

P.S. Львов. Суббота. Утро. Помолол кофе. Сварил кофе. Выпил кофе. Отличная погода. Почистил снег перед подъездом и даже подмел. Выгулял собаку. Эх, хорошо-то как! Перекрестился...
Зображення
Зображення
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 14:42

akurt
..."ай маладец"!© - це про фотки :D...... я теж так люблю робити на морі на піску :D
... що тут скажеш: козероги! :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 16:00

Долярчик написав:ще хотів додати, що я колись тримав депо в Дельті :shock:
...але мені пощастило: - я поповнював, конвертуючи гривню, доларові стовпи(менше фонда) і пізнішше отримав з нього гривню, але по хорошому курсу!(хоч поповнював по курсу 13(чи14грн) за $) :D
это вам просто повезло
сейчас неизвестно что будет с недвижимостью
цена на нее может стоят при общей инфляции на всё
карти

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 20:09

А то... Козероги...

х х х

Для ЛьвівскийБатяР (дуже пан хвилювався):
"Двушка", підготовлена під здачу, здана за 11 000... Хотілося 12 000... ну та вже хай...
Хтів дістати з багажника бінокль "Olimpus" - просто щоби глянути, де воно таке є, що "центром Львова" зветься... але там тільки множник на 40... не візьме та бінокля...
Ну й хай... Взяли завдаток за пів-року наперед, то завтра їдемо у "Захар Беркут" (ну, не працювати ж нам - ми що, збоченці???), чи то на лижі, чи горілку пити...
Сподобався сьогодні концерт Костянтина Меладзе:

"Пасивний прибуток...
Родині добуток -
Не знаю маршруток...
знайду закуток!

Ой, гроші ви гроші -
папірці прехороші!
Нехай листоноші
нам гроші несуть!"

P.S. А так взагалі - хороша субота:
- зять - той, якому перед Новим роком подарували у якості приданого до тих двох автівок, що подарували на весілля - 3-поверховий новий будинок у передмісті Львова - в цей вечір на Дні народження сусідки.
- Жінку його вдало перенесла у середу операцію - щось там гінекологічне...
- Тесть лежить, обмотавши поперек собачим поясом... І нічого в цьому житті не хоче...
- Теща у власному 4-поверховому будинку виховує дітей зятя... Їх чи троє, чи четверо... всі заплуталися... Крик дитячий, бігатня, крик...
Все, як має бути...
Субота....
Лютий...
Зимно...
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 10 лют, 2018 21:14

100% успіх ЗАВЖДИ там, де ним вміють ділитись!

akurt написав:"Двушка", підготовлена під здачу, здана за 11 000... Хотілося 12 000... ну та вже хай...
..........
Взяли завдаток за пів-року наперед

...а що, отак "з радістю" дають завдаток на ПІВ РОКУ? :shock: ......- бо, знаю, що ПЕРЕВАЖНО, беруть за ДВА місяці(типу за 1-й і останній міс.)

...а взяла "двуху" сім"я? - чи просто - він+вона? :D
Востаннє редагувалось Долярчик в Суб 10 лют, 2018 22:07, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 1718192021 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей