Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1718192021 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пт 09 фев, 2018 23:45

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

...Шановне панство, Акурт та Влад, - все це добре, що Ви тут ділитесь своїми(і трохи чужими) успіхами! - і звичайно, всім(напевно) це цікаво.......АЛЕ! - думаю, що тут більшість погодиться зі мною, що всі мастаки писати успіхи "заднім числом"! - А давайте, ми тут всі УВАЖНО прочитаємо Ваш наступний допис, де Ви детально опишете стратегію, хоча б на 2-3роки НАПЕРЕД(не кажу вже про більше), де конкретно буде написано план дій, де саме, куди саме і коли саме(в який час) потрібно вкладати кошти в ту, чи іншу справу!

п.с......і щоб не виглядати "халявщиком" на чужі ідеї, я перший напишу свої варіанти стратегії:
1) - далі буду більш обережнішше бавитись(як і більшість форумчан) літом в долар, і на депо, - взимку в гривню, і теж на депо :D
2) - відкрити ще якийсь інший напрямок бізнесу, крім мого теперішнього(хоч ще не дуже бачу той, чи інший напрямок.....- ще в пошуках.......хоч якоїсь "зацепки", щоб мене "зацепила" та, чи інша ідея, а я вже підхоплю/розкручу! - я такий!- буваю працьовитий і наполегливий :oops: )
3) - в найближчих 5-7р. купити ще одну квартиру(однуху) під оренду!(бо в жовтні 2017р. котлован я взяв ДЛЯ СЕБЕ!) :D

п.с.2....ще хотів додати, що я колись тримав депо в Дельті :shock:
...але мені пощастило: - я поповнював, конвертуючи гривню, доларові стовпи(менше фонда) і пізнішше отримав з нього гривню, але по хорошому курсу!(хоч поповнював по курсу 13(чи14грн) за $) :D
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 09 фев, 2018 23:57

Долярчик писал(а):А давайте, ми тут всі УВАЖНО прочитаємо Ваш наступний допис, де Ви детально опишете стратегію, хоча б на 2-3роки НАПЕРЕД

Я уже написал. Время больших кризисных нетрудовых доходов позади. Окна возможностей одно за одним закрылись/закрываются. Нужно держать портфель из квартир под аренду, небольшую часть можно в котловане в перспективном проекте, гривне и долларовые депо с сезонным увеличением доли то одних, то других, вложения в бизнес.
Меньше думать о легких деньгах.
Vlad442

С нами с: 07.10.14
Благодарил (а): 6 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 10 фев, 2018 08:58

Vlad442 писал(а):
  Долярчик писал(а):А давайте, ми тут всі УВАЖНО прочитаємо Ваш наступний допис, де Ви детально опишете стратегію, хоча б на 2-3роки НАПЕРЕД

Я уже написал. Время больших кризисных нетрудовых доходов позади. Окна возможностей одно за одним закрылись/закрываются. Нужно держать портфель из квартир под аренду, небольшую часть можно в котловане в перспективном проекте, гривне и долларовые депо с сезонным увеличением доли то одних, то других, вложения в бизнес.
Меньше думать о легких деньгах.

Дуже дякую! - хоч це, майже те саме, що Я написав вище :) (тобто, нічого нового)
(а так все живе надія, що хтось щось напише НОВЕ, підкаже хороший бізнес/ідею.... :roll:)
... але, всеодно, вдячний і за такі відповіді!
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Сб 10 фев, 2018 09:30

Vlad442 - поставил плюсы!
Читайте его и думайте.

"Время больших кризисных нетрудовых доходов позади. Окна возможностей одно за одним закрылись/закрываются. Нужно держать портфель из квартир под аренду, небольшую часть можно в котловане в перспективном проекте, гривне и долларовые депо с сезонным увеличением доли то одних, то других, вложения в бизнес.
Меньше думать о легких деньгах."

Каждое слово - на вес золота.
Там, конечно, есть прокол:
"При этом деньги, которые он мог бы заплатить вместо кредита, он использовал на то, что с лета до зимы держал на валютных, а с зимы до лета на гривнедепо."
Для такого расклада, безусловно, надо иметь номер телефона бабы Ванги - прорицательницы из Болгарии.
Но это единственный недостаток.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 10 фев, 2018 10:47

akurt писал(а):Для такого расклада, безусловно, надо иметь номер телефона бабы Ванги - прорицательницы из Болгарии.

Нет, для этого нужно всего-лишь иметь гривневый кредит. Даже 10% напрягают, когда деньги, лежащие в обеспечение кредита не обеспечивают достаточной рентабельности. Проценты по долларовым депо маленькие (примерно 4% годовых), курс растет на гривну в год (4% годовых). Человек обречен рисковать, так как если он будет пассивно сидеть в долларе, то кредит будет идти ему в минус.
В такой ситуации выход на сезонных пиках в гривну выглядит вполне логичным. Даже, если курс 50, то закрыл кредит и все равно остался в плюсе.
Vlad442

С нами с: 07.10.14
Благодарил (а): 6 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 10 фев, 2018 10:54

Vlad442 писал(а):
  akurt писал(а):Для такого расклада, безусловно, надо иметь номер телефона бабы Ванги - прорицательницы из Болгарии.

Человек обречен рисковать, так как если он будет пассивно сидеть в долларе, то кредит будет идти ему в минус.

Правильные слова... Вот рисковать как раз и нехотятбоятсяазря...
Я именно этим тоже занимаюсь... в эти дни... пока не скажу... тьфу-тьфу-тьфу... Перекрестился...

P.S. Львов. Суббота. Утро. Помолол кофе. Сварил кофе. Выпил кофе. Отличная погода. Почистил снег перед подъездом и даже подмел. Выгулял собаку. Эх, хорошо-то как! Перекрестился...
Изображение
Изображение
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 10 фев, 2018 13:42

akurt
..."ай маладец"!© - це про фотки :D...... я теж так люблю робити на морі на піску :D
... що тут скажеш: козероги! :D
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Сб 10 фев, 2018 15:00

Долярчик писал(а):ще хотів додати, що я колись тримав депо в Дельті :shock:
...але мені пощастило: - я поповнював, конвертуючи гривню, доларові стовпи(менше фонда) і пізнішше отримав з нього гривню, але по хорошому курсу!(хоч поповнював по курсу 13(чи14грн) за $) :D
это вам просто повезло
сейчас неизвестно что будет с недвижимостью
цена на нее может стоят при общей инфляции на всё
карти

Заблокирован
С нами с: 10.02.18
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 10 фев, 2018 19:09

А то... Козероги...

х х х

Для ЛьвівскийБатяР (дуже пан хвилювався):
"Двушка", підготовлена під здачу, здана за 11 000... Хотілося 12 000... ну та вже хай...
Хтів дістати з багажника бінокль "Olimpus" - просто щоби глянути, де воно таке є, що "центром Львова" зветься... але там тільки множник на 40... не візьме та бінокля...
Ну й хай... Взяли завдаток за пів-року наперед, то завтра їдемо у "Захар Беркут" (ну, не працювати ж нам - ми що, збоченці???), чи то на лижі, чи горілку пити...
Сподобався сьогодні концерт Костянтина Меладзе:

"Пасивний прибуток...
Родині добуток -
Не знаю маршруток...
знайду закуток!

Ой, гроші ви гроші -
папірці прехороші!
Нехай листоноші
нам гроші несуть!"

P.S. А так взагалі - хороша субота:
- зять - той, якому перед Новим роком подарували у якості приданого до тих двох автівок, що подарували на весілля - 3-поверховий новий будинок у передмісті Львова - в цей вечір на Дні народження сусідки.
- Жінку його вдало перенесла у середу операцію - щось там гінекологічне...
- Тесть лежить, обмотавши поперек собачим поясом... І нічого в цьому житті не хоче...
- Теща у власному 4-поверховому будинку виховує дітей зятя... Їх чи троє, чи четверо... всі заплуталися... Крик дитячий, бігатня, крик...
Все, як має бути...
Субота....
Лютий...
Зимно...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 10 фев, 2018 20:14

100% успіх ЗАВЖДИ там, де ним вміють ділитись!

akurt писал(а):"Двушка", підготовлена під здачу, здана за 11 000... Хотілося 12 000... ну та вже хай...
..........
Взяли завдаток за пів-року наперед

...а що, отак "з радістю" дають завдаток на ПІВ РОКУ? :shock: ......- бо, знаю, що ПЕРЕВАЖНО, беруть за ДВА місяці(типу за 1-й і останній міс.)

...а взяла "двуху" сім"я? - чи просто - він+вона? :D
Последний раз редактировалось Долярчик Сб 10 фев, 2018 21:07, всего редактировалось 1 раз.
Долярчик

Заблокирован

#<1 ... 1718192021 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор