|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Перепрошую, Ваш графік на 15 хв..
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
....звичайно, що то НЕ "фуфло"! - просто, я це відклав на" папізже"(і я, знаю-знаю, що то я погано роблю, що то відкладаю....... - і те, що я оправдовуватись буду, чому я ЗАРАЗ тим(читанням/переглядом) СУМЛІННО не займусь - теж знаю, що то не вітається....) - але, вдвох словах: дайте, я спочатку спробую ЗБЕРЕГТИ(і примножити) кошти на ремонт до наступної весни, зроблю ремонт, з'їду з того "гуртожитку", а вже тоді буду "за щось" СУМЛІННО/старанно братись! ![]() ... бо, на моменті, в мене настільки "затоптаний" ентузіазм(а без ентузіазму - взагалі, краще не братись за будь-що!), що просто ппц! ![]() ... і розумію, що я, не все був обдумав у своєму бізнесі..... не все врахував(наприклад, ПОСТІЙНА прив'язаність до бізнесу!)... - бо думав, що батько, частішше буде за прилавком, а виявилось, що він таку(марудну) роботу - НЕ любить! ![]() ... і, всеодно, те, про що, навіть, Ви, вище описали, то є кропітка робота, яка - НЕ ВАРТУЄ, тих старань/зусиль/нервів і т. д......- а я, хочу/шукаю(на майбутнє), щось легше(типу здачі в оренду) ![]() п. с. ... а про нерухомість, напишу завтра!(трохи нафоткав "незавершеного Лінколь-на" і ще відносно, НОВИЙ будинок, що неподалік нього, для порівняння оренди/продажу....... - по оголошеннях, знайшов продаж-переуступку "двухи" з другого будинку(де тільки, залитий фундамент над паркінгом)) Лінколь-на(52м2) ... а свої фотки, вже завтра..... завтра... ![]()
Класні поради. Дійсно, так би зробити... Але... Є практика... Сьогодні подзвонив по Вайберу мій колишній студент. На консультацію. Записався. ...Фірма була успішною. Команда класна. Заробляли пару років тому по 3 000 - 5 000 долярів в нашій нащасній ненці-Україні, звісно, нічого не виробляючи, "купи- продай"... Ауді А6... Класна квартира... понтовий дизайнерський ремонт... жінка+дитина... Вже 2,5 місяці сидять без роботи, і без зарплати. "Самолет поднимается ниже и ниже, И моторы на взлете протяжно ревут, А внизу ещё ясно виднеются крыши, И под каждою крышею люди живут…" (Музыка Оскара Фельцмана, слова Игоря Шаферана). Вийшли на зарплату в 500 долярів на місяць. Одного компаньона то задовольняє. Другий каже: - Це щось ненормальне: вклали в справу 200 000 долярів, щоби мати 500 долярів на місяць? Ти з глузду з"їхав?" - А мене задовольняє... P.S. Я в захваті від думок, дій та роздумів пана Долярчика. Зверніть увагу: не теоретик-мрійник, а практик. Це перше і НЕ головне. Головне те, що пан big539 боїться навіть групу товарів назвати. Морква? Гній? Ковбаса? Добрива? Газонокосилки? Цукерки? НЕ_МО_ЖЕ_НАЗ_ВА_ТИ... Оце - головне! Панове! 1 квітня! День сміху. Анекдот (мій улюблений). 1 квітня. Неділя. Батьків немає дома, студентка дозволила студенту прийти до неї додому та забрати саме дороге, що в неї ще 10 хвилин тому ще було. Раптом повернулися батьки. Ховайся, хто може! Студента - під кровать. Лежить. Страхається. Завмер. Боїться... Під кровать заповзає братик студентки - такий собі беззубий - шепелявить - все сидів запертим в іншій кімнаті - років 5 або 6, та питає у голого тримтячого студента: "Со, дядя, и не дысись? Боися? А так дысал, так дысал..." ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!... обіцяні фотки
![]() Перше фото: оцей ГОТОВИЙ будинок - для порівняння цін, а за ним, як бачите, звели вже нанадцять поверхів Лінколь-на(першого будинку) ![]() а це він сам(праворуч, ледь помітно зведення другого будинку) ![]() тут з іншого ракурсу ![]() ...ну і, неподалік, є ще один готовий будинок для порівняння цін...(а Лінкольн - там далі...) ![]() ![]()
нагадує Радяньскій Союз: є великі суми грошей, а скористатися ними не можливо ![]() не может воспользоваться тот, кто всё время черный нал по карманам паковал и думал, что так будет всегда. кто не видел, что строится система фин.мониторинга, что вводятся ограничения на суммы наличных расчетов и т.п. понятно, что сфера использования баксового кэша остаётся широкой: и авто, и вторичное жильё, и нелегальные операции с валютой, корпоративкой за границей. но теперь, при появлении е-лицензий на легальные инвестиции за границу, требуется быстрое и эффективное отмывание нахомяченного чёрного кэша. особенно с учетом практики европейцев резко и уверенно блокировать счета и арестовывать недвижимость хитрож.пых граждан, обходящих фин.мониторинги стран и отмывающих за границей свои грязные деньги. ![]() Шановний пане Акурт, а не могли-б Ви хоча-б натякнути чим ті хлопці займаються ? Щоб уявляти куди лізти не треба ? Може то у них лише початок бізнесу і потрібен певний час для розкрутки ? Бо якось дивно, наскільки я розумію, можна було просто купити за 50-60т.$ квартиру, здавати її і нічого не роблячи отримувати тих 500$ ,а тут цілий бізнес і відповідно купа проблем, вкладення в 4 рази більші і що на вихлопі ? ![]() Например, если официально получали доход на расчетный счет в банке в сумме 5000 грн от другого физлица от сдачи в аренду ему автомобиля. _______________ Що значить официально? Грошенята за аренду на рахунку від 3 особи не офіціальні?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|