Думаю на особняки(північ) і на вікна(південь).
Я купував коли вже була коробка, то я заплатив перший внесок шось біля 16000$
решту тільки на днях мама занесла.
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Думаю на особняки(північ) і на вікна(південь). Я купував коли вже була коробка, то я заплатив перший внесок шось біля 16000$ решту тільки на днях мама занесла. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Ні. Простіше нема куди - ні. Ви думаєте, що масштаби віднімають проблеми? Та їх стає більше в геометричній прогрессії! Ось ви маєте магазин велосипедів, працюєте в ньому продавцем, збираєте 20000 грн щомісячно. Знаєте всі нюанси цього вашого мікробізнесу: де підтягнути тросик, які шини підійдуть на колеса від Ардіса підліткового 18", і які тормоза краще ставити на жіночий безрамний вел без перемикача швидкостей. І от вам ДАРУЮТЬ (!!!) ще 100 магазинів по всій Україні. Прямо зараз! Вже стучать у двері і говорять (як в популярній грі "Монополія") - пане Долярчику, кріль вибрав вас у спадкоємці і передчасно перевів на вашу користь 100 магазинів з великами на складі. Але без людей, без налагоджених процессів, без нічого, тільки примішення (складі в кожному місті УкраЇни, столи в них і МОРЕ великів.) Як Ви думаєте, зменшиться у вас та купа проблем, що у вас є на тепер? Ці процесси, цих людей найняти, зовсім інша бухгалтерія і багато чого іншого НЕПІДГОТОВЛЕНУ людину просто розтрощать під своїм тиском. ВЩЕНТ! Хто має створити всі ці процесси, як не ви? Типовий процес: у людини є магазин (кафе), де він працює або організує роботу. Він хоче заробляти більше, відкриває другий магазин, перемикає увагу на нього, а в першому все починає розпадатись, хтось починає підворовувати, прибирання зупиняється, сервіс падає. Людина знов перемикає увагу і піднімає все знову, але частина клієнтів вже пішла, новій магазин стоєть недороблений, гроші втрачаються... От тут Потапенко дуже гарно пройшовся:
![]() а успіх ЗАВЖДИ там, де ним вміють ділитись! ч. 4
... плюсую! ....от я подібних роликів на ютубі(який один і Ви закинули) свого часу - переглянув дууууже багато! - і все, ніби-то, там правильно, - і ніби, там завжди гарно мотивують і підводять до відповіді(але тільки "підводять", а відповідь маєш додумати сам) ... - от деякі відповіді - я здогадався, а от відповідь на виділений мною вгорі абзац - я не знаю! ... може Ви(чи ще хтось з форумчан) знає, КОНКРЕТНІ ВІДПОВІДІ, що робити з такою ситуацією, яка склалась у виділеному абзаці? ![]() п. с. ...а те, що легше мати декілька магазинів - я не казав(це Біг писав, що то не є важкий труд) - а я казав, що коли є НОРМАЛЬНИЙ ОБІГ, з якого можна ВСІМ вділити, то тут простішше, ніж вділити з того, з чого вже не вділиш!(бо тупо тоді, лізеш в мінус) .... то, що більше маг. - більше мінінгіту, це однозначно!- не сперечаюсь.... ![]() ![]()
Подякував Вам та Долярчику за те, що дозволили мені полінуватись і не шукати те все ! За одним з посилань оренда та продаж однієї і тої ж квартири... Можна зробити висновок, що квартира бралась з метою перепродажу але з тим варіантом не склалось/не складається, воно й не дивно з таким прайсом ! Тому запустили в оренду... ![]()
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!А, молодий ще, нема чого переживати. Я думала, у Вас серйозні наміри! От тільки чому весь час приписувати отой мерс? FestRepublic - це кльове місце. Тільки треба бути готовим інвестувати у жінку-музу! Взагалі-то сьогодні всі модні дівчата тусуються в Едем Резорті, от тільки там можуть більше котуватися приватні вертольотики - ну не товктися ж мерсом майже добу в Монте Карло. ![]() Завтра - всі на відкриття Гранд Готелю і на Періс Хілтон ![]() Востаннє редагувалось Lambada в П'ят 30 бер, 2018 23:38, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Не кафе, і не магазин, але працювала багато років на два, деколи на три фронти. Команда - то найважливіше. Не просто ділити прибуток, а визначити місію для кожного: хтось подає ідеї, хтось тягне борозну, хтось вирулює косяки, хтось займається рекламою, хтось веде бухгалтерію, хтось логістика і т д. Така команда може бути з 1, 2х, 3х людей - проіснує недовго, але і один-однісінький человєк-оркестр теж замахається. В цій ситуації, якщо человєк-оркестр може розраховувати тільки на власні сили, можна зробити онлайн-магазин, але сучасний, професійний. Якщо конче шкода закривати - то пахати на два фронти - зранку в першій точці, по обіді - в другій. Всіх грошей не заробите. Найгірше - то думати, що все так буде. Не буде. Все постійно міняється кожен день, і до того треба бути готовим кожен день. Долярчик, я і всі тутка скидали Вам ще сторінок 200 тому стільки і літератури, і Tedx, і всякого різного - Ви щось з того випробували, чи всьо фуфло? ![]() На тему гілки:
- до мене в гості приїхали люде, які виконують ту програму, про яку я б"юся тут вже 100 постів - все геть продали, що можна, в тому числі фірму, купили вже 4 квартири під оренду, все здали, гроші капають. Самі відпочивають, не працюючи. - дуже вражені країною під назвою Турція. Одна справа - купити путівку та сидіти у 5-зірковому готелі, а інша справа самому проїхати від болгарсько-турецького кордону через всю країну за кермом автівки. - неймовірно вразив Стамбул - їхали із швидкістю 80 км на годину і цілу годину поки перетнули Босфор та в"їхали в Азію. Вразили розміри міста. - неймовірно вразили автодороги - три полоси в кожному напрямку, в ночі все освітлюється. Ну, панове, "Борітися та поборите!" P.S. Дуже інтересні речі речі розказували про бізнес в Україні. Немає часу розказати - збираємося на пляж. Востаннє редагувалось akurt в Суб 31 бер, 2018 16:38, всього редагувалось 1 раз.
![]() akurt
У Вас на графіку вибрано 15 днів. Ось мій графік -18% з вересня.. І якщо не секрет - де вчиться ваш парубок (вуз) і яка в нього спеціалізація? Дякую.
Зараз переглядають цей форум: ihorkyiv і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|