Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 215216217218219 ... 1053>
Повідомлення Додано: Пон 16 кві, 2018 18:21

Там все простіше...
Пан тут один кріпився-кріпився, але виставив вчора свій Палац піді Львовом на продаж...
Палац невеликий, три поверхи, чи 300, чи 400, чи 500 квадратів...
Ділянка чи 40, чи 50 соток...
Одних дерев - чи 1 000, чи 100 штук...
Звісно, басейн... а якже без нього у Львові... без басейна...
Звісно, і сауна, якже львівським легіням без сауни... Того не можна...
І ціна на сьогодні нормальна: пан Долярчик запросто у чотири своїх мрії вложиться...
Ну як вложиться, вложиться, якщо дізайн-проект квартири із авторським наглядом не буде замовляти...

Lambada написав:Хтось був на форумі новобудов на арені? Які враження?

Пан Долярчик - як Ви вже зрозуміли - тут всі, крім Вас - ТЕОРЕТИКИ, а не практики.
Мене особливо забавляє той, хто зараз надзвичайну активність проявляє - "бізнес-аналітик".
Нічого поганого в тому немає... гарна професія, якщо за неї ще й телепні гроші платять...
Але "аналітику" - 35 років, ні кола, ні двора, ні квартири, ні жінки, ні дітей....
От Вам відповідь, чому ніхто на ту імпрезу не ходив...
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 16 кві, 2018 18:47

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Пане Акурт, а чому той пан продає той палац під Львовом? - виїзджає жити за кордон?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 кві, 2018 18:53

Та поки що ні... Так, озирнувся по боках просто...
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 16 кві, 2018 19:02

Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt написав:Там все простіше...
Пан тут один кріпився-кріпився, але виставив вчора свій Палац піді Львовом на продаж...
Палац невеликий, три поверхи, чи 300, чи 400, чи 500 квадратів...
Ділянка чи 40, чи 50 соток...
Одних дерев - чи 1 000, чи 100 штук...
Звісно, басейн... а якже без нього у Львові... без басейна...
Звісно, і сауна, якже львівським легіням без сауни... Того не можна...
І ціна на сьогодні нормальна: пан Долярчик запросто у чотири своїх мрії вложиться...
Ну як вложиться, вложиться, якщо дізайн-проект квартири із авторським наглядом не буде замовляти...

Lambada написав:Хтось був на форумі новобудов на арені? Які враження?

Пан Долярчик - як Ви вже зрозуміли - тут всі, крім Вас - ТЕОРЕТИКИ, а не практики.
Мене особливо забавляє той, хто зараз надзвичайну активність проявляє - "бізнес-аналітик".
Нічого поганого в тому немає... гарна професія, якщо за неї ще й телепні гроші платять...
Але "аналітику" - 35 років, ні кола, ні двора, ні квартири, ні жінки, ні дітей....
От Вам відповідь, чому ніхто на ту імпрезу не ходив...

Ну в мене наприклад бассейн .Виклав в землі перед бетонуванням екструдованим пінпластом зверху розсувний павільйончик.Як термос.Сезон минулого року з 15 травня до 21 вересня.Літом часом мусив зливати воду і доливати з водогону бо за сильно нагрівалась на сонці.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 16 кві, 2018 20:08

Пан Долярчик, я сподіваюсь - тут пропонували на гілці - Ви не купили ніяких таких собі "вумних лекцій" про багатство та щастя?
Ні?
Даремно... Треба переймати досвід...
Люде он як гроші зароблють... В Одесу скликали тих, хто шукає гроші, на вумний "семінар".
Є така форма отримання грошей...
Приятелька жінки купила такий тур не лекції до Буковеля восени.
Не дорого: 3 000 євро. Цілих 10 днів поважні вумні вчили її - не повірете - навіть перейду на іншу строку -
голодувати....

Тема цієї:
"Об эзотерической основе первого и второго Гетеанума". Доцент - Ханс Хаслер (Швейцария/Финляндия)."
А ось і лектор... Ну да, зім"яті штани та жебрацький піджачок... стоптані нечищені тапки... Ну так - Швейцарія ж... Сидів бідолашний вдома, а тут хлопці-одесити взяли готель на Букінгі із сніданками та квиток на літак - старенький і розважився... 6 (шість) днів читав лекції про Гетеанум... Сьогодні була остання... Люде задоволені як раз зараз роз"їзджаються по хатках... Я декого із учасників знаю: ніде не працюють... Так, трохе підробляють шиттям тапочок...
Зображення
Бачите, як одесити гроші заробили...
10 учасників... та по 1 000 євро... вже й на ремонт квартири організаторам вистачить...
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 16 кві, 2018 20:31

хтось розводить курей, корів, кролів....- а хтось - лохів!

akurt
...так,так :mrgreen:.... як вже хтось писав, що на такі лекції, потрібно не ходити, як "слухач", а самому їх і проводити! :mrgreen:
(так і тут :wink: , деякі "пани", думають, "як розвести лохів на фінансовому форумі" :mrgreen: )
...а потім виявляється, що нема в тих "інтелектуалів" - "ні кола, ні двора, і додому
далеко!" :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 12:31

Добро дня, шановне панство, яке цікавиться львівською нерухомістю! :D
Зробив пару фоток ЖК Авеню-5, який колись розглядав для своєї сім'ї! - але не дуже підходила локація, а ОСОБЛИВО, хитровиграність забудовників!
Чому?
От, наприклад, вже зведено 7м будинків, три з яких - завершені! - але, ще раніше(місяців 2-3тому) - вільних квартир, у перших 5ти будинках, вже не було ЖОДНОЇ!!! :shock: - а лише в 6-му і 7-му і, навіть, у 9-му, де ще не копнули котловану!!!(вних така "політика" і раніше проглядалась, що вільні квартири були лише на котловани, або на останній будинок, який почали будувати, а в майже збудованих - було ВСЕ ВИКУПЛЕНО!— до однієї!!! :shock: :evil: ) - але, ми ж то знаємо, що викупити до однієї квартири - майже, НЕ РЕАЛЬНО! :mrgreen:

Зображення
Зображення
п. с.
... зверніть увагу, що будинок йде "щаблями" - 10пов.-6пов.-10пов.-6пов. і т. д. - ЧОМУ? (я вже колись, на різних гілках це питав, але АДЕКВАТНОЇ відповіді - не отримав!) Чому їм не збудувати всі на 10пов?- це ж скільки було б ще квартир?!
.... і таке, частенько трапляється по всьому місту!(наприклад, мій Лайт теж має 2 по 8м і 1 на 10пов!)
Чому?
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 13:19

Долярчик написав:ВСЕ ВИКУПЛЕНО!— до однієї!!!

дивіться на це з іншої точки зору.
От уявіть собі, що маєте моцні гроші будувати термітник. Відразу питання: де будувати?
Відкидаємо варіанти успадкувати, женитися чи довести до банкрутства котрийсь завод. Тупо купуєте ділянку у Львові. Ну наприклад, десь у вас на районі: https://www.real-estate.lviv.ua/1204282 ... B-vul.html
Це наприклад, я не знаю деталей що за ділянка. Припустимо, на ній можна збудувати 10 поверхів на 40 квартир.
Тобто можна відразу заплатити 250 шт, а можна домовитися, що власнику ділянки її міняють на наприклад 10 майбутніх квартир тут же чи на 8 в іншому, вже збудованому будинку.
Тому і виходить, що всюди все зайнято. На перший погляд.

В тому Авеню мені подобаються оті 3-поверхові під'їзди-секції (перших два рівні не рахуються,то нежитлове), але мені здається, вони мали "вровень выперать", а не заглиблюватися в ряд. Тим більше, з такими оглядовими вікнами сусідів. То ж ніякої приватності. Ну як вийти зранку з кавою на отакий балкон в трусах?
Зображення
Якось не пасує в Авеню тримати на балконі картоплю... Там же і коньєрж, і спортзал, і хімчистка в планах...
А позагаряти топлес влітку?
Зображення
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 15:03

препогано продумані ці нижчі будинки
на покрівлі постійно буде сирість і мокрота
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 15:53

Я на форумі новобудов була, звичайно. Хотіла почути думку фахівців тут.
Мої цілі на форумі: ознайомитися, що нового будують в новому будівельному сезоні, тобто нові котловани мінімальною площею в хорошому місці за хорошу ціну або розтермінування. В термітниках тільки малоповерхові секції.
Часу в мене було менше години, тому все пройшла поспіхом.

Чомусь серед пропозицій/стендів не було Ріела, Авалонів, Парусів. Ну тобто наче й були - їх пропонували організатори форуму: їх і всіх інших на великих картах Львова позначили, і поділили по ціні метра житла. Але то ексклюзивні пропозиції, яких самі забудовники не пропонують - тільки через організаторів.
Були всі, хто на Стрийській і на Малоголосківській будує - останнє називали новим мікрорайоном.

Так ось, котлован. Місто мрій на Малоголосківській. Від 11900 за метр, цього тижня завозять габаритну техніку. Правда, менеджери не могли чітко тицьнути на карті де саме, але буде. Ця ж компанія (Чернівецька, там кілька зданих і ще Київ, Херсон - може хтось з тих міст може про їх якість щось розповісти) риє котлован за містом, біля "силіконової долини", по Київській трасі, с.Запитів. Тут, увага (!) при трасі котлован на П-подібний будинок на 150 квартир, і якщо то цікаво, то треба поспішати, бо залишилися тільки одна чи дві 1-кімнатних. Все решта викуплено. Хто купував? :shock: Місцеві, :lol: з сусідніх сіл завжди мріяли жити у якісній квартирі.

Ще котлован, який не починали рити. ЖК Континент, будує Globus, вул.Трускавецька, за Ріелом, перед гаражами. У 3-поверховій секції 590$ метр при 100% оплаті або 670$ при розтермінуванні. Але довкола все 10-поверхові.

"В ударі" був один з найбільших стендів ЖК Національний на Стрийській. Ну там багато квартир. Моє перше питання - а що з паркінгом? 600 паркомісць: 300 довкола по периметру чи у дворі (якщо мешканці забажають), а ще 300 у підземному паркінгу, де висота понад 4 метри, а це значить, можливість зробити ліфт для авто. Тобто купуєте паркомісце вартістю 16 тис$ з електрозарядкою, встановлюєте ліфт за додаткових 3000$ і можна на одному паркомісці паркувати 2 авто. Те, що метр по 17000 -то реклама, насправді понад 19000 грн, а то й 23000 грн/метр при площі 46 і 43 м з вікнами на Стрийську. Я щиро побажала менеджерам подати їх всі :idea: У відповідь, вони додали, що всі перші поверхи - комерція, і ще одну секцію відають повністю під комерцію, бо є шалений попит в айтішіків - вони то всьо "забирають" за страшні гроші, а жити-то десь треба, тому там під оренду піде зразу.

Були ще Галжитлобуд (Героїв Упа з великими площами квартир і Леви Міста на перехресті Стрийська-Наукова - всі менше 40 метрів розібрали),
Каркасні будинки, Obriy, нерухомість на Кіпрі - сорі, не було часу тим цікавитися :|
котеджі на Кривчицькій дорозі понад 100 метрів по 960$/метр, там же і квартири від 57 метрів,
ще Винники Рубікон,
Рясне,
Пасічна - до речі, якби кого цікавило - на Вулецькій на Сихові хороші ціни на квартири для життя бо там вони не здадуться в оренду, по 16 тис$ можна взяти;
біля Park Tower було малолюдно - мені ще в січні розповідали, що все малогабаритне продано :wink:

Ще була дизайнерська фірма, яка пропонувала дизайн квартир. Там от сам дизайн коштує 1800 баксів, це просто сам проект на папері, на форумі можна отримати знижку в 10-15%. З дизайнерським супроводом, наглядом і детальним проектом, меблями, матеріалами і всім, квартира в 40 метрів обставляється за 16 тис$.

Для любителів крипти були курси крипти, і ще тренінг від Людмили Калабухи. До речі, читаю її книжку зараз: http://www.kalabukha.com.ua/say-no/ Буде цікава власникам бізнесу. Долярчик, внесіть її в свій список, будь-ласка.
А, ще електросігі IQOS пропонували.

Ну то коротко про те, що встигла похапцем.
Навіть не зручно питати, чи хто був на закритих заходах, чи просто відкритті/закритті форуму, ну або виграв ювелірні вироби з діамантами, чи може щось вигідно купив...
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

#<1 ... 215216217218219 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор