Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
fis написав:Я сьогодні найняв молодих дизайнерів. За робочку, підбір матеріалів з адресами де купити за їх знижками, наглядом - 8500 грн.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1)...а чому не "передерти" з інету, який Вам до вподоби "дизайнерський ремонт" і САМОМУ все проконтролювати? 2)...дизайнери, по-любому, мають відкати з тих магазинів, які вони будуть пропонувати! - то, знову ж таки, - "на холєру ті дизайнери"?!(якщо самі знайдете/купите дешевше!)
... чи, Ви, на стільки зайняті, що самі, не маєте часу, всім цим займатись?
Вставлю свої два слова. Остання будова сам все планував і займався матеріалаии. І скажу відверто за 8500 гр це просто майже даром. За невелику квартиру як у Вас знайомий платив 10дол.-метр,це знайомим архітекторам. Думаю зароблю 10 раз за цей потрачений час.
Ethereum написав:Накінець акурт бусурманин створив свою гілку і там тулить нерухомість. Що порадите в районі школи Шептицького?
Через дорогу є готовий, давно зданий і не дорогий будинок на Бережанській (але там, звичайно, залишки). Напевно, "Авалон АП" буде непоганим (він трошки далі, біля церкви, і здача реально через 2-3 роки, і дорогий). Дивлячись на яку площу розраховуєте. Якщо конце треба біля гімназії Шептицького, то, напевно, є як мінімум одна дитина і треба як мінімум дві кімнати. На Бережанській в залишках 3к досить великої площі.
Можливо, варто подивитися цегляну вторинку.
... ну, а там, біля того зданого будинку на Бережанській, добудовують будинок екодомівці, - може там є щось "хороше"?
Долярчик написав:а що, гуляти так гуляти! ...а, якщо серйозно, то для здачі в оренду, для "понаєхів" з довколишніх сіл - могло би бути?
вітаю! місце так собі, але зато кінцева всіх маршруток. Ну і базар просто на виході з під'їзду. ціна метра? розтермінуваннячка?
довколишні села з тієї сторони так забудовуються, що ого-го! От наприклад, на межі Малехів-Дубляни будують при трасі Royal Park, зимою ціна була здається 9500, зараз майже 11000 грн: А ще далі, в Ременів, переїжджають мешканці квартир в центрі - там котедж за ціною квартири ві Львові. Краще здаватися буде авалон на Мазепи, ніж ота скандальна забудова, де сусіди мабуть поважні рішалова з узаконення самобудів або їх тещі.
Lambada Доброго дня! ...таки, треба було мені в Лайті брати ДВІ квартири! ..... еееехххххх, от тільки "дрібничка" завадила цьому ....... - забракло грошей!
Ethereum написав:Дякую Долярчик. Побільше Вам зелені! Так це цікавий варіант,зроблю фотки ближчі і виставлю. Хочеться подалі від траси.
... прошу ...а ще, можна розглядати на вул. Монастирського(це, подалі від траси)
...от,що Я мав на увазі(див. фото) - той, перший будинок - вже трохи обжитий, за ним, другий будинок - ще ранішше побудований..... - а за ним, ще два будується(один, ніби, цього року завершують...)