|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 13 тра, 2018 22:59
Huligan Вітаю долярчика з новим ніком  (доки старий відпочиває в бані)!
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 14 тра, 2018 13:22
V2 написав:Huligan Вітаю долярчика з новим ніком  (доки старий відпочиває в бані)!
Можу запевнити, що у USD, нічого не рахую І звичайно не маю, ніц спільного з паном Долярчиком... А ось поїхати до нього в гості, і подивитися на чому він стриже ті "долярчики", поїхав би з задоволенням. 
-
Huligan
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 14 тра, 2018 13:54
...та Я б так легко не палився!  Я ж тут - не перший місяць(і навіть, не рік) то, якщо б хотів, то б мав би декілька ніків і зайшов би ТОЧНО не під свіжоспеченим! - так що мимо! ....але нік - хороший, но не мій!
Востаннє редагувалось Долярчик в Пон 14 тра, 2018 20:09, всього редагувалось 1 раз.
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 14 тра, 2018 18:37
stepler написав:Може хто знає а чи популярна була б оренда будинку? наприклад 50 квадратів за 10000грн в місяць з подвірям мангалом всі діла. Львів. Окружна вул.
Популярна, сам таку довгий час орендував, і за ту ж ціну
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 14 тра, 2018 18:40
fis написав:За містом не цікавить абсолютно. Є цікавий варіант на Молдавській, там десь під 170 метрів за 135 було. Зараз може і дорожче. Але мені не подобається що утеплють мін ватою під штукатурку. Мін вата має бути тільки вентильована на моє переконання.
Це тільки на ваше переконання  цілком нормально мінвата живе під мокрим фасадом. краще мінвата під мокрим чим вся хата пінопластом обкладена (ще й з сусідадами пінопластом зєднана)
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2018 17:13
У Львові на вулиці Стрийській збудують сучасний бізнес-центр «Національний»
У Львові по вул.Стрийська,108 (що біля видавництва «Вільна Україна»), збудують новий сучасний бізнес-центр. Виконком Львівської міської ради вже затвердив відповідні містобудівні умови та обмеження. Проект реалізовуватиме Девелоперська компанія «Моя країна». Бізнес-центр «Національний» складатиметься з двох 14-поверхових офісних будівель. «У Львові бракує сучасних і комфортних офісних центрів, і ми отримали багато запитів від бізнес-середовища саме на такий проект. Перевагою бізнес-центру є його розміщення – цей мікрорайон швидко розвивається і невдовзі стане освітньо-діловим та інноваційним центром Львова. Тут добре розвинена транспортна інфраструктура – курсує громадський транспорт зі всіх районів Львова, близьке розташування до центру міста. Бізнес-центр буде повністю автономним від житлової частини комплексу «Національний». Бізнес-центр оснащений сучасними інженерними системами – кондиціонування, вентиляції, опалення та пожежної безпеки. В кожній офісній будівлі по два ліфти. Для офісних працівників діятиме наземна стоянка та підземний паркінг із зарядними станціями для електромобілів, працюватиме служба охорони, заклади громадського харчування. Особливістю буде також і те, що для працівників офісних центрів в межах нашого комплексу діятиме Центр розвитку дитини – дитячий садок, гуртки та групи продовженого дня. Можна буде спокійно залишити дитину на кваліфікованих педагогів і затриматись на роботі Офісні площі в бізнес-центрі «Національний» компанія продаватиме. Модульне планування приміщень дозволяє придбати як малі площі офісних приміщень для стартап-проектів, так і цілий поверх або кілька поверхів для великих компаній. Завершення будівництва та здача бізнес-центру в експлуатацію запланована на перший квартал 2019 р.
Поруч з бізнес-центром Девелоперська компанія «Моя країна» будує житловий комплекс «Національний
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2018 20:56
jump написав:«У Львові бракує сучасних і комфортних офісних центрів, і ми отримали багато запитів від бізнес-середовища саме на такий проект.  .... а ще дууууууже "бракує" з десяток ашанів-форумів і т. п......... - і ЗОВСІМ "не бракує"(але біля Львова) фабрик-заводів і т. п. ... всі так будуть в офісах сидіти, а хто ж РЕАЛЬНО буде працювати? Створіть людям НОРМАЛЬНІ РОБОЧІ МІСЦЯ, щоб не тікали в Польщу, а ПОТРАТИТИ СВОЇ ГРОШІ, вже якось пересічні й самі знайдуть де!!! ... але, може Я неправий, і Ви мене поправите? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 тра, 2018 21:13
stepler написав:Хто знає де дешеві ділянки по Львові? Може хто продає?
в місті дешевих небуває бувають дорогі і Дуже ДОрогі 
-
greenozon
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 1749 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Чет 17 тра, 2018 22:56
dinozavrik написав: fis написав:За містом не цікавить абсолютно. Є цікавий варіант на Молдавській, там десь під 170 метрів за 135 було. Зараз може і дорожче. Але мені не подобається що утеплють мін ватою під штукатурку. Мін вата має бути тільки вентильована на моє переконання.
Це тільки на ваше переконання  цілком нормально мінвата живе під мокрим фасадом. краще мінвата під мокрим чим вся хата пінопластом обкладена (ще й з сусідадами пінопластом зєднана)
Який у вас досвід експлуатації будинку/квартири утепленого мінватою без вент фасаду?
-
fis
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
|