Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Военный билет. Кем и когда служил. Мобильный номер телефона и хочу ли на контракт. Без мед комиссии не хотели принимать документы. Решил по своим каналам. Позвонили какому-то главному херу и все решили.
Мої вітання! Бажаю щоби перші оглядини також не розчарували, а надихнули на творчість!
Дякую! .... а ще, вони мене потішили прикольною фішкою! - виявляєьься, що з часом, як там вже буде договір з обленерго, то можна той електролічильник, який є на моменті, просто(по заяві/зверненні) перепрограмувати його на двох-зонний! - клас!
Migornik написав:Житомир. Выписывал я из одной квартиры в другую все через военкомат с вытекающими. Все в одном городе. Квартиры не новострой. Если кому интересно.
.... звичайно, що цікаво!!!! - особливо подробиці про воєнком! (що саме вони хочуть? )
jump ... прописаний в батьків... - просто думав дитину прописати, а це потрібно, щоб хтось з батьків там(на новій квартирі) має бути прописаний... - а тут така заворушка з пропискою/воєнкоматом
Долярчик написав:виявляєьься, що з часом, як там вже буде договір з обленерго, то можна той електролічильник, який є на моменті, просто(по заяві/зверненні) перепрограмувати його на двох-зонний! - клас!
О, а мені рахунок на 1651 грн виписали за заміну на двозонний. З електролічильниками простіше
Востаннє редагувалось Lambada в Нед 02 гру, 2018 18:52, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:...і скільки складає Ваша економія зараз? - можна в цифрах? (скільки було, скільки стало? ) - хоч розумію, що економія НАПРЯМУ залежить від Вас!
цифр наразі немає. У батьків електричне опалення. Лиш минулого тижня написала заяву на заміну лічильника. Ця послуга коштує 1651 грн., з них 1394 грн вартість приладу і ще 257 грн послуги. Впродовж 2х тижнів мають встановити. Для порівняння, ця ж послуга в районі за містом уже коштує 2100 грн все разом. Для остаточної економії ще потрібно зібрати всі доки і оформити 3 тис кВт за пільговим тарифом на опалювальний сезон. Але це тільки у процесі, тому конкретних цифр наразі не маю.