Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Через проблеми із колектором територію на проспекті Чорновола (біля заправки) постійно підтоплює.
Так, під час дощу, вода, з якою не справляється каналізація, руйнує тротуари та робить багато іншої біди. Фото з місця опублікував Ігор Зінкевич.
Львів'яни зареєстрували петицію, у якій вимагають відремонтувати чи реконструювати колектор.
"Вже два роки поспіль під час травневих злив відбувається руйнування каналізаційного колектора по вул. Торф’яній. Також вода витікає через колодязі випуску в колектор, оскільки вони не обладнані зворотними клапанами, що є порушенням норм ДБН. Такі клапани є обов’язковими до встановлення в можливих зонах підтоплення. Як наслідок пошкоджуються пішохідні доріжки, елементи благоустрою та припарковані поруч автомобілі, а підвали і цокольні поверхи житлових будинків заповнюють нечистоти з каналізації. Навіть найменші ділянки газону, перетворюються на басейни з брудною водою. Така ситуація є небезпечною для життя і здоров’я мешканців, які проживають у цьому районі. Окрім цього кожного разу мешканці несуть значні витрати на відновлення території і пошкодженого майна", - йдеться у тексті петиції.
Козак-характерник написав:Браття і сестри! Лот: вул.Соломії Крушельницької, 38кв, 3-й поверх, стан житловий, не бабушатник, але й не ідеальний, хата була під подобову оренду. Вікна на двір, сонячна сторона. Недоліки: вхід по балкону і пічне опалення. 40000$ - адекватна ціна? Які думки?
Якщо відновлення свіжості це косметичний ремонт то норм. Торгуйтесь на 2к у.о на встановлення котла і вогень
Вартість будівельно-монтажних робіт в Україні з січня по квітень 2019 року зросла на 11% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Про це повідомляє Державна служба статистики.
Найдорожчими будівельно-монтажні роботи виявились у сфері будівництва транспортних споруд - їхня вартість зросла на 17,2%. Найменше БМР подоржчали у сфері будівництва інженерних споруд - їхня вартість з січня по квітень 2019 року зросла на 7,6% порівняно з аналогічним торішнім періодом.
Згідно з даними Держстату з січня по квітень 2019 зросла також вартість БМР у сфері житлових будинків - на 12,4% та у сфері нежитлових - на 9,3%. Загалом за перші 4 місяці цього року вартість БМР зросла на 3,5% у порівнянні з груднем 2018-го.
Нагадуємо:
Вартість будівельно-монтажних робіт у 2018 році зросла на 23% у порівнянні з 2017 роком.
... я забув викласти фото, які зробив пару днів тому про Моне-3, які мали здати будинок у ПЕРШОМУ кварталі цього року! .... цікаво, чи до кінця літа встигнуть?
Станом на сьогодні, ось у такому стані є будівництво, що мало завершитись ще РІК тому. Компанія РІЕЛ - справжній показник як робити не можна. Низька якість продукту, тотально хамське відношення до клієнта. То напевно так глава корпорації Ростислав Мельник показує як він дбає про людей і наше місто перед своєю виборчою кампанією. Хочете жити в туалеті? Бо саме як великий унітаз бачать ці будинки робочі бригади - купуйте у РІЕЛ. Хочете жити щасливо у власному помешканні - обходіть їх стороною.
Так, давно что-то не заходила, на старое сейчас отвечу, потом почитаю остальное...
Козак-характерник написав:Стоп. Ми один одного правильно зрозуміли? Я про купівлю власного житла вів мову, а Ви? Чомусь здалося, що Ви про оренду кажете. Чи купили собі новобуд у Львові?
Ну, ветка как называется? То, что мы живём в арендной - значит есть на это веские причины Одна из них - мы тут оставаться не собираемся ни при каких условиях. А покупка для сдачи в аренду - это же диверсификация финансовых портфелей, это другое Правда, тоже, я вам скажу, идея такая себе. Я уже раз додиверсифицировалась в этом плане. Но т.к. рынка ценных бумаг у нас в стране нет, приходится извращаться.
Козак-характерник написав:П.С. Про опалення. Так то у вас мабуть не ЦО, а власна котельня придомова, про що ми тут і вели мову.
Козак-характерник написав:Все ж таки уточніть...У Вас ЦО? Чи прибудинкова котельня? Бо з прибудинковою котельнею такий вид опалення вважається індивідуальним. І якщо все ж прибудинкова котельня, то скажіть наступне. Я вимкнув опалення під час опалювального сезону. Я щось платитиму за опалення, якщо лічильник показує нульвий розход? Просто це якось не справедливо виходе. Опалювальний сезон триває, котельня працює, обігріває квартири, площі по за межами квартир, а хтось вимкнув і нічого не платить. Чи я щось не так розумію? І ці втрати закладені вже в тариф? Тоді дійсно, що при такій системі, як писав Долярчик, тариф може бути кінський. Чи як це відбувається на практиці? Питання до всіх хто в курсі, не лише пані Наталії.
Действительно, ЦО бывает двух типов: придомовая котельная (обычно прямо на крыше новобуда) или прям хардкорное ЦО, которое приходит из-под земли из обычной котельной. При этом в новобудах этот теплоноситель потом уже "обрабатывается" внутренними системами. Вот у нас второй вариант. То есть, обычная котельная + своя система внутри дома. Помимо оплаты за использованное по счётчику отопление, платится ещё "теплове навантаження" круглогодично (но у нас ещё и горячая вода оттуда же, это надо учитывать). Туда разбрасываются и траты на оплату подъездов и т.д. И даже несмотря на это, в целом оно выходит дешевле, чем газовый котёл. Во всяком случае, у меня выходит гораздо дешевле. Но тут ещё надо учитывать кучу других факторов - заселённость дома, на какую сторону выходит квартира, поэтому и получается, что у меня опыт такой, а у кого-то другого цифры противоположные.
Козак-характерник написав:Чим краще? Краще ніж в Києві? А де ще були, де ще краще ніж у ляхів? Викладайте порівняльний аналіз. Може я за бугор втікну кайфувати!
flyman написав:I краще Киева теж. У Киевi трохи краще щодо Львова тим, що е метро та електрички (мiська+примiськi), котрi можна використовувати як достатньо зручний та швидкий громадський транспорт.
В Киеве гораздо больше цивилизации, чем во Львове. Но наша вездесущая грязь и бескультурье и там процветают, причём ещё хуже, чем во Львове. Поэтому странно, когда говорят, что любой город у нас лучше Гданьска или Вроцлава. Да достаточно один раз проехаться на их чистейшем трамвае, чтобы почувствовать разницу. Это вообще несравнимо - уровень жизни там и здесь.
Вот, пожалуйста. Это именно то, о чём я говорю. А так же 50% водителей, которые постоянно в ж*** бухие за рулём, полиция, которая их отпускает, и вообще ничего не делает, машины припаркованные на тротуарах так, что не пройдёшь, отсутствие травы на газонах принципиальное, из-за этого грязь дикая везде, плюс парковка на газонах и растаскивание этой грязи по всему району, ой, да бесконечно можно перечислять, это просто ж***. Или я разбалованная, а это - норма? Я не знаю...
Вот, пожалуйста. Это именно то, о чём я говорю. А так же 50% водителей, которые постоянно в ж*** бухие за рулём, полиция, которая их отпускает, и вообще ничего не делает, машины припаркованные на тротуарах так, что не пройдёшь, отсутствие травы на газонах принципиальное, из-за этого грязь дикая везде, плюс парковка на газонах и растаскивание этой грязи по всему району, ой, да бесконечно можно перечислять, это просто ж***. Или я разбалованная, а это - норма? Я не знаю...
(как мило, оно скрыло это слово звёздочками )
вчора знову...
У центрі Львова на 16-річну дівчину обвалився фрагмент фасаду будинку Так, близько 19:28 год., у м. Львові на вул. Федорова, 1, внаслідок падіння фрагменту фасаду будинку було травмовано 16-річну місцеву мешканку. Постраждалу у стані середнього ступеня важкості з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана чола» госпіталізовано у ЛШМД. https://portal.lviv.ua/news/2019/06/06/ ... du-budynku
Громадськість Львова вже котрий день обговорює питання виділення квартир за кошти львів'ян чиновникам Андрія Садового.
заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич та директор департаменту фінансової політики Олег Іщук отримали квартири, придбані коштом міського бюджету Львова.
Вони не є настільки багаті. Тому що зарплата, яку вони отримували, не давала їм такої можливості", – пояснив Андрій Садовий.
Журналісти вирішили опрацювати декларації вищевказаних "небагатих" чиновників.
Сергій Бабак - понад 100 тисяч доларів готівкою та на банківських рахунках (48 157 Євро, 64 600 Доларів США та 9 266 гривень).
Олег Іщук - понад 82 тисячі доларів готівкою та на банківських рахунках (3 000 Євро, 4 000 Доларів США та 2 048 381 гривень).
Ірина Кулинич - понад 15 тисяч доларів готівкою та на банківських рахунках (9 500 Доларів США та 150 000 гривень).