Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4041424344 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:42

sinus написав:Создал человек тему,профильную, хорошую и вопросы правильные ставит и затрагивает,но куда ж без рекламы,налетели и полетели! Долярчик, как показывает даже вами созданная тема-все зарабатывают на рекламе,а не недвижимости. С уважением!

...таке життя(с) :roll:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 20:08

Долярчик
Я дійсно для себе цікавлюся бо хочу купити квартиру на сихові в новобудові на початку бидівниства щоб з розтермінуванням.
Як почув про те,що планують будувати ЖК біля Арсену почав шукати інфо про то, ось так і натрапив на цей форум. Про Авалон питався у деяких маклерів,казали що не якісно будують. Потім в інтернеті знайшов немало нехороших відгуків.

Мені по якості подобається "Екодім" це те що я бачив, з ним і порівнюю...

гуг+авалон львів відгуки
http://meget.kiev.ua/novostroyki/1142-z ... en/otzivi/
https://www.youtube.com/watch?v=coXtbs7mE14
ilf

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 20:11

Долярчик написав:...таке життя(с) :roll:

Так, зараз всім важко...
Судно приятеля зараз в Ісландії... там холодно...
Зображення

Щойно припинив розмову: якраз заходять у порт...
А він - старший помічник - 6 500 $ на місяць, приємно все ж: наш хлопець, українець...
Прийдеться допомогти купити щось пристойне у Львові...
Дівчина вже є... Раз є дівчина - легіню треба хата...
Чом би й не у Львові...
Слава Богу, Долярчик пише, де НЕ ТРЕБА купувати...
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1445 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 20:17

geoleo написав:
  ilf написав:Хто вже цікавився AVALON UP на Червоній Калині? Що скажите стосовно цього обєкта та забудовника. Я особисто читав в інтернеті восновному негативні відгуки про авалон як забудовника !?
дякую.

Якщо ви дійсно для себе цікавитися, а не з метою (анти)реклами, то чому б не відповісти. Якість будівництва у "Авалона" - посередня (але не відверто жахлива), затримка по здачі - до року часу, статус саме цього будівництва - законне. Ціна як на район ("центр Сихова") - занадто висока, але в Сихова є свої шанувальники, які не хочуть міняти район.

Дуже розраховував на цей об'єкт, але пишуть, що центральне опалення від міських мереж, що на мене виглядає як повний провал. Той же висотний парус парк має свою котельну на даху. Можливо це інформація не повністю достовірна, нажаль мене в країні зараз немає, але як повернусь, хочу поспілкуватися з менеджерами. Тому підтримую питання, може є ще в когось деталі?
А ціну вони дійсно поставили топ як для такого мурашника, все що вище 4 поверху — 20 тис грн
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 21:18

Зверніть на оце: "центральне опалення від міських мереж" саму важливу увагу.
Бо опинетесь у ярмі.
Я завжди розказую тільки правду: у грудні-січні витрати пального у тих квартирах, що я здаю, на опалення "двушки" разом із гарячою водою становить 80 кубів газу на місяць за ціною в 6,96 гривні за кубічний метр.
Тобто 80х6,96=556,80 гривень або 20 $.
Приятелям з центральним опаленням виставили за січень рахунок на 102 $.
І ще дуже важливо: незважаючи на утеплення підлоги будівельниками пенопластом на першому поверсі витрати на опалення на першому поверсі значно вищі.
Квартири на другому і вище поверхах фактично підігріваються сусідами знизу і зверху.
Взагалі при виборі квартири для купівлі я би радив менше всього слухати продавця квартири.
Точну інформацію дадуть самі прості працівники, які стукають-грюкають у якійсь квартирі під час ремонту: вони ходять по різних будинках і скажуть правду.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 19 лют, 2018 21:25, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 21:23

Долярчик написав:бо дуже дивно, що СТІЛЬКИ будинків(шалено!) будується, і хтось же їх купує!

А Вы исключаете вариант, что эта первичка "перепаковывается" во вторичку "по мутным схемам с чёрным налом"(с) и потом выставляется на всяких OLX?
А до момента продажи уже в виде вторички - составляет тот самый "навес"?

Таким образом, создаётся искусственный дефицит (видимость, что "всё продано"), а влошившийся "инвестор" платит и за себя, и за простой, и за "того парня" (бесплатные квартиры "покровителям")
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 21:26

Долярчик написав:...бо я(ще задовго до купівлі своєї квартири) оббивав пороги/обчитував всі форуми львівські(яких на біду дуже мало і якісь вони "скудні") про львівську нерухомісь........- тобто, мали б люди шукати отакі подібні теми, яку створив Я!....- але, чомусь їх тут за місяць часу натовпом не спостерігається? - чому?

Потому что недвига никому не интересна, а "ажиотаж" создан искусственно.
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 21:27

Вкладчик1234 написав:
  Долярчик написав:бо дуже дивно, що СТІЛЬКИ будинків(шалено!) будується, і хтось же їх купує!

А Вы исключаете вариант, что эта первичка "перепаковывается" во вторичку "по мутным схемам с чёрным налом"(с) и потом выставляется на всяких OLX?

Таким образом, создаётся искусственный дефицит (видимость, что "всё продано"), а влошившийся "инвестор" платит и за себя, и за простой, и за "того парня" (бесплатные квартиры "покровителям")

Я теж останні тижні ретельно над цим думаю, гуляючи із собакою, та дивлячись на майже всі темні вікна у будинках, в яких "всі квартири продані" і будинки заселені.
Роблю висновки.
Поставив автору плюс.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 21:38

ilf написав:Долярчик
Я дійсно для себе цікавлюся бо хочу купити квартиру на сихові в новобудові на початку бидівниства щоб з розтермінуванням.
Як почув про те,що планують будувати ЖК біля Арсену почав шукати інфо про то, ось так і натрапив на цей форум. Про Авалон питався у деяких маклерів,казали що не якісно будують. Потім в інтернеті знайшов немало нехороших відгуків.

Мені по якості подобається "Екодім" це те що я бачив, з ним і порівнюю...

гуг+авалон львів відгуки
http://meget.kiev.ua/novostroyki/1142-z ... en/otzivi/
https://www.youtube.com/watch?v=coXtbs7mE14

....от тепер - це не пусті слова!
Дякую!
...що тут можна сказати - халтурять усі! :wink: щось подібне можна по кожному забудовнику надибати.........
...а краще, самому піти і все на власні очі побачити!- в деяких забудовників(і в Авалона - теж) є така фішка, як побувати гостем на їхньому об"єкті!
....я - не ходив!......хоч я і так проїзджаю щодня повз "свій бетон"(а інколи і підходжу зблизька позаглядати! :D )
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 21:54

ЯК боротись із забудовниками?

akurt написав:
  Вкладчик1234 написав:

Я теж останні тижні ретельно над цим думаю, гуляючи із собакою, та дивлячись на майже всі темні вікна у будинках, в яких "всі квартири продані" і будинки заселені.
Роблю висновки.
Поставив автору плюс.

....і я таке спостерігаю!
...але, ЩО З ТИМ РОБИТИ??? - коли заходить простий пересічний у ВП купити халупку для сім"ї,(або нехай не простий, а поважний пан для купівлі під оренду), а йому кажуть що є тільки он ті неліквідні.......- і що Ви(всі форумчани) думаєте, що якщо пересічний(або той пан)розвернеться до дверей, щоб піти, то йому в догонку будуть кричати: "стривайте, ще є такі і он такі!"???
...ні, такого НЕМА!- походіть по ВП як Я і тоді побачите, що вибору НЕ ДАЮТЬ! - або те, що типу "залишилось" або йдіть "гуляйте лісом!" - все, крапка!(і якщо навіть, пізнішше, перетелефонують Вам і скажуть, що щось і є, але то буде НАБАГАТО дорожче!)
....то ж, ми всі розуміємо, що вони притримують кращі квартири, але зробити щось з тим всім - НІЧОГО НЕ МОЖЕМО!!! :evil:
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 4041424344 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей