Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3940414243 ... 1053>
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:02

akurt написав:Ставлю "плюс" и скажу одно "но": вряд ли удастся "сбить" сотку баксов...
Вот это дело организовывают хорошие люди, у которых - я точно знаю - денег не то, что много, а ОЧЕНЬ много...
Это бизнес-проект именно такой: "1000 долларов в месяц".

Я говорю как раз именно про это, 1000$ в Киеве - это реально, но больше...
А судя по рассказам "слово в слово" вашего коллеги - на всех цифрах оптимизм в полтора-два раза зашкалил. Как бы его на землю-то вернуть слегка
Aldebaranchik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:03

sinus!
Треба пити ліки точно, як доктор прописав.
Ще не середа, успаГойся...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 19 лют, 2018 19:04, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:03

akurt написав:
Судячи з того, що підтягнувся і чернівецький батяр, я вгадав: у хлопців справи дуже погані...
Чернівцецьки "спец" за останні 14 днів з 8 своїх посів 7 присвятив "здачі в оренду Львівської нерухомості"...
Справи в хлопців зовсім кепські...

Тут вы абсолютно правы! Волею случая я из регулярного писателя таких вот тем на форуме был вынужден превратиться в читателя :oops: Три года я ничего не писал, так как нечего было. Да и морального права как бы не имел 8) Но вот дела стали чутка налаживаться, и я, небезосновательно, стал иногда постить пару строк в таких ветках :D
Почему львовская недвига? Ну, скажем так, киев-днепр-харьков совсем не подходят по духу, стилю, менталитету... А так как ветки про Черновцы нету (да и вряд ли будет) - то более всего подходящей оказалася ветка Львова. Он очень похож на Черновцы. тут такая же специфика. Такая же архитектура. Такие же люди. Так что я тут :D
А! И, кстати, не берите так близко к сердцу! Я очень часто вас плюсую, так как мне импонирует то что вы пишете. Но не всё. Акцент на синюю лавочку слегка напрягает. Ну как то это диссонирует со всем остальным 8)
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:10

Ставлю "плюс" - даже не ожидал, что стоит слега "ошпарить" и человек раскрывается действительно, как нормальный адекватный человек.
Признаться, подумал, что Вы клон клоуна из Харькова.
Проанализировал текст - нет, тот вообще безгработный ...
И там "предмет темный, исследованию не подлежит!"
Это даже забавно...

Так вот, на адекватную реакцию даю адекватный ответ:
у меня в самом деле все эти дни варится совсем новая идея и дело, связанное с львовской надвигой.
Люблю эксперименты. Очень переживаю.
На самом деле - если получится - не знаю, напишу ли всю правду - но фото бутылочки открытой калифорнийского сухого, привезенного лично мне рейсом Австрийских авиалиний через Торонто и Вену - выложу.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:15

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt написав:Гарного дня! Долярчик, тримайся!
Я не знаю, що "...у вас на шее ," но людЕ радять "...полюбить и начать работать этим вооружением!"

...дякую! - і Вам гарного вечора!
.....ну, напевно, там писали про золото.......
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:21

ilf написав:Хто вже цікавився AVALON UP на Червоній Калині? Що скажите стосовно цього обєкта та забудовника. Я особисто читав в інтернеті восновному негативні відгуки про авалон як забудовника !?
дякую.

???????????????!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
....я є його клієнтом!(Лайт).....і які негативні відгуки, якщо вони той Лайт женуть, як би мали ВИПЕРЕДИТИ термін його здачі?!
....а про UP - то я ще в грудні їх запитував про нього, то нічого нового не розказали......все те саме, що і в рекламі!

...п.с......а можна посилання на "негативні відгуки"?
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:23

Долярчик (цитата):
...дякую! - і Вам гарного вечора!
.....ну, напевно, там писали про золото......."

Може бути й так, але це - на мою думку - третя версія...
Ви ж не розглядаєте серьозно, що у харківського рибалки, що тут раптом вештається, є гроші на зливки золота?
Скажу по секрету: в одного з моїх синів є криптовалюта...
Ругалися ми з ним сильно...
Але в нього були на руках козирі (до речі, давно щось "пулю" не розписував):
- у січні купляли крипту по 7 (сім) долярів...
- у березні купляли крипту по 30 (тридцять) долярів....
- у липні вона коштувала вже по 300 (триста) долярів за одну поганеньку крипту...
Я його сильно ругав за те...
Здається - я не відслідковую - вона сьогодні по 1000...

Ага... ага... він створив "фірму", в якій задіяв своїх друзів- українських буржуїнів.
Уставний капітал визначили так: його розум+їхні гроші.
Так ви знаєте, ті хлопці на сьогоді позакривали свої фірми...
Своїх (моїх) коштів син не вклав жодної копієчки (центіка)...

То хай оте бідолашне ловить рибку... яке там золото... Золото на шиї не росте...
І Вам гарного вечора!

Немає часу: по Мессенджеру викликає приятель з Ісландії...
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:29

sinus написав:Та я теж так і не второпав,як це пан на зарплатню педагога аж за 4500 наших гривеньок,як він сам про себе віщає,ще і знущається над Долярчиками,хизуючись то картками,то рахунками іноземними,то нерухомістю по всьому світу,то ще чимось,а що насправді? А насправді,пан кишеньковий олігарх, який пише пости,акт реклами раді! Пише пан Акурт на сторінку,все що на думку взбридеться, а десь по середині тексту-щось завджди рекомендує ! А потім хизується,от ви невдахи тут не знаєте як заробити,а я такий молодець-впихнув вам довбурам на всіж форумах рекламу на халяву,а чо не молодець,модератор ж не помітив,як це пан Акурт таке прокрутив, от і пишається пан Акурт заробітками аж в 750 американських грошей на день, та і ще зловтіхається! Так що ,пан Долярчик міркуйте! П.С. А чого пан Акурт про моі заробітки так клопочиться,всі ж чекають казки про його заробітки? Чекаємо відповіді у середу? Чи де сів,там і встав? Так пан Акурт?

....може, половина правди у Вашому пості і є!........- ну і що далі? :roll:
......може, потрібно ставитись до всього цього з гумором?! :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:31

sinus написав:
  ilf написав:Хто вже цікавився AVALON UP на Червоній Калині? Що скажите стосовно цього обєкта та забудовника. Я особисто читав в інтернеті восновному негативні відгуки про авалон як забудовника !?
дякую.

Вброс засчитан!

....якщо не буде посилання від того пана на "негативні відгуки" - то це однозначний "вброс!" :idea:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 19:41

geoleo написав:
дякую.

Якщо ви дійсно для себе цікавитися, а не з метою (анти)реклами, то чому б не відповісти. Якість будівництва у "Авалона" - посередня (але не відверто жахлива), затримка по здачі - до року часу, статус саме цього будівництва - законне. Ціна як на район ("центр Сихова") - занадто висока, але в Сихова є свої шанувальники, які не хочуть міняти район.

....не знаю, як вони там "затягують" по інших об"єктах, але прокоментуйте, будь ласка "повільний" темп будівництва(за ПІВ року!) Авалон "Лайт"! :wink: ....і то при тому всьому, що в них паралельно будується: ВЕЛИЧЕЗНИЙ ЖК біля "Мак-Дональдса".....також ВЕЛИКИЙ ЖК на Зеленій......і ще отакий ВЕЛИКИЙ ЖК буде і на Сихові! :wink:
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 3940414243 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей