Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4142434445 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 21:57

Долярчик написав:то ж, ми всі розуміємо, що вони притримують кращі квартири, але зробити щось з тим всім - НІЧОГО НЕ МОЖЕМО!!

Голосуйте "рублем" - переключайтесь на интересную вторичку
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:10

еееееееехххх, такий прокол!

...точно!- глянув(а ранішше не звернув увагу) на Авалон АП і скривився!- то ж треба ТАК ЗАПОРОТИ такий гарний об"єкт ЦЕНТРАЛЬНИМ опаленням!!!!! :shock: :twisted:
....це ЖИРНИЙ, я б навіть, сказав ЖИРНЮЧИЙ мінус!!!
....тільки через це - #ябтакенекупив(с)# :!: .....ну і ціну на повітря(по факту!) - влупили ще ту! :mrgreen:
(а може їм там і дозвіл дали за умови, що пдключать до ЦО?)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:14

Вкладчик1234 написав:
  Долярчик написав:то ж, ми всі розуміємо, що вони притримують кращі квартири, але зробити щось з тим всім - НІЧОГО НЕ МОЖЕМО!!

...так, але це коли є достатньо ла-ве!......а так, то пересічні шукають хороше розтермінування, яке вторинка - не дає!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:31

Долярчик написав:
  Вкладчик1234 написав:

...так, але це коли є достатньо ла-ве!......а так, то пересічні шукають хороше розтермінування, яке вторинка - не дає!

Я даже не знаю на каком месте рассрочка среди факторов покупки недвижимости.

А пересичные, если не хватает на новострой, - берут вторичку поменьше площадью, или похуже локацией. Зато лишаются рисков недостроя, часто имеют какой-никакой ремонт и т.п.

Если у новостроя решающий фактор для покупки - это рассрочка - то у меня для "инвесторов" плохие новости
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:35

akurt написав:
  Долярчик написав:...таке життя(с) :roll:

Так, зараз всім важко...
Судно приятеля зараз в Ісландії... там холодно...
Зображення

Щойно припинив розмову: якраз заходять у порт...
А він - старший помічник - 6 500 $ на місяць, приємно все ж: наш хлопець, українець...
Прийдеться допомогти купити щось пристойне у Львові...
Дівчина вже є... Раз є дівчина - легіню треба хата...
Чом би й не у Львові...
Слава Богу, Долярчик пише, де НЕ ТРЕБА купувати...

Ой ма,середу не дочекався? Мужик сказав,але побрехеньчик не тримається! Нерви чи вже не ті? Чи ті фото,раптом треба було надрукувати?
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:36

Ремонти

...бо дуже дивно, що СТІЛЬКИ будинків(шалено!) будується, і хтось же їх купує! - а рибаків-дописувачів :D тут раз-два і нема! - чому вони сюди не заходять?!
...бо я(ще задовго до купівлі своєї квартири) оббивав пороги/обчитував всі форуми львівські(яких на біду дуже мало і якісь вони "скудні") про львівську нерухомісь........- тобто, мали б люди шукати отакі подібні теми, яку створив Я!....- але, чомусь їх тут за місяць часу натовпом не спостерігається? - чому?
...це ж так цікаво поділитись своїм вибором.....
...і як проходив ремонт......і які були нюанси......майстри......ціни.....і т.п.[/quote]
Якось львівяни не дуже на форумах сидять, мабуть каву з кон"яком ласують, немає їм часу свій експеріенс тут на люди виставляти :) Дякуючи Акурту щось десь да проб"ється.
У мене скоро почнеться такий експерієнс. І починається вже не дуже. Як виявилось у Львові є ньюанс по запуску ліфтів в новобудовах. Я то людина не місцева, я звик, що у Києві, наприклад, хоча б один ліфт з першого дня працює, і буд.матеріали і своє тєло підняти хоч на 13, хоч на 26 поверх не проблема.
А у моєму будинку ОСББ буде вирішувати чи запускати ліфти чи ні. Я вже змирився, і вже придивився, як люде матеріали на поверхи тягають і в бюджет, кровавою рукою заклав:). Але ж проблема, що потім доведеться ніжками кожень день на 12 поверх туди-сюди. І скільки, те буде тривати, то вже питаннячко.
Зараз живу в новобудові, вже 2 роки як здана, і ліфт дотепер не працює. Тобто ліфт є, але ОСББ вирішило його не запускати. Добре, що в мене невисокий поверх, а хтось кожен день на 10-й тупає. Доведеться і мені звикати :(
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:37

akurt написав:Зверніть на оце: "центральне опалення від міських мереж" саму важливу увагу.
Бо опинетесь у ярмі.
Я завжди розказую тільки правду: у грудні-січні витрати пального у тих квартирах, що я здаю, на опалення "двушки" разом із гарячою водою становить 80 кубів газу на місяць за ціною в 6,96 гривні за кубічний метр.
Тобто 80х6,96=556,80 гривень або 20 $.
Приятелям з центральним опаленням виставили за січень рахунок на 102 $.
І ще дуже важливо: незважаючи на утеплення підлоги будівельниками пенопластом на першому поверсі витрати на опалення на першому поверсі значно вищі.
Квартири на другому і вище поверхах фактично підігріваються сусідами знизу і зверху.
Взагалі при виборі квартири для купівлі я би радив менше всього слухати продавця квартири.
Точну інформацію дадуть самі прості працівники, які стукають-грюкають у якійсь квартирі під час ремонту: вони ходять по різних будинках і скажуть правду.

Я здаю трёшку 68м.кв , средний этаж ,4 чел., автономка , в не отопительный сезон 35-40 кубов ,декабрь-январь по 250 кубов.
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:38

Вкладчик1234 написав:

Ще один покращувач! Яка така вторичка? Ту яку і через 10 років не продашь за що придбав? Ну ви панство якщо разом з Акуртом п'єте, то хоч закусуйте!
sinus

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:42

akurt написав:sinus!
Треба пити ліки точно, як доктор прописав.
Ще не середа, успаГойся...

Узбогойся, я сам лікар,так шо не хвилюйся!
sinus

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 19 лют, 2018 22:45

sinus написав:Ще один покращувач! Яка така вторичка? Ту яку і через 10 років не продашь за що придбав? Ну ви панство якщо разом з Акурт ом п'є, то хоч закусуйте!

А во Львове уже нет интересной вторички под аренду? Куда она подевалась?

А насчёт "продать хоть за то, за что купил" - так этот вопрос нужно задавать себе ДО покупки. Это касается любой инвестиции

И я не понял: пан топит только за новострой?
Или пан считает, что любая недвижимость вообще - это инвестиция "в минус"?
Со вторым я скорее соглашусь, почти на 100%
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований

Профіль

3
2
3
  #<1 ... 4142434445 ... 1054>
Форум: