Дякую! Може невірне враження склалося, що я звик до кофорту занадто...

|
|
![]() Дякую! Може невірне враження склалося, що я звик до кофорту занадто... ![]() ![]()
![]() Чи вартує купувати для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість?І я вже таке почав припускати(що в гривнях може і не просісти зовсім) Якраз я/деполюдина і хочу завітати на РН ![]() Ну, мені вже тут не одні казали, що маю міцні яйка ![]() Правда на однуху ще не нашкріб, лише на половину. І тримаю, на моменті, лише у двох банках.Правда,в одному трохи перейшов за Фонд(отакий я ризиковий) ![]() Отут мені стає образливо(але не на Вас, а мабуть, на себе), що я - підприємець, - вклав свою душу і весь свій час в підприємницьку діяльність. А вона виявилась простою самозайнятістю і заробітком у тих межах/цифрах, що Ви написали вище. І якраз великий в тому мінус, що прив'язаний до нього/забирає весь мій час. Але і є 2 плюси - що працюю НЕ на дядю і можу, при потребі зробити собі вихідний, чи пізніше піти, чи швидше піти на/з роботи. Ну і фізично не напрягаюсь. Якщо жити в тещі - то можна ![]() Планую влізати в іпотеку. Ну тут я хочу з розумом підійти до іпотеки - вкласти ~30% в іпотеку, а решта тримати на депо(~ під Фонд) так звану "подушку безпеки". Одне погано в цьому, що буду влізати в напівзбудоване. І от, Ви кажете, що це погана ідея - але ж я чудово розумію, що гратися з депо, особливо в наш час, як це зараз роблю я - ризик ще той!(тут справді сталеві яя треба мати). А купити доляри і тупо тримати під грушею - ну це якось не для мене. Це так, як зустрічатись з гарною кобітою і знати, що вона готова для вас виконати всі захцянки, але Ви, просто приходите до неї вгості ТІЛЬКИ попити чаю і побалакати! І все! ![]() От щось таке і з долярами під грушею))) ![]() ...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 12 чер, 2020 14:08, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
Це в Німеччині, живучи у бараку і весь день гнучи спину на панщині? Якісь не ті козаки пішли ![]() За крок до перевороту думок ©Козак-характерник
Для холостяка - нов проблем! А от для сімейного Долярчика - заробітки за кордоном - НЕ підходять! Ну можна там разово скочити на 3 міс, чи два рази. А от щоб так 3-5 років поїздити, то зовсім не для сімейного чоловіка! То треба, хіба що туди сім'ю перетягувати(але я так не хочу) Я хочу жити тут, НА СВОЇЙ, БОГОМ ДАНІЙ ЗЕМЛІ!!! Люблю свою землю/Неньку Україну і хочу жити ТУТ!!! ![]() Як жити далі?
Через коронавірусну кризу люди зміняться. Треба звикнути, що не буде масових заходів. Що будуть, як сказав Біл Гейтс, інші епідемії, прогнозує Марк Зархін. Інтернет помалу витісняє соціалізацію, а ресторани це швидко відчують. «Коронавірус закрив нас ще більше у капсулах. І ця небезпека готується довгі роки. Ми звикаємо, замінюємо фейсбуком офлайн-спілкування. Все це призведе до того, що люди зміняться, з етичного погляду, з погляду мотивацій та навичок. І це, без сумніву, вплине на ресторанну культуру негативно. Тому що ресторан – це частина соціального середовища, частина культури. В ресторани люди не йдуть споживати білки, жири і вуглеводи. Люди йдуть, щоб спілкуватися, вирішувати справи. А сьогодні спілкування нам замінив Zoom, а їжу і атмосферу ресторанну – хлопці з «Glovo», – каже ресторатор. Водночас Марк Зархін заявляє, що він не хоче бути бізнесменом, який займається доставкою їжі, тому що хоче надалі створювати ресторани, куди люди приходять за настроєм, за позитивом. Звісно, все ще можна поборотися за внутрішнього туриста. Тому львівським рестораторам варто об’єднуватися, займатися маркетингом території і пропонувати щось нове. «Львівські ресторатори за останні кілька років розслабилися. Їм здавалося, що туристи народжуються у літаках, потягах та машинах, які прямують до Львова. Треба знову об’єднуватися, займатися маркетингом території, пропонувати щось нове. Бо є жорстка конкуренція. Та й люди не дуже зараз хочуть урбаністичного відпочинку, бо він є масовим, вони хочуть відпочити на природі і тому буде важко залучити туриста. Всі серйозні гравці зараз думають над цим», – розповідає Марк Зархін. Ресторатор каже, що підвищення цін у закладах не буде, а якщо хтось наважиться, то працюватиме при пустих залах. «Ціни – це не річ, яку взяв і підвищив, адже люди не будуть купувати, та й ринок не дозволить. Львів традиційно є не дуже дорогим, як, до прикладу, Київ чи Одеса. У нас мало людей, які в стані платити високі ціни за пропозиції. А хто захоче, то зразу відчує відтік клієнтів, а при пустих закладах мало хто захоче працювати», – пояснив Марк Зархін. За його словами, сегмент дорогої ексклюзивної їжі у всьому світі падає, натомість «демократичний» сегмент розвивається у рази швидше. Виростає нова генерація людей, для яких цікавіше спілкуватися, аніж споживати їжу. Вони починають готувати вдома з допомогою ютуб-каналів. Змінюються цінності, підходи і ринок адаптується. Теперішніх людей цікавлять більш прості невибагливі речі, але щоб атмосфера була привітною, зручною, технологічно-забезпеченою. Бо якщо людина приходить і питає «У вас є вай-фай?», і якщо їм кажуть, що нема, то це все одно, що немає туалету для сучасної людини, каже Марк Зархін. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Щось панянки Ламбади не чувати?
![]() Може прикупила собі десь котедж в котеджному містечку за містом і живе прІпЄваючи? ![]() ![]() True-депозитчики не перейдут, т.к. 1. мечта о сдаче в аренду как источник пассивного дохода, да ещё в беднеющей и вымирающей стране, - это бред 2. Уже каждая уборщица обсмотрелась видосов про сдачу в аренду, нарезку 10 кают из одной квартиры, и т.д. 3. Это возможно самый главный риск, про который "бетоноголовые" не хотят даже думать - вывод этой сферы в БЕЛУЮ. Хотя и не обязательно, т.к. в этой сфере "заняты" многие "ылитарии", которые конечно же не будут "рубить свой сук" (как например они вывели из-под налогообложения прибыль с ОВГЗ, а депозитчики-терпилы - пусть платят) Кроме того, "аренда" - это не пассивный доход, а такой же бузинес, как и многие другие, с рисками. И никто не гарантирует никакую доходность, тем более "пассивную". Чтоб выжать хотя бы 10% годовых - этим нужно заниматься профессионально. С другой стороны - профессиональная деятельность с 10% "интересом" (не гарантированным) - это благотворительность. Кому это интересно? "Спонсорам пикничка"? ![]()
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Козак живе у власній квартирі практично в центрі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|