Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5152535455 ... 1055>
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 15:56

big539 написав:Читаю последние пару страниц - и всё больше утверждаюсь во мнении что брать хату в доме высотою более трёх этажей - это треш. Продолжаю топить за старый фонд в самом центре. Очень удобно! Машину есть куда ставить (даже 2-3), двор есть, соседей мало, до всех развлекаловок - два шага (можно зимой особо не одеваться - пробежался 50 метров - и уже кушаешь в ресторане), можно даже вообще без машины жить (я уже и не помню когда последний раз на своей ездил - всё время пешком хожу! И днём и ночью - светло (освещено кругом всё).

Все все верно, плюсую, НО!!!

Вы не озвучили минусы...

Это старый (а иногда часто даже древний хаус), который в большинстве своем нуждается в капремонте - трубы, электрика, фасад, перекрытия и прочее.

Экология - я бы даже поставил это на первое место, так как остальные минусы все же решаются. Я как бы про Киев, но думаю, центр большого города он и в Африке центр. Это самая грязная часть города, загазованность кошмарная.

С коляской не погулять.

За двориком сразу проспект\парковки\людные офисные центры, ваш двор будет заставлен левыми машинами (ну теми, чей хозяин ра работу в соседний ТЦ ездит) по самое нехочу.

Квартиры соседей через один (а то и почти каждая) превращаются в офисы.

Малого погулять выпустить нереально, двор насквозь проходной, шастает кто попало

Вам кажется, что я пессимист? Ответ - нет. Я просто занимаюсь тестированием ПО )) Да и в свое время очень долго с женой выбирали район Киева

В штатах считается нормально жить только за городом. В городе (а особенно в центре) - только деловая жизнь
Aldebaranchik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 16:12

Поставив попереднику "плюс".
Вчора тільки ще одні приятелі продали таку прєлєсть по 1 000 $ квадрат - у Львові кажуть "австрійські будинки" - будинок, здається, 1936 року...
Взяли новобудову із виконаним ремонтом: все нове та свіже... парковка величезна тільки для мешканців цього будинка (безкоштоно).
Востаннє редагувалось akurt в Чет 22 лют, 2018 16:28, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 16:16

Aldebaranchik написав:В штатах считается нормально жить только за городом. В городе (а особенно в центре) - только деловая жизнь

Ну, не так категорично...
Правда, я частіше всього буваю на Заході США...
В центрі San Francisco (у Los Angeles це не так помітно - він майже весь одноповерховий, як велике село) - дуже дуже багато житлових будинків.
Однокласники одного із синів - наші українці - беруть в оренду житло тільки в центрі - ну такі вже в них "понти" - там дорожче оренда - 5 000 - 5 500 - 6 500 долярів на місяць, але понти є понтами...
Нові квартири - старт ціни 750 000$.
Це маленькі 1+1. Гірше та менше наших львівських двушок...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 22 лют, 2018 16:26, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 16:26

Купуємо для здачі в ОРЕНДУ

Aldebaranchik написав:Малого погулять выпустить нереально

Какого малого?... Мы тут как бы обсуждаем хаты под АРЕНДУ. Край брать с детём, чтоли? :D Бери на постой начальника отделения близлежащего банка. Или там руководителя фирмы, расположенной в сотне метров от вашей хаты. Да вариантов можно тысячу подобрать, было бы желание.
У меня там (в прошлой жизни, на том краю страны) до войны снимали хаты такие клиенты:
-учитель английского языка в церковной школе (американец, негр!). за него платила церковь
-поп (потом стал настоятелем, или как то так называется должность)
-другой поп (просто работал в храме рядом с квартирой той)
-директор какой то фармацевтической компании (кстати - из Львова приехал)
-хозяйка магазина модной одежды
-хозяйка магазина мебели
-програмизд с дэушкой (два года жили, потом война началась - сбежали в Киев)
-мент с женой (приплодились прям у нас в хате!))
-студентка из провинции (дочка богатых родителей)
-хозяин какой то логистической компании (жил по месяцу в год, остальное время его тупо небыло в городе)
... и несколько других вариантов...
Короч к чему я? если хата под аренда -то она может быть очень узкоспециализированной. Например можно взять напротив какого нибудь престижного вуза маленькую квартирку, запилить там отличный ремонт под конкретную целевую аудиторию, и сдать богатому студню или студентке. Пусть там чпокаются пять лет, пока папец оплачивает весёлые годы. :D
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 16:28

Сенк!

akurt написав:беруть в оренду житло тільки в центрі - ну такі вже в них "понти" - там дорожче оренда

Во! Пока я набирал пост - мой сенсэй написал подтверждение к нему! 8)
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 17:51

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

jump написав:Особняк за містом більше підходить для пенсії
поки молодий і працюєш - тільки у місті.
дивився котеджі-спарки у місті - 4-5домів докупи - 170м2 здається - 1поверх - коридор-кухня-ванна-гараж. 2 поверх вітальня-спальня - 115-120 тис баків. Але це бе ремонту. Тра ще напевно 25-30 тис вкинути у ремонт і техніку, оскількии квадратура нормальна. Маленьке подвіря, суто на прохід та заїзд машини. Але це у Львові!.

Саме ці будинки я і дивився. Гадаю, ви такі самі бачили, бо мені майже той самий проект попадався декілька разів.
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 18:27

jump написав:Якщо не секрет, що зата квартира, за яку хочете 150 тис баків :shock:
яка суперська локація? і чому так вважаєте? у чому унікальність?
нізащо не мешкав б у центрі та довкола нього...народився, виріс та живу у Львові :wink:

за ті бабоси можна взяти 2 квартири - двушки у новобуді-повністю умебльовані із вмонтованою технікою!
за ті гроші можна взяти

Можна, я б не брав. Мурашники зло.
Мій будинок побудований у 39 році. Акурт писав що це Астрія але ні, всі 30ті роки це вже Польща. Це польский конструктивізм. Те що називалося у Львові поллюксом. (Для справки: Була така за Авсрії фірма Люкс яка в стилі конструктивізм будувала. Будинки, які будували вже поляки по тих самих проектах - поллюкси. Ріелтори часто називають австрійськи люксами зовсім інщі будинки які до конструктивізму не мають відношення. Реальних Австрійських Люксів є небагато у Львові.) Ось приклад по вул Гвардійській https://www.google.com/maps/@49.8304178 ... 312!8i6656 - одна сторона польський конструктивізм, інша- ще австрія.
Так от. Ці будинки збудовані с мега цегли (хоч австрійська ще краща). Основа перекриття не дерево, а залізні швелера(але ще не бетон). Стелі по три метри. Планування в основному дуже зручне. Сходи - бетон+мармурова крошка і виглядають набагато клаще ніж все що зараз будують без всякого оздоблення. І це через стільки років. Поверховість - більше 5 поверзів не бачив, в основному 4. Такі будинки побудовані не в самому центрі, а якраз на певній зручній відстані - 20 хв пішки. Простоять ці будинки ще сто років. Звісно треба їх трохи відреставрувати.
Так от, в одному з таких будинків знаходиться моя квартира на 4му останньому поверсі. Вікна виходять на тихеньку вулицю зі сквером на одну сторону і на спортивний майданчик з іншого.
В мене три кімнати, є балкон на кухні і, увага, тераса під 30 метрів квадратних. Дві кімнати мають вихід на цю терасу.
Зараз я роблю ремонт кімнат і тераси і після ремонту там буде ляля. Уявіть як класно мати своє маленьке подвір'я.
Якби я мав достатньо кешу то можеб і не продавав. Бо те що яхочу зробити ще з цієї квартири дуже дорого для мене. Не забуваємо, що є ще горище яке теж з часом можна собі приєднати.
В будинку лише 8 квартир.
fis

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 19:00

fis написав:
  jump написав:Якщо не секрет, що зата квартира, за яку хочете 150 тис баків :shock:
яка суперська локація? і чому так вважаєте? у чому унікальність?
нізащо не мешкав б у центрі та довкола нього...народився, виріс та живу у Львові :wink:

за ті бабоси можна взяти 2 квартири - двушки у новобуді-повністю умебльовані із вмонтованою технікою!
за ті гроші можна взяти

Можна, я б не брав. Мурашники зло.
Мій будинок побудований у 39 році.
В будинку лише 8 квартир.

1. Я не про мурашники. Про нормальні новобуди. Саме за таку ціну візьмете без проблем 2-2кімн з повним фаршем. Саме зараз

2. Погоджуюсь, Ваша квартира цікава. Підозрюю, що це або біля цитаделі або десь на Колесси 8) . Може й не варто продавати. Але це знову ж таки на любителя. На бажав би жити усе життя на одному місці. Тому, не потрібно мені будинку, який стоятиме 1000 років. + комунікації у таких будинках, як правило зношені, міняти та ремонтувати їх дуже важко. Мав приклад з будинком на Коперніка. Награлися ми з тою хатою, ледве не поздихали :shock: + дуже важливо,які сусіди. Мали багато старих кацапів та кацапок-кагебістів та їх отприсків, за становлення савєцької влади наших виселяли, а ту потолоч-асвабадітєлєй вселяли саме у такі будинки. На рідкість огидні потвори, які просто ненавидять усе українське... Чудово, що у Вас усього 2 квартири на поверсі.
3. Який метраж того всього, чи міняли вікна на склопакети із збереженням конфігурації, скільки тягне комуналь, як із паркуванням? ДЯКУЮ
п.с. у якому стані балкони, тераса, горище, дах?
п.с2 а тераса крита? чи просто ковка?
сніг-дощ-листя туди не потрапляє?
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 19:31

jump написав:Який метраж того всього, чи міняли вікна на склопакети із збереженням конфігурації, скільки тягне комуналь, як із паркуванням? ДЯКУЮ
п.с. у якому стані балкони, тераса, горище, дах?
п.с2 а тераса крита? чи просто ковка?
сніг-дощ-листя туди не потрапляє?

96 метрів по паспорту
В двох кімнатах поміняв вікна на дерев'ні склопакети. В третій залишив пластик з попереднього ремонту бо в майбутньому ще є можливість трохи видовжити її. Зараз не робив бо зібрався продавати. Але всі дозволи є.
Терасу частково накрив скляним навісом на два метри від вікон. Так що виходи накриті - 10кв метрів скла десь. стан тераси після ремонту буде супер. Листя не проблема але сніг так, треба скидати і, увага! є куди(хоча то така справа - водовідвід є). Бо бачив величезні тераси в деяких новобудовах, а сніг хіба на тротуар можна скинути.

На рахунок сусідів то така штука. Всюди є дивні. І в мене є, але я знайшов підхід. А як би були грощі то яб коммунікації просто відремонтував сам.
Але я на останньому поверсі і мені не так страшно, що там десь комусь труба потече. Вонаж вниз тече:). А як потече то всі бігом почнуть чухатись. Єдине це дах. Я давно усвідомив, що це мій клопіт і тільки. Ремонтувати капітально ще рано, але треба буде, і я б вже це робив разом з надбудовою мансарди.
fis

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2018 19:42

jump написав:1. Я не про мурашники. Про нормальні новобуди. Саме за таку ціну візьмете без проблем 2-2кімн з повним фаршем. Саме зараз

Прикол в тому що тому хто захоче мою квартиру для себе, то йому не треба 2 двокімнатні.
Тому я думаю що кожен товар є свій покупець. Ну і я не казав що легко продам.
В кінці кінців я нікуди спішу.
fis

Профіль

#<1 ... 5152535455 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість