|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 04 лис, 2020 23:22
Ремонт це важко завжди. Краще не спішити і так орендарів немає))
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 04 лис, 2020 23:29
Доречі, прийміть мої вибачення, що-до висловлювання про Ваш вибір локації новобуда! Справа в тому, що справді - якщо локація "менш-більш", то там зразу виставляють конячий цінник, при якому зовсім не цікаво інвестувати в квартиру під здачу! Тож, локація моєї майбутньої квартири, яку планую взяти в кінці цього року - теж в локації під назвою "#напівдупа" Тобто, не зовсім в дупі, але вже на вході Але побачимо, як воно буде! Бо з чогось треба починати!(ну не в гривні ж сидіти на депо) Тож, вже менше, як через 2міс. - я озвучу, де саме це "чарівне" місце! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 лис, 2020 23:56
Долярчик написав:ol_zy В мене котел в квартирі. Захотів - ввімкнув, захотів вимкнув! Але, не економлю, так як є діти!
Да причем здесь это? У меня тоже котел, но уже второй год отключен - греюсь электрикой. Я о мнимом достоинстве квартиры для сдачи - мол будет дешевле за отопление для арендаторов благодаря ИО. Скорее всего не будет в этом + и когда арендатор заплатит коммуналку зимой он может запросто уйти туда где ЦО, но дешевле аренда.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лис, 2020 14:39
Кабінет міністрів передасть гуртожитки у власність громад 2021 року.
Загалом, планують передати 490 гуртожитків. Це має надати можливість 68,6 тис. людям приватизувати кімнати й таким чином реалізувати конституційне право на житло, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко. Влада обіцяє виплатити компенсацію суб’єктам господарювання, до статутного капіталу яких входять ці гуртожитки. За розрахунками Кабміну, це коштуватиме 1,27 млрд грн, з яких 1 млрд виділять з місцевих бюджетів.
Багато гуртожитків радянських часів тепер значаться на балансі приватних підприємств. Але, приватизувати кімнату в гуртожитку, що перебуває в приватній власності, люди не мають права. Власник будинку в будь-який момент може здати його в оренду.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1320 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лис, 2020 22:31
ol_zy написав: Долярчик написав:ol_zy В мене котел в квартирі. Захотів - ввімкнув, захотів вимкнув! Але, не економлю, так як є діти!
Да причем здесь это? У меня тоже котел, но уже второй год отключен - греюсь электрикой. Я о мнимом достоинстве квартиры для сдачи - мол будет дешевле за отопление для арендаторов благодаря ИО. Скорее всего не будет в этом + и когда арендатор заплатит коммуналку зимой он может запросто уйти туда где ЦО, но дешевле аренда.
Про шо Ви говорите? Людині здається, що сила силенна орендарів затамувавши подих чекають коли Долярчик вийде на ринок зі своєю іпотечною однушкою і дасть їм шанс вселитись в неї на 10років, за 8к /місяць звичайно, що з привязкою до курсу доллара. І, що б ви не казали... В Долярчика в запасі є купа відео з ютуба де Кіосакі, Шварц ітд. докажуть Вам, що він правий, а Ви ні. І поф.. г, що математика його ідеї в наших реаліях мінусова, бо обрані ним вхідні дані є у відриві від реальності, оскільки опираються на не реалістично-оптимістичний прогноз. Долярчик і його сильна фінансова ютуб команда радників бачать мету і не бачать перешкод)))
-
Львівський БатяР
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 06 лис, 2020 11:15
Львівський БатяР написав: ol_zy написав: Долярчик написав:ol_zy В мене котел в квартирі. Захотів - ввімкнув, захотів вимкнув! Але, не економлю, так як є діти!
Про шо Ви говорите? Людині здається, що сила силенна орендарів затамувавши подих чекають коли Долярчик вийде на ринок зі своєю іпотечною однушкою і дасть їм шанс вселитись в неї на 10років, за 8к /місяць звичайно, що з привязкою до курсу доллара. І, що б ви не казали... В Долярчика в запасі є купа відео з ютуба де Кіосакі, Шварц ітд. докажуть Вам, що він правий, а Ви ні. І поф.. г, що математика його ідеї в наших реаліях мінусова, бо обрані ним вхідні дані є у відриві від реальності, оскільки опираються на не реалістично-оптимістичний прогноз. Долярчик і його сильна фінансова ютуб команда радників бачать мету і не бачать перешкод)))
Геніально! 
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 06 лис, 2020 17:04
Львівський БатяР написав: ol_zy написав: Долярчик написав:ol_zy В мене котел в квартирі. Захотів - ввімкнув, захотів вимкнув! Але, не економлю, так як є діти!
Відповідь Вам(та й всім) дав тут(виділено чорним) viewtopic.php?f=27&t=239049&p=5093712#p5093712
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-