Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Там минулою зимою опалення макс на 1,5кг/міс. затянуло.
Ну от, а це означає, що до Долярчикового цінника +1,5тис.грн/міс! Тобто, якщо наші з вами квартири, в умовно, однаковій локації, але в мене новобуд, то мені + 1,5тис
п. с В моїй двушці виходить ~ половина озвученої цифри за ВСЮ комуналь!
Наскільки я зрозумів опалення в Вас за рахунок сусідів.Тобто свій котел Ви навіть не вмикаєте?!
Bolt написав:Наскільки я зрозумів опалення в Вас за рахунок сусідів.Тобто свій котел Ви навіть не вмикаєте?!
Навпаки Сусіди заселились через пів року після мене.
п. с. Але, я мабуть, щось трохи наплутав треба буде глянути, скільки все разом виходить! Можливо, що 1,5тис за все(в люті морози)
п. с. 2 Зараз на котлі менше, ніж " середина" поставлено.
Так за ЦО вообще сейчас 0, если /где его еще не включили. Если на дом поставлен теплосчетчик, то не такая уж и разница большая выходит между ЦО и оплатой газа за ИО, так что не будет такой разницы в 1,5К и не факт что разница будет в вашу сторону всегда. Вы забыли отнять стоимость газа на ИО от той 1,5К в самый холодный месяц. И газ для теплосетей и прочих предприятий стоит меньше чем для вас.
Bolt написав:Там минулою зимою опалення макс на 1,5кг/міс. затянуло.
Ну от, а це означає, що до Долярчикового цінника +1,5тис.грн/міс! Тобто, якщо наші з вами квартири, в умовно, однаковій локації, але в мене новобуд, то мені + 1,5тис
Якщо у вас новобуд і ремонт з перших - то орендарі будуть ту хату обходити стороною. Слухати постійні ремонти не дуже хочуть люди, особливо коли з дому працюють