Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 601602603604605 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 12:48

jump писал(а):
  stryzhko писал(а):Але ж є у вас і такі комплекси, як ЖК "Місто Трав" з дворами без машин і різноповерховою забудовою, що мені довподоби і чого не вистачає в нас. Ще й аеропорт пору

раджу туди заїхати і походити довкола
кардинально поміняєте думку...
а кільце при цьому комплексі - це треш...

Ну і 50м котельня Тойота-сервісу, де ночами палять стару гуму і пластик, щоб газ економити :)
Пи.Си.Замість думати як розширити Кульпу до 6 полос, і як добудувати міст на Науковій, будуть монумент на Стрійській розбирати, і будувати якісь інший, а всього-то тре було нп шоломі у солдата зірочку зашпаклюввти і тризуба причепити.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 13:26

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

jump писал(а):раджу туди заїхати і походити довкола
кардинально поміняєте думку...
кільце при цьому комплексі - це щоденне стояння у корку...

Я звертав увагу лише на досить непогану архітектуру й внутрішню кухню комплексу, яка мені довподоби, якщо працювати віддалено й щодня на роботу їздити нема необхідності.)) Потрібна лише близькість аеропорту, якщо таки колись відкриються. кордони.
А все що довкола, то звичайно нікуди не дівається і якраз в компетенції влади вирішувати транспортні й екологічні проблеми.
Що є кращого у вас на зразок цього чи Малоголосківських пагорбів?
stryzhko

С нами с: 04.10.16
Благодарил (а): 412 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 13:29

Все буде добре!©

roberto dark писал(а):Ніколи не пишу тут, але оскільки тут вже таке шоу розпочалось, то вставлю і свої два слова. Глянув на вашу інвестицію та можу сказати, що варіант далеко не з найкращих. Ви якось писали, що локація - це головне, але ж ваш обьект знаходиться на славнозвісній Левандівці, у районі мабуть кращому з найгіршіх. Не Рясне, Сихів чи ваш улюблений район вулиці Мазепи (бувша Топольна ,"Балатон", цигани та інш..,хто львів'янин та ще пригадує львів 90х-2000 років, той мене зрозуміє)). Відносно вашого будинку, то там здається  2 ліфти на 14 квартир !!! Ви скажете, що яка вам різниця , вам там не жити, як і потяги не чути, і не споглядати кожен день той треш, що навколо вашого будинку буде. Коли я обираю обьект для інвестицій під оренду, то стараюсь на нього подивитись з усіх сторін, очима моїх майбутніх орендарів (не лохів).Тому напевно у мене виключно айтішники знімають, а це стабільнісь і порядність у відносинах з квартирантами. Хто у вашому трешняку буде знімати студію-вагон 22 м кв у "неогуртожитку" із ремонтом від "тестя" із будівельних залишків та обладнаний технікою по акціям з Епіцентру? А якщо зробите трохи краще ремонт то вона стане вам біля 25 000 $ під ключ, а здавати будете за +-3500 гривень у місяць . У Києві наприклад https://m.olx.ua/obyavlenie/prodazha-ko ... ml?reason= купуємо з офомленням  готову студію  за 45 000 $ ( зверніть увагу на рівень оздоблення і ремонту!!! Вашому тестю і не снилось таке)) та здаємо гарному квартиранту, який з офісу приходить втомлений тільки переспати за мінімум 350 $ Порахуйте тепер поки ваш смарт буде будуватись, здаватись в єксплуатацію (це ж Рієл )) та ремонтуватись, скільки кешу заробить київська готова студія у "Комфорт тауні" за декілька років ? Ось і думайте!)) 

Я там вище панові написав і вам напишу - критикуючи, пропонуйТЕ! Але у Львові, а не десь в Києві, чи взагалі, за кордоном! :mrgreen:
Які є КРАЩІ варіанти у місті Лева за такі кошти?

Так, я і раніше відкрито писав, що обрав не в #дупісвіту, а в #напівдупісвіту! :mrgreen:
Ну а де можна краше у місті Лева забетонувати трохи більше двох Фондів?

І так, я наперед змирився, що Ріел затягне будівництво, але те що він точно добудує - маю більше впевненості, ніж в менш відомих забудовників!

Ну і кажу, що мені не спішно, так як на повний ремонт - коштів не маю!

І, якщо вже так буде ну дуууууууууже погано(хоч сам комплекс маж бути гарним) - то продам і дЄлов-то :)

п. с.
А 2 ліфти на 14 квартир - так це нормально(гірше, якщо б 1 :) - он я живу в Авалоні Лайт, де 1 ліфт на 8 квартир - і нормас!
А там, якщо розділити, то 1 ліфт на 7 квартир! - так що все ок!

Тож ще раз - є кращі варіанти за такі кошти?
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 13:49

Изображение

Изображение

залізнична..
Последний раз редактировалось jump Сб 19 дек, 2020 20:47, всего редактировалось 3 раз(а).
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 13:50

Bolt писал(а):
Пи.Си.Замість думати як розширити Кульпу до 6 полос, і як добудувати міст на Науковій

Розширення дороги лише тимчасово дає ефект, а потім авто стає більше й корки в майбутньому зростають. Це вже пройдений етап в цивілізованому світі.
Для зменшення корок потрібен розвиток комфортного великогабаритного міського транспорту з єдиним квитком на всі види й платне паркування.
stryzhko

Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 13:57

Долярчик Куме, вітаю з покупкою! :) Тепер вже ти гоноровий пан, а не волоцюга! :)
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 14:03

jump писал(а):
я так розумію, що забудови у Львові Ви оцінюєте лише за рендерами...

Я ж не місцевий. Поки що лише за Гугл картами:)) і відгуками мешканців, також критеріями малоповерховості, зеленим двором й мінімум парковки в дворі. Що поганого в комплексі на Малоголосківській - 21 від Нової оселі, здається? Наче сусідів ще не видно у вікнах. І які кращі варіанти запропонуєте? Безсумніву критика завжди буде)) Порадьте щось краще, як говорив Долярчик, а не лише критикуєте))
stryzhko

Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 14:18

stryzhko писал(а):
jump писал(а):
я так розумію, що забудови у Львові Ви оцінюєте лише за рендерами...

Я ж не місцевий. Поки що лише за Гугл картами:)) і відгуками мешканців, також критеріями малоповерховості, зеленим двором й мінімум парковки в дворі. Що поганого в комплексі на Малоголосківській - 21 від Нової оселі, здається? Наче сусідів ще не видно у вікнах. І які кращі варіанти запропонуєте? Безсумніву критика завжди буде)) Порадьте щось краще, як говорив Долярчик, а не лише критикуєте))

Дивіться. Спочатку скажіть де робота,вона має бути рядом. Далі діти школа. Бо якщо будуту ранком по годині їздити ,то взагалі краще арендувати.
Які Ваші пріорітети : парк чи бага комерції... І так далі.
А тоді ми Вам підскажемо. Між іншим є непоганий варіант зараз,район Пасічна,якщо цікавить напишіть. Вже збудований.
Ethereum

С нами с: 11.02.18
Благодарил (а): 9 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 14:54

Ethereum писал(а):Дивіться. Спочатку скажіть де робота,вона має бути рядом. Далі діти школа. Бо якщо будуту ранком по годині їздити ,то взагалі краще арендувати.
Які Ваші пріорітети : парк чи бага комерції... І так далі.
А тоді ми Вам підскажемо. Між іншим є непоганий варіант зараз,район Пасічна,якщо цікавить напишіть. Вже збудований.

Робота більш за все на 50% вдома, з невідомою перспективою в майбутньому, тому в найближчі пару років 90% часу виїжджати з комплексу не планується.
Садочок, школа трохи пізніше. В пріоритеті парк, природа, велопрогулянки, й раз на місяць прогулянка старим Львовом, для прикладу. ))
Поки що лише думки пролітають про зміну міста, але посилюються останнім часом. Звичайно на першому етапі слід розпочати з оренди, щоб оцінити всі нюанси.
stryzhko

Сообщение Добавлено: Сб 19 дек, 2020 15:04

Козак-характерник писал(а):Долярчик Куме, вітаю з покупкою! :) Тепер вже ти гоноровий пан, а не волоцюга! :)

Дякую, куме!
От тільки зразу налітають тут і на інших гілках купа заздрісників, які кажуть, що я купив "фее", але не кажуть КРАЩИХ ВАРІАНТІВ!
А варіантіа кращих - нема!

Тому я вклав кошти від знецінення - нормально!
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

#<1 ... 601602603604605 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор