Все вірно.
Але, якщо запустять реальну іпотеку під 7%, то можливо, що через 3-4р. ціна на куплений тепер бетон - подвоїться!(в 2024-2025р)
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!#чоторжу ![]() - а тепер, нема чим зайнятись і сидите тут на форумі?(реально сміюсь ![]() Кожен форумчанин скаже, що #туттакінесидять!© ![]() Знову сміюсь))) Що мені заважає переселитись у ту, чи іншу локацію, а свою здавати, чи продати? 100% погоджуюсь! Початок Левандівки(біля моста), особисто я вважаю "трошки нижче середньої локації" - а вже туди, вглибину - локація погана! А Мазепи, від Балатону до Спартака,я рахую "середньою" локацією! Чорновола(р-н Макдональдса) - рахую "трошки кращою, за середню". Якось так. Просто, мабуть, дуже дешево місто віддає там землю забудовникам. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Мудрі Долярчики - свої долярчики на вітер не викидають! ![]() Так, на вскидку, по пам'яті - не розглядаю такі локації(від слова "взагалі"), як: - Тракт Глинянський - Щурата, але тільки в самій глибині)) - Рясне 1 і 2 - Левандівку, але в самій глибині)) - район Вульок - район Хлібної мені не подобається за перенасиченості бетонних джунглів - Підголоско, але в самій глибині)) Може ще щось забув... Та й взагалі, всякі окраїни, де погане сполучення маршруток! ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! Сижу на форумі, бо дійсно немає чим зайнятись вже майже рік через короновірус. Полетів би в Україну якщо б не ці карантини, локдауни та й ще медицина у вас там ще той треш, я мені далеко не 20 років як вам)) Крім того, я ще інвестую в нерухомість у Львові. Хоча переорієнтовуюсь на Київ ( У Львові здача в аренду стає все більше не рентабельною). Ви мене також розсмішили - ЗДАТИ, ПРОДАТИ ЄДИНУ КВАРТИРУ в якій живе четверо членів членів сімї? Поміняти локацію, країну, планету..Це ж так просто)))
Востаннє редагувалось roberto dark в Нед 21 бер, 2021 02:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Йой))) Та продати все та розкидати по банках і жити собі приспівуючи в теплій Анталії з нормальною медициною до глибокої старості! ![]() То нам - молодим, яким по 20(чи то 2 рази по 20)) - потрібно ще трохи працювати, щоб дітей поставити на ноги! А вам то для чого??? Продаж всього-розкидання по банках-привіт тепле сонечко Анталії! ![]() ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! Ти успішний фантазер )) Не розумієш зовсім, що таке єміграція та ПМЖ за кордоном бо не маєш подібного досвіду окрім переїзду із села у місто в межах однієї країни. А те, що пише проХфессор на своїй гілці про Анталію треба ділити на десять.
![]() Слідкую за дискусією і вирішив свої 5 коп. вставити. Як тут вже було сказано, людям нема куди інвестувати і квартирна нерухомість виглядає як єдиний варіант де пристроїти свої заощадження щоб не втратити, а ще краще заробити. Тим більше валютні депозити пішли в 0, розганяються страхи доларової інфляції. Сприятливий фон для продаж.
Хоча ситуація може почати мінятися. Я от думаю, що з відкриттям ринку землі частина коштів почне перетікати туди. Земля це стратегічний товар! Це не убогі коробки при всій повазі до ЛН. ![]() Який до дупи дешевій нерухомості в гривні ви чекаєте, якщо за останні декілька років в мене середній чек закупки продуктів на тиждень в Ашані виріс з 1000-1200 до 2000-2400, а сьогодні взагалі під трьошку получилось.Оренди моєї двушки достатньо , щоб два рази за продуктами в Ашан заїхати?!:(
|
|