Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ви напевно там якісь делікатеси купляєте чи що? Я дивився ролик як жінка накупила в АТБ на 170 гривень цілий стіл продуктів на кухні. Казала на 3 дні мінімум вистачить .
Sollentuna 80 написав:Наразі 7-8000 однокімнатна 40-47 м.кв.непогана локація кухня зі всім+ ліжко +гардеробна,можна прихожу+ шафу =непогана ціна на тепер. Все що вище -хотілки
Такі ціни, хіба що на Підголоско і то, рідкість. А так, то важко судити по олх, не продзвонивши Можливо, на дом-ріа, більш точнішші ціни - там, наче, ПРОВІРЕНІ От тут на Чорновола 44м2(хоч пише, що двуха) - 13 890 https://dom.ria.com/uk/realty-dolgosroc ... 4.amp.html
Свіжак з групи Ноу Маклер Львів Оренда 1 кім квартири ближній центр Вул Городницька Новобудова Поверх - 3/9 Євроремонт Індивідуальне газове опалення Санвузол (роздільний, ванна) Уся необхідна побутова техніка Друге заселення Ціна - 8500грн
Рекомендую Вам підписатись на відповідні групи в Фейсбук. Бо Ви знаходитесь у відриві від реальності!!!
roberto dark написав:Ви напевно там якісь делікатеси купляєте чи що? Я дивився ролик як жінка накупила в АТБ на 170 гривень цілий стіл продуктів на кухні. Казала на 3 дні мінімум вистачить .
Sollentuna 80 написав:Наразі 7-8000 однокімнатна 40-47 м.кв.непогана локація кухня зі всім+ ліжко +гардеробна,можна прихожу+ шафу =непогана ціна на тепер. Все що вище -хотілки
Такі ціни, хіба що на Підголоско і то, рідкість. А так, то важко судити по олх, не продзвонивши Можливо, на дом-ріа, більш точнішші ціни - там, наче, ПРОВІРЕНІ От тут на Чорновола 44м2(хоч пише, що двуха) - 13 890 https://dom.ria.com/uk/realty-dolgosroc ... 4.amp.html
Свіжак з групи Ноу Маклер Львів Оренда 1 кім квартири ближній центр Вул Городницька Новобудова Поверх - 3/9 Євроремонт Індивідуальне газове опалення Санвузол (роздільний, ванна) Уся необхідна побутова техніка Друге заселення Ціна - 8500грн
Рекомендую Вам підписатись на відповідні групи в Фейсбук. Бо Ви знаходитесь у відриві від реальності!!!
Від коли то Городницька в нас рахується ближнім центром?Це трохи ближче ніж задуппя Долярека на Топольній.
Хлопці, ви всі подуріли, чи що? Якщо ні, то ще раз ДЛЯ ВСІХ задам питання, яке було адресоване до Болта, а тепер адресую ВСІМ: - в чім/в яких інструментах тримаєте заощадження сами ви? (раз така невигідна здача в оренду по вашому)
Ну от хоч Понаєхал -чітко відповів! А є ще сміливці?
п.с. І ще раз про всі ваші викладені цифри по "невигідній" оренді... - я ще справді слабо орієнтуюсь по цілому Львові по ціні оренди, АЛЕ! АЛЕ, якщо хочете мені "втерти носа" якимись циферками з олх і т.п. - то маєте лише ДВА варіанта, по яких можна це зробити: 1) Як я вже писав - приведіть мені ціни на Мазепи Авалон-Лайт і Екодім(що біля Спартака), по яким я ЧУДОВО орієнтуюсь! 2) Або приведіть мені ціни на оренду в новобуді на Левандівці, але в районі моста! Якщо там нема новобудів - то можемо тоді брати ціну повноцінної однухи з євроремонтом на вторинці - це і буде ціна оренди смарта в новенькому ЖК!
Успіх написав:Хлопці, ви всі подуріли, чи що? Якщо ні, то ще раз ДЛЯ ВСІХ задам питання, яке було адресоване до Болта, а тепер адресую ВСІМ: - в чім/в яких інструментах тримаєте заощадження сами ви? (раз така невигідна здача в оренду по вашому)
Bolt написав:Це трохи ближче ніж задуппя Долярека на Топольній.
#чоторжу! От нижче вам і відповідь!
UA написав:
Успіх написав:
: написав:п.с. Якраз, мав нагоду, допомогти в своєму будинку(класу "комфорт") збирати підписи в протоколи(бо на збори прийшло ~ 30 людей). Ми одного вечора, стукали у кожну квартиру (а їх 200) Так от: - 40% - не відчинили/не були вдома - 30% - відчинили власники - 30% - відчинили орендарі! Так от я думаю, що із тих 40%, що не відчинили/не були вдома - теж десь половина орендарів! :mrgree Тож, моя думка далеко не втікає, що в моєму будинку ~ 50% здають в оренду! Пів будинку! Карл!!!!
п.с.2 Це все тільки ще раз підкреслює, що з більш доступних і ЗРОЗУМІЛИХ фінансових інструментів є тільки депозити і нерухомість!
Да, подтверждаю в большинстве Новостроев в хорошей локации около 50% квартир в аренде. Иногда даже больше. Молодое поколение предпочитает переплачивать за новострой, чтобы случайно не скопить на свою квартиру. Мне очень нравятся тараканы в их головах. Понты превыше денег.
Bolt написав:Депо під 11,5 у Львові
Але так, як я і казав - лише ДВА ДОСТУПНИХ інструмента для пересічних: депо і нерухомість!