Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6667686970 ... 1054>
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 02:17

Якшо ви про ІТ центр на перехресті Чмоли та Стрийська то так різниці не має. Але по розташуванню вона є!
Принаймі для мене. Жити навпроти парку і в 15хв пішої ходи до парку як то кажуть трохи різні речі. Тимбільше я так поняв, що ви шукаєте не на здачу,а для життя.

Хоча кожному своє...
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 09:52

Львівський БатяР написав:
  Долярчик написав:тцсссссс! - стрете це повідомлення і ще Акурту скажіть нехай і своє зітре
....бо тут, на валютному форумі, вже всі(але ще бачимо що не всі) знають про так-звані "стовпчики" чи "столби"
.... то ж в мене ще в самого там є до червня під 17% з поповненням!

Що це таке, де про то написано ? Проскакувало саме слово але я так зрозумів що то % по старим вкладам , маю на увазі коли банки ще добрі ставки давали ...

П.с Дякую авансом...

... все правильно Ви зрозуміли: люди, "понабивали стовбів" ще рік-півтора тому і ще танцюють ламбаду довкола отих жирних %%, але що буде далі, коли "свято" закінчиться? :roll:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 10:11

Tiamo написав:Так нечесно, пане Акурт. Я кожного дня читала вас,слідувала вказівкам розумного й багатого пана,купила ще одну квартиру , а ви що зробили....Взяли і все продали .
Судячи з останніх постів , де ви все ж таки радите купувати й здавати львівську нерухомість, то ви продали не тому, що вікна темні в новобудовах і ви боїтесь що все рухне, а скоріш за все поступила якась вигідна пропозиція з Америки .Зваживши всі за і проти вирішили перевести бізнес у більш безпечне місце, ну і до дітей поближче. Чи другий варіант- вклалися у гірськолижній курорт, про який нещодавно писали.
Ну хоч дайте якусь підказку. А то два дні спати не можу.

Підтримаю,це ж Надо було в 2-х темах топити за купівлю нерухомості для аренди,тільки з метою,щоб її продати! Конгеніально! П.С.Пропоную починати пану Акурту нову тему,як тільки він буде щось пропонувати в сказочной форме изложения,покупать, то вже можливо зрозуміти,що пан Акурт це вже продає))))
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 10:12

fis написав:akurt
Друзі 5 років тому орендували бідинок в Сокільниках. Хотіли спробувати як це жити за містом. Переїхали в результаті в квартиру в місті. Основні висновки - село є село:
- Це коли сусіди палять у дворі якусь траву і все тобі у вікно.
- це коли хтось тримає курей та когутів - в 5й ранку підйом :)
- це коли треба мати 2 машини обов'язково, бо пішки хіба навколо гуляти
- це коли гуляти або в дворі або на дорозі біля хати. Парків там нема.
- це коли до тебе в гості нікто з друзів не приїде, бо далеко і нема машини
- це коли сніг, то сидишь вдома
- це коли таксі до тебе не хоче їхати
- це коли ти таки вирішив пішки прогулятить з дітьми до іпподрому, а перехід через магістраль х...й знай де, а потім таким самим маршрутом назад.

Останньою краплею була ситуція коли снігом засипало (було пару тижнів у березні).
Ще Брюховичі в певних місцях можуть бути. Але не Сокільники, хоч мені якраз булоб зручно, бо люблю карпати і часто буваю.

те ж саме Ви можете отримати від сусідів у Львові :wink:
жив кільканадцять років на тихій спокійній вулиці із мінімальним рухом авто
особняк, подвір"я, сад, гаражі
мав різних сусідів :shock:
1 міг встати о 6 ранку і почати дрелити перфоратором стіну свого будинку навпроти мене
2 на пенсії, сидячи цілими днями удома, саме в суботу, коли я міг хоч трішки відіспатись від напруженого тижня, починав косити траву! Спочатку це була ручна косилка, потім він вдосконалив свою працю - купив газонокосилку на чотирьох колесах і гордо дефілював по клаптику свого газону годину часу невиносимо торохкочучи тією дримбою
3 тримали пса, який часто вив уночі і не давав спати. Заради справедливості, у мене також черговий песик породи стрийського парку деколи відривався на усю силу свого кволенького зате співучого горлечка. Тоді сусід навпроти, ставав заспаний і світячи поцерованими майтками жбурляв у мого вірного "друга" бульбою, мішок якої мати напередодні привезла йому зі села разом з капустою, аби бідака не опух з голоду. Він із лінощів смажив тую бульбу і їв разом із сирою капустою, активно насичуючись вітамінами.
4 Сусід із вулиці поруч тримав курочок і гусочок і любив виливати на свої грядки їх послід а також послід свій, жінки, дітей, теcтя із тещею, який він дбайливо зберігав у деревяному туалеті, що гордо височів на пагорбку біля вхідних дверей його особняка (це щоб взимку можна було швиденько не відморозивши своїх пуцьок, вибігти, випорожнитись і забігти назад до хати під теплу перину, міцно попукуючи на ходу аби ноги не змерзли під час того кросу)
Той послід пахнув неймовірно, я так і не зрозумів, коли і по яких днях ллявся послід курочок, а коли послід тої поважної працьовитої родини.
Ще Він мав голубів - цілу зграю, то вони, ширяючи над моєї хатиною, срали на мої підвіконники, розвішану білизну і щойно вимиту сяючу автівку.
5 Були сусідки-сестри із гучними та крикливими голосами та характерами. одна жила на 1 поверсі особняка, друга зверху над нею. Час від часу вони висовувались із своїх віконечок і починали обговорювати насушні проблеми своїми гарно поставленими голосами. Їх чули пів-вулиці, але це їх абсолютно не турбувало. Для мене завжди було загадкою, що заваджало їм зайти одна до другої у гості і обговорити усе те спіднє за столиком із чашкою кави, печеньком та чарочкою коньяку...

На жаль, ніхто і ніколи не застрахований від божевільних сусідів
:D
Востаннє редагувалось jump в Вів 27 лют, 2018 12:40, всього редагувалось 1 раз.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 10:15

akurt написав:Поки Ви та ваш приятель сінус не дадуть відповідь вправному легіню Долярчику - ні-ні.
Обіяцанка від вас не повинна бути цяцянкою.
Крім того, мій метод - для ледачих.

P.S. Некошерно у п'ятницю їсти свинячі ребра... А я - їв!

Тільки після вас,а то як поперед вас відповідати,то на тиждень блокують модератори,пишуть що за хамство! Так шоб мене знов не заблокували,відповім на це запитання після вашої щирої розповіді про себе!
Востаннє редагувалось sinus в Вів 27 лют, 2018 10:31, всього редагувалось 1 раз.
sinus

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 10:28

es77 написав:
  Львівський БатяР написав:Виходячи з розповідей про вартість нерухомості в Туречині - роблю висновок, що ціни на нерухомість у місті лева і мабуть на ринку нерухомості України все - ще дуже завищені і падати їм є ще куда !

на мою думку так і є.

дИвелопери можуть розповідати все що хочуть, але факт є фактом:
по вартості в 400-500$ за м2 будується якісний приватний буднок, де є власний фундамент,покрівля.
А стройбани тулять термітники, стіни з піноблоку (вартість стін та перекриття ділите ви з сусідом), найдешевші вікна. Вартість фундаменту та покрівлі ділиться на 16 поверхів і т.п. , для робіт наймають криворуких рагулів з найблищих сіл і розповідають про подорожчання...

Це те що стосується вартості новобудов.
А найцікавіше -хто буде їх купляти ? Найбільші міста України усипані новобудовами як собака блохами. Звідки стільки покупців здатних відвалити десятки тисяч зелених за цю "радість" ?
Чим вони займаються, звідки гроші ?
Так, в Неньці є декілька десятків тисяч IT-в які заробляють непогано.
Тільки якщо почнете розбиратися виявиться що:
1. Половина з них мріють "злиняти" з України ASAP.
2. Людей з доходами в 3к$ добре якщо 10% , більшість сидить на 1300-1700$ чого вистачає на поточні витрати, а на купівлю хати за 100к якось не дуже...
3. Чимало народу вважають що "жити теба зараз" і навіть при високих доходах мають заощаджень яких вистачить хіба що на морозиво.

Хто ще ?
Лікарі ? Юристи ? Можновладці ?
Всі вони давним-давно мають власне житло і десяток квартир на сдачу.

Хто купить оті десятки тисяч квартир у чорта на куличках які будуються по всій Україні ?

Справа в тому,що забудовник не чим не ризикує,бо взагалі то будує,поки люди гроші несуть. А раз продовжуючи будувати,то хтось несе! Інша справа-хто? На це є думки,але ж на форумі не хотів би про це розповідати.П.С. Коли забудовники заморозяться, тоді це буде означати,що гроші вже закінчилися,але не все так просто,це теж саме,що казати,що населення впливає на курс,питання в тому а впливає,чи його такий же вплив,як і на ринок нобовудов-мінімальний! От тут треба міркувати,покупати чи ні білет за скажені грощі для гри в цю лотерею.
sinus

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 10:45

Долярчик написав:... все правильно Ви зрозуміли: люди, "понабивали стовбів" ще рік-півтора тому і ще танцюють ламбаду довкола отих жирних %%, але що буде далі, коли "свято" закінчиться? :roll:

А дали буде п_о_п_а.

Пан Длярчик дав чудову ідею.

"А що буде далі?"

Чудовий "безвіз" надає можливість українцям їздити по всьому світу.
Деякі речі реально дивують:
- у Варшаві таксист змусть Вас "через не хочУ" пристібнути ремінь безпеки...
- у Латвії на лісовій дорозі є зупинка автобуса для туриста, що заблукав в темному лісі із кобітою - і написано, що автобус підійде о 21-08, то він підійде о 21-08... Його не злякають навіть "Лісові браття".
- У Парижі, якщо знайшли місце для паркування у самом у центрі - після 19-00 - стійте безкоштовно аж до ранку... Не забудьте тільки, де знайшли місце...
- В Іспанії щомісяця розпродаж авіаквитків на літак - і ось Ви вже за 1 євро полетіли на Канари або на Мальорку... (для порівняння: авіаквиток "Дніпро-Київ" туди і назад - 190 доларів).

Скаженіють і інші країни:
- В США потрібно до 1 квітня здати ВСІМ без виключенні податковий звіт - і всі біжуть, аж спотикаються... мій приятель здав звіт на днях - так йому Податкова - там це відразу видно - поверне назад 9 000$ переплачених податків. Повернення - на протязі 2-х тижнів - швидше здаш звіт (ВСІ ЗДАЮТЬ) - швидше отримаєш назад 9 000 $...
- В Турції ніхто ніякому водієві за проїзд в автобусі не платить - у ВСІХ без виключення (!!!) громадян є на руках передоплачені картки проїзду - зайшов на передні двері - приторкнувся карткою до пульта - "пікнуло" - проходь. Не пікнуло - виходь. Все просто. І всі всі всі гроші йдуть у Муніципалітет на покращення життя мешканців, а не на придбання нових Лексусів та діамантів власниками "маршрутів"....

Так ось, післязавтра - 1 березня - шалений день! В цей день - першого числа кожного місяця - щасливі орендодавці отримують від щасливих орендарів свої приємні грошики. Якщо справа налагОджена добре - то грошики "капають" на картку банку. Лежиш собі на канапі, п'єш чай із тортиком "Наполеон" - тут пікнула СМС-ка: 12 000 гривень + комуналь 2 300 = 14 300...
БЕЗПОДАТКОВИХ ГРОШЕЙ.
Я ось порахував, що для того, щоби отрмувати на руки 12 000 гривень, треба заробляти:
12 000 - (100-18-1,5)%
х - 100%

Тоді: х= 14 906 гривень. На місяць.
Так, подумаю: це 14906/4000= це чотири зарплати вчителя школи.

А що буде далі?
Просто майже випадково зробив запит в... куди ж зробити???
О! Міжнародний всесвітньо відомий курорт - Анталія.
Як там у турків?
Просто ж требя знати, що нас очікує, вірно?
Так ось: з 2017 року діє Закон - і він БЕЗУМОВНО виконується - згідно із яким КОРОТКОТЕРМІНОВА здача житла заборонена.
Мінімум - 1 рік.
Всі повинні платити податки. Всі без виключення.
Якщо Ви здаєте комусь житло на день, на тиждень, на місяць, на квартал - штраф в 10 383 ліри або приблизно 77 000 гривень.
В Турції 11 000 лір - досить великі гроші, це приблизно зарплата кваліфікованої людини за квартал або навіть більше. Холодильник великий останної найновшої моделі коштує 2500-3000 лір.
Вперше про дію цього штафу почув в вересні минулого року: як сказав мій приятель, вже піймали на здачі в оренду дуже багатьох "орендодавців".
А ось отимав відповідь вчора (цитую мовою оригіналу):

"С января 2017 года все туристы, прибывающие в Турцию в отпуск, обязаны быть зарегистрированы в полицейской системе, либо напрямую в участке в присутствии собственника, либо через агентство недвижимости."

Ну, здавалося б нічого страшного...

"...зарегистрировать гостей можно лишь при наличии лицензии..."

Ну, злякали... В нас народ вже звик отримувати всілякі дозволи та ліцензії... Стаємо в чергу:

*создать юрлицо, стать на учет в налоговую инспекцию и в торговую палату;
*взять в управление (купить, арендовать) отдельно стоящее здание, официально сданное в эксплуатацию, с охраной, системой противопожарной безопасности и условиями для инвалидов, а в случае, если это не отдельно стоящее здание, то в управлении должно быть как минимум 30 коек в этом здании.
В таком случае необходимо получить согласие всех остальных собственников в здании (учитывая, что многие собственники проживают за границей, поэтому выполнить это требование почти невозможно)."

Ну, пан Долярчик не дасть збрехати: "Что нельзя сделать за деньги - можно сделать за большие деньги!"
Ідемо далі:
"При соблюдении всех правил можно получить лицензию, и после получения лицензии обратится в ближайшее отделении полиции, где будет выдан специальный пароль для входа в Систему для регистрации постояльцев.
Регистрировать необходимо ВСЕХ гостей, включая ближайших родственников и друзей, и только лично."

Це вже складніше - не у кожного нашого пересічного громадянина є ноутбук...
Ідемо далі:
"За невыполнение Закона штрафы:
При первом нарушении штраф 10 383 лиры и возможная депортация владельца квартиры, при повторном нарушении сумма штрафа увеличивается и дополнительно опечатывается недвижимость (то есть туристы оказываются на улице немедленно при обнаружении повторного нарушения. Сразу заметим, что комиссия обычно приходит на проверку в вечернее время, особенно в сезон). При нарушении в 3й раз наказание возможно вплоть до заключения под стражу. Штраф за незарегистрированного клиента при наличии лицензии - 5000 лир."

Так що перехрестіться, радійте, що Ви живите у такій гарній добрій країні, лягайте на канапу, наливайте бокал Брют від ТМ "Шабо", включайте канал 15 на ТВ - всі танцюють та співають - і тихенько дивіться у вікно: сніг, тихо, спокійно...
Післязавтра - 1 число... Прийде СМС-ка... і не одна...

P.S. Якщо музИки на каналі 15 Вас дратують - читайте і перечитуйте ну просто чудову сповідь від jump вище на цій сторінці...
Я навіть читав в голос жінці, поки вона готувала мені каву:

"...те ж саме Ви можете отримати від сусідів у Львові :wink:
жив кільканадцять років на тихій спокійній вулиці із мінімальним рухом авто
особняк, подвір"я, сад, гаражі
мав різних сусідів..."
- і далі за текстом...
Це - просто бомба! Читайте! Попросіть прочитати дитину - школьника - в голос батькам! Там чудова мова і чудово складені речення!
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 11:48

То Akurt

у мене неймовірні сусіди й зараз :D - у гарній новобудові, із прекрасним дитячим майданчиком, полем для футболу, волейболу, гойдалками та тренажерами...
1 зверху щоранку гикає та позіхає так, що я одразу прокидаюсь, не потребуючи будильника аби стати на роботу. Дружина спить міцніше (стає набагато пізніше), тихенько мурмоче спросоння якісь милі слова, натягує ковдру на свої маленькі вушка і продовжує тихенько сопіти (казала, що додивлялась сон про сонячну Туреччину, вибирала саме де відпочивати Мармарис чи Бодрум). Той вуйко є дуже вихований, але приїхавши із ферми з хутора з під села Затемне Перемишлянського району, залишився у файній квартирі сам (жінка поїхала до теплої Італії відробляти позичені на ремонт хати гроші, ті, що вклали у купівлю ніби вже відробила) і так зітхаючи, висловлює на увесь милий світ свою тугу за жоною. Ще він любить часто тягати меблі по хаті (для мене це загадка - можливо таким чином він підтримує свою вянучу фізичну форму, оскільки довкола немає сіна, вил, лопат, мотики, грєдок бульби, вогірків та великої купи гною, яку треба вправно і густо посипати на грєдки аби добре вродило)
2 сусід "дуже ніжно" балакають із жоною - зранку та увечері: спочатку я думав, що то якісь садо-мазо ігри, але прислухавшись моя благовірна виявила, що ці приємні молоді люди просто сперечались, яку страву сьогодні приготувати. Зранку цей поважний бородатий програміст дуже гучно відкашлює та відригує так, що здається усі його нутрощі зараз будуть на підлозі (курить електронні дзигари - науковці нещодавно довели, що вони шкідливіші за звичайні)
3 сусіди на першому поверсі мають великого рудого але напевно дуже хворого пса. Він жахливо виє за їх відсутності. Це тужне виття чути на кілька поверхів уверх і зовні будинку. Він уже ледве ходить і від нього недобре пахне, але все ніяк не може представитись
4 сусіди з 5 поверху мають маленького, жвавенького але дуже дзявкотливого песика. Коли він весело біжить супроводжуючи синашу тих сусідів, який скаче через сходину-дві разом із скейтом під пахвою, їхній дружній дзявкіт і крики розносяться від підвалу, лякаючи павуків по кутках до останнього поверху, зриваючи з дахів бідолашних птахів, які лише присіли відпочити від польоту і трішки поголубитись перед черговим зльотом....

Деякі сусіди - то неперевершені створіння :lol:
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 12:52

Чому Українці переїжджають жити до Львова?

Багато людей приїжджають до міста як туристи і залишаються тут на багато років.
Більшість українців студентами чи вже дорослими людьми завжди намагаються опинитися у Києві

Однак, не всі прагнуть потрапити до омріяної столиці. Деякі, навпаки обирають менш метушливі міста. Зокрема, багато українців залишають звичне життя та вирушають підкорювати Львів. Ми поспілкувалися з такими “туристами” та дізналися, чому вони обрали саме місто Лева, що їм там подобається найбільше та чому вони вирішили залишитися саме там.

Усі, хто переїжджає до “українського Парижа” із інших міст, дуже швидко стають “своїми” та не почуваються чужаками. Причини переїзду у кожного свої – хтось шукає нових можливостей, хтось – прагне відпочити від метушливої столиці.

“Я почуваюся львів’янкою вже давно. Живу тут вже 10 років, переїхала з Києва. Після школи хотілося мешкати окремо від батьків та спробувати кілька років пожити самостійно. Вирішила переїхати до Львова. Вступила тут до університету і залишилася тут, бо дуже швидко знайшла роботу”, – розповідає Олеся.

Діана ж обрала місто Лева за порівняно спокійну атмосферу на відміну від Києва.

“Зі Львовом у нас давнє знайомство – вперше побувала у цьому чудовому місті ще студенткою, потім часто приїжджала в гості до своєї найкращої подруги, яка на той час уже проміняла Київ на Львів. Врешті, і мені набридла галаслива столиця, захотілося більш розміреного ритму життя”, – зазначає Діана.

Часто туристи, які не планували жити у місті Лева довго, залишаються тут роками. Наприклад, Катерина планувала пожити півроку, але мешкає у Львові вже три роки.

Львів завойовує серця гостів багатьма речами. Серед них чільне місце посідає неповторна атмосфера серця Галичини.

“Мене змусила залишитися атмосфера міста і взагалі темп життя. Коли я приїжджаю зараз до Києва, то трішки втомлююсь від нього. Мені здається, що у Львові люди вміють цінувати час і відпочивати, що теж дуже важливо”, – пояснює Катерина свої відчуття.

“Попри туристичний галас і постійні натовпи у центрі, тут менше людей, ніж у Києві, і саме тому це місто для мене є комфортнішим. Тут є свій дух та колорит, свої історії та традиції, проблеми і виклики – куди ж без цього”, – переконана Діана.

Вагомою перевагою міста є його компактність: центр міста на велосипеді можна об’їхати за день. Особливо цікаво це робити уночі, коли красою вражає собор святої Єлизавети, собор святого Юра та парк імені Франка.
Власне, парки – це ще одна особливість Львова. Катерина, зокрема, радить обов’язково побачити Стрийський парк.

“Він більше схожий на ліс із високими перепадами. Там можна весело кататися з гірки узимку, а влітку – ганяти на велосипедах. Там є малесеньке озерце, а це у Львові рідкість”, – пояснює дівчина.

Та спальний район теж непоганий варіант, оскільки транспортні сполучення усюди дуже хороші.

Також у місті активно розвивається житлова інфраструктура, а саме: все частіше з’являються житлові комплекси, які забезпечують своїх мешканців усім необхідним – магазинами, спортзалами, дитячими садочками.

Крім того, у Львові немає відчуття тиску мегаполісу за рахунок вузеньких вуличок, відсутності столичних хмарочосів та повільного руху транспорту. Коли гуляєш містом, відчуваєш себе більш вільно, можна дихнути на повні груди і насолоджуватися атмосферою.

У Львові не зустрінеш будівель, вищих за 16 поверхів, вони не висять над тобою, як бездушні коробки і не вганяють у депресію, а місцеві забудовники не просто зводять будинки, а створюють комфортні невеличкі квартали та інфраструктуру, яка є зручною та корисною. Так, для PR-менеджера Мар’яни, яка вже шість років мешкає у Львові, чи не ключовим фактором є відсутність кам’яних джунглів, котрі розростаються у столиці.

Мар’яна – львів’янка, але наприкінці навчання в університеті їй запропонували роботу в Києві, тож вона переїхала. Коли навідувалася додому, ритм життя як в призупинених кадрах фільму дуже відрізнявся від столичного. У Києві Мар’яна промешкала шість років, але життя повернуло до Львова, хоча на думці був і переїзд за кордон.

“Львів дуже змінився за цей час [за 6 років, які Мар’яна жила у Києві – ред.], ставши справді європейським містом і хоча мало все-таки “духовної їжі” в якості відомих гастролерів, але все-таки, інколи потрапляючи до Києва, справді відчуваєш цей тиск “свічок-новобудов”, хмарочосів-бізнес-центрів та людей, які направду навіть стратегічно розраховують позицію в метро, щоб одразу потрапити у вхідні двері і не гаяти часу на очікування наступного поїзда”, – розповідає Мар’яна.

Для комфортного проживання у Львові Мар’яна вирішила придбати власне житло, адже у столиці вона увесь час мешкала в орендованій квартирі і сума оплати за весь час дуже пригнічувала. “Житло придбала в ЖК “Ренуар”, в якому імпонували розвинута інфраструктура, ціна та відсутність надцяти поверхів в піднебесну. І от ця новоспечена любов зі Львовом триває вже понад 6 років”, – з посмішкою зазначає Мар’яна.

Та найважливіше у будь-якому населеному пункті – це його мешканці. Ті, хто переїхав до Львова, одноголосно визнають, що там мешкають активні та свідомі громадяни.

“Найголовніше – це люди, які тут живуть. Активна частка суспільства, яка творить і наповнює сенсом життя у місті. Саме вони роблять Львів привабливим для туристів, для інвесторів та для молодих сімей із дітьми”,– переконана Діана.
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2018 13:49

Ось і добре,щоб на коменти Синусу не відповідати,які більш доречні до ціеї теми,чим декларація турецьких законів,то треба ті коменти заболтати! А і справді,не всі ж розуміють,що СМС-ки з приходом грошей на картку,це як раз повнісіньке налогообложение,як не зараз,то потім за все нарахуюють! Ну пан Акурт ж завджи каже правду-тому так і написав,як і завжди. Мабуть ні як від тої турецької нерухомості здихатися не може,бо де він її вже тільки не рекламує,аж до львівських віток дотягнувся! Нічого особистого,пан Акурт,до вас я не маю, але якшо щось пишете,то хоть тоді ж відповідайте читачам на іх коментарі,тільки не пишіть про те,що ви кажете правду,бо це неповага,як мінімум до тих,хто вас читає! Бо усі, в дитинстві читали Мюнхаузена, але забули,що він теж стебался фразой,которую ви у нього поцупили!
sinus

Заблокований

Профіль

2
  #<1 ... 6667686970 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему