Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 690691692693694 ... 1054>
Повідомлення Додано: Чет 29 кві, 2021 09:32

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Квесторе_поверніться написав:Ну і податки 19,5% слід врахувати...Зе заставить всіх платити...халяви не буде

То ще не скоро ;)
І, можливо пропишуть - податок з третьої квартири(а до трьох - без податку) :)
Так сказати - будуть ловити більш велику рибу ;) - які мають по 10-20- 50 квартир!
А вже пізніше, можна і на дрібнішу рибку вводити податок, але лише "воєнний збір"(тобто 1,5%) :)

Коротше, якщо робити все правильно, ВСЕ ДЛЯ НАРОДУ, то можна сидіти на призидентському місці до 100 років! :)
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 29 кві, 2021 12:15

Успіх написав:7000/міс. - то я ще трохи спустив ціну на оренду мого смарта! :)
Бо, буду робити ремонт НЕ дизайнерський, а своїми руками.
Тож, мої конкуренти, які зроблять дизайнерський ремонт(навіть, без "прихованих" плінтусів :) ) - виставлять пА 8000/міс, а то і 8500/міс.
Тому я кажу, що змушений буду боротись з конкурентами і виставляти пА 7000/міс ;)

цікаво було б побачити того (не)лоха, що винайме за такий цінник таке - кінський цінник за конуру собачу в хз якій локації. якщо за такі ж гроші можна знайти значно краще в значно кращому місці.

людина літає в хмарах і вперто не бажає бути ближче до землі. ну нічого, потім більше боляче буде, коли нарешті приземлиться.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 кві, 2021 12:49

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівські смарти!)))

wild.tomcat написав:винайме за такий цінник таке - кінський цінник

А давайте підемо від зворотнього :)
Якщо інші інвестори(не я) - зроблять в своїх смартах дизайнерський ремонт, відповідно заплатять за будматеріали і ще по конячим цінниками, заплатять майстрам - то за скільки вони будуть виставляти в оренду?
Не всі ж там купили для перепродажу!
(а, на той час, в грудні, у першій черзі, крім декілька смартів - всі решта розібрали, як гарячі пиріжки! )

Тож, вже за рік..... - ні, навіть, швидше - вже цієї осені/зими, ми побачимо "перші ластівки"/перші смарти під оренду з першої черги!
От тоді і можна щось вже балакати :)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 29 кві, 2021 13:35

roberto dark написав:Доповідь: Ненароджене економічне зростання
До 2050 року майже третина населення в Україні буде старше 60 років.
Внутрішній попит на товари та послуги – основний стимул економічного зростання в Україні: скорочення споживчих витрат неминуче призводить до скорочення виробництва товарів та послуг.
Близько 92% своїх доходів сім’ї з дітьми витрачають на споживчі витрат.
Споживчі витрати сім’ї з дітьми майже на 20,5% вищі, ніж середні щомісячні витрати українського домогосподарства.
В середньому родина витрачає на виховання дитини до 18 років більше 2,2 млн грн, або майже 80 тисяч доларів. P.S. ДИВЛЮСЯ НА ЦІ ЦИФРИ І ДУМАЮ, МОЖЕ КРАЩЕ "УСПІХУ" ЗАЛИШИТИ РИНОК ТА ВЛАШТУВАТИСЬ НА МИТНИЦЮ ЧИ В ПОДАТКОВУ, БО З ТАКИМИ ВИТРАТАМИ ДО ЙОГО СІМЕЙНОГО БЮДЖЕТУ, В ДАЛЕЕЕЕКОМУ МАЙБУТНЬОМУ +3000 ГРИВЕНЬ ЗІ СМАРТУ - ЦЕ БУДЕ ОДИН ПОХІД ДО СУПЕРМАРКЕТУ.)))

Так, оренди з моєї двушки вистачає на два походи до супермаркету, вірніше супермаркети я замінив Шуваром бо процентів на 10-30%дешевше .
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 274 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 29 кві, 2021 14:00

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

BOLT Я якось був на тому Шуварі, кілька років тому, то він мені здався оптовим ринком. ЯКОСЬ НЕ КОМФОРТНО. Усе в ящиках, мішках. Немає гарної викладки фруктів та овочів. За це поважаю Привокзальний ринок, недалеко від моєї львівської квартири, де завжди і купляю продукти, а особливо домашні усякі "делікатеси", чого у нас за кордоном відсутньо від слова ВЗАГАЛІ.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 кві, 2021 14:14

roberto dark написав:То що, головний БАЛАКУН закриває тему здачі чудо-смарту до осені?))

Ну а сенс переливати з пустого в порожнє і ворожити на кавовій гущі? :D
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 29 кві, 2021 15:26

roberto dark написав:BOLT Я якось був на тому Шуварі, кілька років тому, то він мені здався оптовим ринком. ЯКОСЬ НЕ КОМФОРТНО. Усе в ящиках, мішках. Немає гарної викладки фруктів та овочів. За це поважаю Привокзальний ринок, недалеко від моєї львівської квартири, де завжди і купляю продукти, а особливо домашні усякі "делікатеси", чого у нас за кордоном відсутньо від слова ВЗАГАЛІ.

Зара ті мішки з ящиками повитісняли терміналами, на яких все більш-менш культурно.Але коли сир який продають в Ашані за 360, продають тут за 220, сирокопчена ковбаса на сотку дешевше, але рекорд по каві Мовенпік, Ашан 286, Шувар 120грн.Зара як трохи митників львівських порозганяли асортимент польских продуктів збільшився по хороших цінах.Єдине за в'їзд тре 15грн заплатити.Але Долярчикові ,на ровері я думаю, було би безкоштовно.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 кві, 2021 13:26

Успіх написав:Та є трохи борги, по тих квартирпх, що пустують. Але борги не значні.

Добрий день. Скажу вам щодо осбб. Спочатку важко, просто жесть, але коли налагодити роботу, то все як по маслі. любити поговорити із людьми і мати терпіння по 10 разів одне і теж повторювати. А далі коли засвоілись, то що одне осбб, що 3 різниці немає: чи у електромережі поїхати, чи у водоканал, чи по домофонах, чи розкрутити на оплату провайдерів, чи подавати у суд на боржників. Одним походом у держустанови представляємо відразу 3 чи більше осбб. І зарплата може бути 8*3=+/-24тис. І рекомендував би то долярчику, бо є купа вільного часу займатись ремонтом.

Є такі голови осбб, що мають по 10-15 осбб. І гарно все роблять і люди задоволені.

Щодо двохзонного лічильника, то на багатоквартирний будинок його неможливо поставити. На квартири так, но осбб ні.

Сама більша проблема оплат, адже без грошей нічого неможливо зробити і ще потрібно думати, як нашкрябати, щоб оплатити по рахунках і саме головніше це податки і заробітна плата.

Але якщо домовляєтесь про інтернет, домофони, відеоспостереження і представляєте 3 осбб, то відразу можна говорити про ціни нижчі ніж разовому покупцю.
vasilii

Подякував: 7 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 кві, 2021 14:03

Що скажете?

Львівська мерія затвердила ескізний проект реконструкції вул. Вітовського
Разом із вул. Вітовського мають відремонтувати проблемне перехрестя вул. Сахарова – Вітовського

https://zaxid.net/lvivska_miskrada_zatv ... o_n1512297
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 30 кві, 2021 14:59

change_pm написав:
Львівська мерія затвердила ескізний проект реконструкції вул. Вітовського
Разом із вул. Вітовського мають відремонтувати проблемне перехрестя вул. Сахарова – Вітовського

https://zaxid.net/lvivska_miskrada_zatv ... o_n1512297

Такий же трешак , як на Бандери зроблять ?!А слабо дворівневу розв'язку Стрийська -Наукова зробити.Чи знов потім будуть нити, що ми би з задоволенням але бракує місця, бо ми його вже під забудову виділили.
Bolt

Профіль

1
  #<1 ... 690691692693694 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 2 гостей