Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 755756757758759 ... 1054>
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 09:53

juristkostya написав:
  juristkostya написав:
  dinozavrik написав:пункт 2 - тут нема сенсу міряти "добирання до центру", там нема ні хороших ТЦ, ні парків великих, ні багато робочих місць. в центр їхати - в деякі компанії, чи попити кави. До слова на Левандівці теж нема ТЦ
очень странно. Здесь, в теме, куча сообщений о достоинствах "прицентральных" районов. В чем тогда их ценность?

Минутачку :-)
Вон, выше написали, что никому не надо в них попадать :-)[/quote]
Я каждый день из села в центр назад мотаюсь, почти каждый день по два раза.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 274 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 10:43

Як краще?

juristkostya
Думаю, що Ваш нікнейм - не просто так)) - тому питання наступне:
- мені, щоб не платити за "зайві метри" - краще смарт переоформити на дружину при підписанні Основного договору, чи це буде дорого, так як будуть це розцінювати, як переуступку?
Якщо буде 3-5Кгрн переоформлення, то тоді втрачається сенс тої "економії на зайвих метрах" :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 14:41

А УСПІХ завжди там, де ним вміють ділитись!©

Ехххххх, маю свіженькі "новини з полонини" - але, покищо не пишу їх, бо чекаю відповіді від juristkostya, або ще від інших/компетентних форумчан в цих юридичних тонкощах))

п.с.
Лише напишу, що таки племінниця влаштувалась в агенство нерухомості/стала ріелторкою!(ураааааааа!))))
І їхнє агенство співпрацює з усіма іншими агенствами!(лише з одним не працюють, бо воно саме ні з ким не хоче працювати) - тому інфо буду мати і вже маю "в широкому/максимальному діапазоні/по всьому Львову"!(так, як у них є купа спільних чатів, де майже всі ріелтори Львова тусуються)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 15:02

Успіх написав:juristkostya
- мені, щоб не платити за "зайві метри" - краще смарт переоформити на дружину при підписанні Основного договору, чи це буде дорого, так як будуть це розцінювати, як переуступку?
Якщо буде 3-5Кгрн переоформлення, то тоді втрачається сенс тої "економії на зайвих метрах" :mrgreen:

Формально, это, конечно, переоформление. Но, вполне допускаю, ваш застройщик учтет, что входит не стороннее лицо, а жена. Договаривайтесь там

В любом случае, риски надо диверсифицировать. И зря "основную" квартиру вы записали на себя: ФОП несёт повышенные риски наложения арестов и т.п. Так что, хотя бы вторую квартиру обязательно писать на жену, 3 т.грн в таком вопросе - пыль.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 15:04

Bolt написав:Я каждый день из села в центр назад мотаюсь, почти каждый день по два раза.

Я тоже считаю, что удобство добирания в центр важно и как фактор повседневного удобства для себя, так и при последующей продаже.
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 15:19

juristkostya написав:

Формально, это, конечно, переоформление. Но, вполне допускаю, ваш застройщик учтет, что входит не стороннее лицо, а жена. Договаривайтесь там

В любом случае, риски надо диверсифицировать. И зря "основную" квартиру вы записали на себя: ФОП несёт повышенные риски наложения арестов и т.п. Так что, хотя бы вторую квартиру обязательно писать на жену, 3 т.грн в таком вопросе - пыль.

Дякую.
Вже ближче до здачі подивлюсь/побалакаю з забудовником.

п.с.
А толку, що квартира "на мене" записана(маю права власності), якщо і на основну квартиру і на смарт - жінка має права/свою частку :roll:
Вона ж то всюди їздила на підписи доків, давала свою згоду (що не заперечує, що я купую квартиру) :lol:
Отаке то шлюбне/подружнє життя :mrgreen:
Бабки - мої, але частка належить дружині.... за красиві очі :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 16:30

Успіх написав:
п.с.
А толку, що квартира "на мене" записана(маю права власності), якщо і на основну квартиру і на смарт - жінка має права/свою частку :roll:
Вона ж то всюди їздила на підписи доків, давала свою згоду (що не заперечує, що я купую квартиру) :lol:
Отаке то шлюбне/подружнє життя :mrgreen:
Бабки - мої, але частка належить дружині.... за красиві очі :mrgreen:
с точки зрения налога на недвигу или наложения арестов разница очень существенная, поверьте :-)
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 16:32

juristkostya написав:

Дополню:
если жена ранее никогда не была собственником жилья - оформление на нее даёт экономию на ПФУ. Тоже не 3 копейки
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 16:50

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

juristkostya написав:Дополню:
если жена ранее никогда не была собственником жилья - оформление на нее даёт экономию на ПФУ. Тоже не 3 копейки

Ну якраз, що заплатиться нотаріусу/забудовнику - то і відіб'ється на ПФУ))

Так, в неї це буде рахуватись, як "купівля першої квартири"))
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2021 22:01

Новини з полонини!)))

Так от, моя племінниця запитала своїх колег "по цеху", за скільки можливо, НА МОМЕНТІ, здати смарт 27м2 в цій локації/по цій адресі/в новобудові/з новим ремонтом/меблями/технікою... ?
І я думав, що буде відповідь 5 000-5 500грн/міс.
Але, відповідь, навіть мене здивувала/приємно вразила!!!
На моменті, такий смарт можна здати...
- готові? :mrgreen:
За 6 500-7 000грн/міс :!:
І то не просто мої видумки, а СВІЖА ІНФО ВІД ПРОФІ!!!

Так що всім невіруючим і підмахувальщикам, які казали, що здам "за петрушку", або 1-2Кгрн, або максимум за 4,5-5К і то хіба наступного року... - скажу просто, як казала Натт з сусідньої гілки - "утріться!" :lol:

Так і знав, що будете сидіти в калабанці і пускати бульки :lol:

Так що підмахувальщики, можете вже собі робити на лобі татуху - "Смарт Успіха, наступного року, здасться за 7Кгрн легко, як з куща листок зірвати!" :lol:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 755756757758759 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему