|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!... то може нам всім у двох словах перекажете, що там на тому форумі? — вчім сміх і гріх?
![]()
Пише Ви не авторизовані, до кого стукати, хто модератор ? Востаннє редагувалось Львівський БатяР в Нед 04 бер, 2018 00:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!.... то він ще не знає про Авалон АП з Центральним Опаленням ![]() ...а взагалі, я тут подумав..... - може вони(авалонці) будуть ОПРАВДОВУВАТИСЬ, що в тому ЖК буде на КОЖНУ квартиру лічильник тепла?(тоді, може не все так погано?) ...от мені позавчора на Вайбер авалонці кинули рекламку про той ЖК АП..... Я ще все не прочитав(якось не до того було) але з ВСІМА Вами поділюсь ![]() === on Up – житловий комплекс нового покоління, розташований у найбільшому спальному районі міста – на Сихові. Локація Avalon Up приваблива для людей, які проводять багато часу в центрі подій та водночас полюбляють бувати на природі. На території, площею 2 га, створюємо окремий світ: сучасний, комфортний, зелений, унікальний та самодостатній. Це перший ультрасучасний житловий комплекс у Львові, вежі якого сягають від 20-ти до 27-ми поверхів, а загальна житлова площа налічує понад 65 000 м². Незрівнянні оглядові панорами з вікон найвищих веж у місті доповнять надсучасні планування та архітектурні рішення, дизайн внутрішніх холів, інноваційна технологія панорамного скління фасадів та інші деталі, характерні для будинків бізнес-класу. Про парк: Комфортне та гармонійне життя Ексклюзивність проекту – у будівництві поряд із лісовою зоною, яка перетвориться на розкішний парк з алеями, дизайнерськими лавками та ліхтарями. Ми змінимо Ваше уявлення про парки. Відтепер пішохідна зона з’єднуватиме житловий комплекс рекреаційною зоною просто посеред міста. Алея пролягатиме повз спортивний майданчик та дитячу зону. Головною окрасою парку буде озеро із лаунж-зоною, біля якого навесні та влітку можна влаштовувати пікніки. Додатково облаштовані відпочинкові зони стануть найкращим місцем для приємного проведення часу наодинці з природою чи занять творчістю. Подвір’я без машин Архітектори інтегрували у проект підземні паркінги, що вміщатимуть понад 1 000 автомобілів. Додаткові гостьові паркомісця будуть розташовані за територією комплексу, а це означає, що внутрішнє подвір’я буде чистим та безпечним, із сучасною пішохідною зоною та Wi-Fi. Ми створюємо не просто подвір’я, а простір, у якому приємно проводити час щодня. Концепція «Місто в місті» Головна перевага комплексу в тому, що на його території будуть реалізовані унікальні технологічні рішення, змінюючи стандартне уявлення про життя у місті. Рішення, використані у проекті, формують новий комфортний простір для життя. Avalon Up – це будинок, який точно знає чого хочуть його майбутні мешканці. Житловий комплекс з подібним комплексом сервісів реалізовується вперше та не має аналогів у Львові. У комплексі буде втілена унікальна концепція інфраструктури та соціального простору. Це повноцінне «Місто в місті»! На території житлового комплексу будуть мережеві продуктові магазини, салони краси, аптеки, стоматологія, кав’ярні, офісні приміщення, хімчистка, ремонт одягу, взуття тощо. В одній із шести секцій новобудови буде облаштовано дошкільний навчальний заклад європейського зразка, що дасть змогу молодим батькам суттєво заощаджувати час. Внутрішню інфраструктуру доповнять можливості району: неподалік ЖК є торгові центри, супермаркети, фітнес-центр із басейном, салони краси і SPA, дитячі садки, загальноосвітні навчальні заклади, лікарня та багато інших соціальних об’єктів. Avalon Up – це ідеальний житловий комплекс для тих, хто прагне підкорювати вершини, цінує комфорт та шукає можливості для розвитку бізнесу. Пентхауси У ЖК Avalon Up враховано потреби і великих, і маленьких сімей, адже у кожній секції передбачено квартири-студії, одно-, дво-, трикімнатні квартири та пентхауси. Пентхауси Avalon Up, що розташовані на верхніх поверхах кожної секції, мають площу від 78,56 до 148,38м². Купуючи такі квартири, ви створюєте власну модель життя, адже саме ця житлова площа передбачає оригінальне планування простору. Окраса пентхаусів—панорамні вікна, завдяки яким у приміщеннях завжди достатньо світла та свіжого повітря. А виходячи на терасу власного пентхауса, Ви насолоджуватиметесь відчуттям простору та свободи, споглядаючи красу лісу або міста. Внутрішній хол Інтер’єр вхідних холів – це перше, на що звертають увагу, відчиняючи двері житлового комплексу. Сучасний дизайн, приємний аромат, комфортне місце для очікування та ще багато зручностей передбачено у Avalon UP. Відтепер заради вашого комфорту у вхідному холі створені окремі місця для дитячих візочків та зручні місця для велосипедів. Зони очікування облаштовані м’якими меблями, журнальними столиками, і головне – зоною WiFi. Елегантні кольори, унікальні дизайнерські рішення та раціональне використання простору підкреслюють відмінність жилого комплексу від навколишньої забудови не тільки ззовні, а й із середини. === ... то може, не Ми не йдемо в Європу, а Європа йде до Нас? ![]() ![]() ![]() Акurt
заробітки у Італії сильно різняться у залежності від регіону: 800-1000 євро на північній, економічно розвиненішій частині та 500-700 євро на порівняно біднішому півдні. Крім того цінується добре знання мови, рекомендації роботодавців, стаж+дехто встигає підпрацьовувати на кількох господарів (прибирання) Щодо платіжок за опалення - макаронники дуже скупі. сплять одягнені у теплі речі, опалення вмикуають лише за нагальної потреби ![]() akurt
Поставив Вам + Не знаю щодо зловживань на тендерах по продуктах. Не вірю що там ціни вище від роздрібних у супермаркетах. Все дуже легко перевіряється. На чому дійсно люблять заробляти- будівництво. У нас у школі побудували новий паркан по периметру, який даром не потрібен. Раніше всі діти ходили напряму з усіх боків, тепер треба обходити лишніх 200 метрів кожного дня. Зате керівництво заробло разом з будівельниками... Але дійсно в рідній Україні багато плюсів які просто не помічаються і сприймаються як саме-собою належне. Практично безкоштовні дитсадки з харчуванням. Практично безкоштовна медицина (хоча і неякістна). При бажанні можна піти до приватного лікаря, який за 100-300 грн. прийме вас в той-же день коли вам заманеться. Дешевий (хоч і гидотний) громадський транспорт. Приведу приклад: знайомі емігрували в Канаду, звали до себе, але я як людина яка звикла трохи думати головою перед тим як щось робити порахував: Заробітна плата у них середня (до якої ще треба дорости) десь 2500-3000 долларів. З них 1200-1500 -відразу за аренду або моргидж. 200 щомісяція страховка за авто. 400-500 бензин на авто (відстані великі -менше не виходить) 100 інтернет+ТВ 200 -мобільний звязок -тарифів менше 50 дол. за номер тупо немає. 200 -за 4 особи 800 -посереднє харчування, без ікри та осетрових Що залишилося ? Нічого ? Отож. Звичайно, якщо двоє працюючих в сімї -легше, але ту роботу ще треба знайти. Якщо зараз в мене дружина -викладач, хоч і працює за копійки але типа поважна людина, то там їй доведеться або чистити рибу або прибирати чужі домівки... Що ще ? Приватний дитсадок у них під 1000 -державних майже немає і потрапити туди нереально Квиток на автобус -3 доллари і автобуси їздять не часто. Парковки платні. Якщо ви вчитесь в універі приготуйтесь не тільки відбашляти 20т. долларів на рік за навчання але й платити по 20 долларів за парковку вашої тарантайки поки ви сидите на лекціях. Кілограм яблук -3 доллари. Квиток в кіно -15. Субсидії ? Які нахрєн субсидії. Втратив роботу/здоров'я ,не можеш оплачувати поточне житло -продавай його, купуй менше/дешевше. Продавати нічого -велкам до будинку літніх людей/соціаьльного житла. Держава піклується за тебе, померти під забором не дасть. Але і оплачувати самотьному пенсіонерові квартиру в 100м2 в центрі міста не буде. Оскал капіталізьма іптіть. А так все дуже чудово. Гарна природа, білочки навкруги скачуть. Це я до того що треба цінувати те що маємо а не тільки скиглити як все погано... ![]()
похожая ситуация под Киевом в Хотове было несколько участков по 6 соток было обьединение стали строить дом не для жилья за аренду , стали рядом строить второй дом на сейчас на обьединенном участке стоит 4 дома и все заселены от Хотова на авто можно добраться через Окружную в любой конец города , но на авто так что жилье за городом это бессрочный депозит , который генерит прибыль и никогда не станет собственностью Фонда ![]() ![]() ... ні-ні!... то в Лінкольні - котельня на будинок, а в мене індив. оп. - двоконтурний котел(але без жодної розводки води чи опалення)... і один патрон/резетка ![]() ![]() ....а на рахунок ЖК "АП" - то поживемо-побачимо...... на візуалізованих фотках у них - все ДУЖЕ гарно ![]()
|
|