|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 02 жов, 2021 21:30
athena1 написав:Завжди з Вашими коментами був згідний і не вступав у дискусію, але район Панаса Мирного не є нормальним варіантом, як на мене. Все, що нижче бувшоі Мічуріна і вище польського консульства - так.
пропонував пану лише обмін на трішки тихішу вулицю. На даний момент. У мене завжди із цим районом гарні спогади та враження. Дружина дуже любить Стрийський, часто там гуляємо, п"ємо каву/морозиво. Далі гарно і тихо на Цитаделі. Потім неквапом прогулятись у центрі. Але зараз думки виїхати за місто. Можливо хатинка на межі міста. Враховуючи реальні речі з поїздками по місту і довкола...Дико бісить і вбиває добирання/заїжджання... Важко навіть вибрати локацію. Повзав по Ваших улюблених місцинах не раз-зайдіть/заїдьте туди саме зараз/зацініть усі принади... П.С. від поляцькего консуляту і вище вздовж Стрийського парку дуже гарно. Там Дубневичі хапнули ділянку і гарний старовинний будинок-валять рімонтаду-певно буде готель або ресторація... П.С2.навпроти входу у Стрийський парк-зі сторони, де стояли столики/фізра/центр продавали особняк на 2 поверхи. Випадково не чули ціни? 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 жов, 2021 21:58
jump написав: athena1 написав:Завжди з Вашими коментами був згідний і не вступав у дискусію, але район Панаса Мирного не є нормальним варіантом, як на мене. Все, що нижче бувшоі Мічуріна і вище польського консульства - так.
пропонував пану лише обмін на трішки тихішу вулицю. На даний момент. У мене завжди із цим районом гарні спогади та враження. Дружина дуже любить Стрийський, часто там гуляємо, п"ємо каву/морозиво. Далі гарно і тихо на Цитаделі. Потім неквапом прогулятись у центрі. Але зараз думки виїхати за місто. Можливо хатинка на межі міста. Враховуючи реальні речі з поїздками по місту і довкола...Дико бісить і вбиває добирання/заїжджання... Важко навіть вибрати локацію. Повзав по Ваших улюблених місцинах не раз-зайдіть/заїдьте туди саме зараз/зацініть усі принади... П.С. від поляцькего консуляту і вище вздовж Стрийського парку дуже гарно. Там Дубневичі хапнули ділянку і гарний старовинний будинок-валять рімонтаду-певно буде готель або ресторація... П.С2.навпроти входу у Стрийський парк-зі сторони, де стояли столики/фізра/центр продавали особняк на 2 поверхи. Випадково не чули ціни? 
З добирання до міста, чим далі тим важче. Вже двічи на цьому тижні тягнучка в сторону Львова починалась прямо в Малечковичах і до світлофора в Сокільниках, а це 4 км їхав з 15 хв.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 жов, 2021 22:24
Bolt написав:З добирання до міста, чим далі тим важче. Вже двічи на цьому тижні тягнучка в сторону Львова починалась прямо в Малечковичах і до світлофора в Сокільниках, а це 4 км їхав з 15 хв.
Малечковичі - то єст бардзо файнє! І на вейку по Наварії поплавати файно. Але хіба жити і працювати там...
-
jump
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 жов, 2021 22:45
jump написав: Bolt написав:З добирання до міста, чим далі тим важче. Вже двічи на цьому тижні тягнучка в сторону Львова починалась прямо в Малечковичах і до світлофора в Сокільниках, а це 4 км їхав з 15 хв.
Малечковичі - то єст бардзо файнє! І на вейку по Наварії поплавати файно. Але хіба жити і працювати там...
Саме так. Бувший партнер втік. Живуть трохи знайомих. Але добиратися десь... Хоча з часом можливо щось ся змінить. Цікавий проект мутять в біля бази залізниці (потім Гранд Отель викупив). Біля Басівки. Але скорше всього надурять.
-
athena1
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 жов, 2021 22:54
roberto dark написав: athena1 написав: roberto dark написав:athena1 Cколько в Польше нужно денег для жизни молодому пенсу с пассивным доходом? Например в каком то небольшом городе с хорошей экологией ближе к львовской границе?
Хз. В Ряшеві і подібних містах (чому Ряшів, бо менше палять взимку вугіллям і то дуже важливо знайти такий район, бо і в Ряшеві теж багато особняків з твердопаливним опаленням) оренда приблизно у 1,5 рази дорожче Львова. Причому якісно досить в будинках совкових. Ткм менще довкола особняків. Це - проблема в Польщі. Продукти трохи дешевше. Комуналка - трохи дешевшк, аое ми наіздами живемо усюди і багато не витрачаємо. В тій же Чехіі того вже нема. В мене життя взагалі зараз на 4 краіни. І усюди є плюси і мінуси. numbeo.com - непогано подивитись
Як там із картою побиту вирішується? Чи є такі посередницькі агенції, що зайшов туди із грошенятами, заплатив і потім ГАРАНТОВАНО отримав. 
Карти типу карт побиту в Польщі багато де можна отримати легко досить. Наприклад в Португалії або Іспеніі чи Франції. Так звані пннсіонерські з пасивним доходом. Найцікавіша у Франціі, бо немає обов'язку там проводити більшість часу. В Польщі це взагалі не є особливою пробоемою (ще в Угорщині). Але усюди є ньюанси як іі не втратити і як потім продовжити. Закони і вимоги змінюються. Колись в Чехіі було легко наприклад. Зараз - дуже важко і так далі. Але я шкодую, що в 09-му му цього не зробив. Були тоді плани перебратися в Прагу, Брно, Вроцлав, Краків, Ряшів. В Празі після 08-го десь квартира коштувала аналогічна як моя у Львові на Цитаделі ті самі гроші. В Кракові дешевше, а в Ряшеві можга було купити 2.
-
athena1
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 жов, 2021 23:10
athena1 написав:В Празі після 08-го десь квартира коштувала аналогічна як моя у Львові на Цитаделі ті самі гроші. В Кракові дешевше, а в Ряшеві можга було купити 2.
Цитадель/Драгоманова/Грабовського-який там райончик! Гриць Козловський хотів забудувати Цитадель... не зійшлись із хРунем.. як там тихо... спокійно...хлопці зробили спортплощадку. Вихід неквапом у центр, або згідно настрою у парк культури/Стрийський/Лижв"ярська... до речі. На Лижв"ярській дуже сильно відчутно усі атракції, які відбуваються у парку культури...Але який там затишок! На жаль уже на місці одного з розвалених будинків валять готель на кільканадцять місць...
-
jump
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 жов, 2021 23:32
jump написав: athena1 написав:В Празі після 08-го десь квартира коштувала аналогічна як моя у Львові на Цитаделі ті самі гроші. В Кракові дешевше, а в Ряшеві можга було купити 2.
Цитадель/Драгоманова/Грабовського-який там райончик! Гриць Козловський хотів забудувати Цитадель... не зійшлись із хРунем.. як там тихо... спокійно...хлопці зробили спортплощадку. Вихід неквапом у центр, або згідно настрою у парк культури/Стрийський/Лижв"ярська... до речі. На Лижв"ярській дуже сильно відчутно усі атракції, які відбуваються у парку культури...Але який там затишок! На жаль уже на місці одного з розвалених будинків валять готель на кільканадцять місць...
Колись там мали намір купляти приміщення під виробництво і головний архітектор району переконав, що виробництво там ненадовго. Хоча досі ще існують пару цехів. І ще. На самій горі понана аура. Багато там кісток нажаль. Жив там досить довго, вчився і так далі. Для життя ті вулиці дуже зручні. Зараз здаємо там. Але ВАМи Цитадель Інн таки поставили. Чому ж Грицю не дали. Напевно вони й не дали. Не чув цього. Тому не знаю. Чув до речі, що грощі в Г. з півдня Мордора І про особняк на Самчука чи Франка не чув, але чрму вони ціну не вказували, якщо продавали? Не логічно ж. І до речі яка Ваша думка? На чому росте первинка. Ще й швидше суттєво вторинки нормальноі? Якась Топольна без ремонту дорожче вторинки в нормальному місці з ремонтом?
-
athena1
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 жов, 2021 01:39
5396669 в этой теме пару недель назад я давал локаци координаты
-
yama
-
-
- Подякував: 9213 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 03 жов, 2021 08:31
5396669 написав:roberto dark написав:5396669 вот именно, что не будете. А в Киеве вам нравится жить?
Не пробовал) У меня есть выбор или в Буче с террасой и соснами или в самом Киеве в муравейнике 100м от метро, со спорт залом, паркингом и видом на Днепр. Но пока не тянет туда. Как представлю этот геморрой с переполненными школами, секциями на которые не доехать из-за пробок... Отправлено с моего SM-G998B через Tapatalk
Жил около года в Киеве в 100 метрах от метро и с видом на Днепр, как вы писали, ещё в начале 2000-х, но понял, что нужно валить в страну покомфортнее, а особенно туда, где есть то, что в УКРАИНЕ НЕ КУПИТЬ НИ ЗА КАКИЕ ДЕНЬГИ ( КЛИМАТ, БЕЗОПАСНОСТЬ, ПРАВОВОЙ СТАТУС, КАЧЕСТВЕННАЯ МЕДИЦИНА, ХОРОШИЕ ДОРОГИ И Т.Д ). После жизни в австрийском люксе во Львове кстати, переезд в совминовскую киевскую девятиэтажку - это был для меня жуткий стресс и ощущение муравейника меня в Киеве никак не покидало . Я подумал, что может вы живёте в Киеве, потому как хвастались на киевской ветке 13-ю паркингами недавно. 
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 жов, 2021 10:44
roberto dark написав: 5396669 написав:roberto dark написав:5396669 вот именно, что не будете. А в Киеве вам нравится жить?
Не пробовал) У меня есть выбор или в Буче с террасой и соснами или в самом Киеве в муравейнике 100м от метро, со спорт залом, паркингом и видом на Днепр. Но пока не тянет туда. Как представлю этот геморрой с переполненными школами, секциями на которые не доехать из-за пробок... Отправлено с моего SM-G998B через Tapatalk
Жил около года в Киеве в 100 метрах от метро и с видом на Днепр, как вы писали, ещё в начале 2000-х, но понял, что нужно валить в страну покомфортнее, а особенно туда, где есть то, что в УКРАИНЕ НЕ КУПИТЬ НИ ЗА КАКИЕ ДЕНЬГИ ( КЛИМАТ, БЕЗОПАСНОСТЬ, ПРАВОВОЙ СТАТУС, КАЧЕСТВЕННАЯ МЕДИЦИНА, ХОРОШИЕ ДОРОГИ И Т.Д ). После жизни в австрийском люксе во Львове кстати, переезд в совминовскую киевскую девятиэтажку - это был для меня жуткий стресс и ощущение муравейника меня в Киеве никак не покидало . Я подумал, что может вы живёте в Киеве, потому как хвастались на киевской ветке 13-ю паркингами недавно. 
Я не хвастался, а информировал. Хотя меня на той ветке 1.5 года назад отговаривалаи покупать. В итоге цена на них выросла на 50-60$ (инфо по реальным сделкам). А сдавать их можно удалённо. Вот например человек написал, что с 1 числа переезжает и место не нужно - я его поблагодарил и предупредил охрану. И все! Насчёт Киева - я пока живу в "провинции" с 0.7м населения. Но через год-два станет вопрос переезда (проект закончу). Вот и присматриваюсь. Киев пока больше как большой инвест проект. Отправлено с моего SM-G998B через Tapatalk
-
5396669
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
|