Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Мож я щось не розумію у цьому світі.. але поясніть мені, у чому сенс інформаційних відео такою тривалістю ? про що можна цілу годину балакати ? На мій скромний погляд, якщо ти не можеш донести основну думку за 10 макс 15 хвилин - то твій контент це треш. А ще краще - тематична стаття, зміст якой потім буде гуглитися та інформація буде перед очима. Як на мене то краще цей час витратити на близьких тобі людей або улюблену справу, чим годинами спалювати його в інтернеті, підтримуючи черговий бла-бла мотлох (річ про іфно відео а не якийсь крафт досвід з будівлі кораблей або космічних човнів). Звісно це мій досвід та я його нікому не нав`язую.
Дивіться - з одного боку - я цілком з вами погоджуюсь)) Але от з іншого.... 1. На читання книг - йде в рази більше часу! І тільки, прочитавши декілька сторінок - ви можете відкласти книгу, або читати далі. Але вже потратили час! А ютуб-ролик - ви можете промотати уривками, чи подивитись/прослухати на швидкості х1,5, чи х2 в деяких випадках)) 2. Дивитись/слухати можна і в своїй автівці, або громадському транспорті, поки добираєтесь на/з роботи - тому час на сім'ю/улюблену справу буде не чіпаним))
Тому, не все так однозначно!
Если ролик допускает прослушивание "мимоходом" и "в ускоренном режиме", значит, в нем нет значимой информации.
Там справді позичено план від іншого сусіда, але вона аналогічна! Там може лише пару сантиметрів не співпадати(наприклад, вікно трохи зміщене) - а так все аналогічно!
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 23 лют, 2022 14:45, всього редагувалось 1 раз.