Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 259260261262263 ... 1129>
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 07:55

Без лохА в Кемере и жизнь плохА.
Там такая забавная вещь всегда делается: если в Анталии мечтают продать футболку за 10 лир, то в Камере не мудрствуют лукаво и пишут цену 10 долларов.
И продаётся!
Без лохА в Камере и жизнь плохА! (народная турецкая поговорка).

Совет на будущее - вдруг вам случится заработать деньги (ну, вдруг) - по турецким рейтингам круче и интереснее отели не в уже потёртом Камере, а в Белеке...
Отели - бомба! В середине отеля даже сделаны искусственные "Мальдивы"...
Отдыхающих в одном только отеле - 3 000 (три тысячи). Персонал - 1 000 (одна тысяча) сотрудников.
Это вам не бригада в пять алкоголиков и двух наркоманов у вас на стройке...
Интересная особенность - персонал живет в отдельно стоящих от отеля корпусах - там даже выделяются квартиры для семей персонала с детьми (бесплатно). Номера для одиноких очень комфортные - на двоих, с полным фаршем. Если вы какой-никакой начаЛнык/бригадир/старший - отдельная комната. Питание бесплатное. Что интересно, персонал ест именно то, чем кормят постояльцев отеля. Что интересно - персонал НИКОГДА не "тырит" со столов ничего съестного, даже не суёт в карманы очень дорогие всякого рода орешки, которые на рынке стоят 80 лир (400 гривен) за кг.
Для тех, кто не хочет жить в таком "общежитии" - бесплатный транспорт в Анталию - он называется здесь "сервис" - каждый знает, что после работы его доставят быстро легко и бесплатно домой.
Работают в три смены по 8 часов.
Но я всё это тоже выдумал.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 10:02

akurt написав:Без лохА в Кемере и жизнь плохА.
Там такая забавная вещь всегда делается: если в Анталии мечтают продать футболку за 10 лир, то в Камере не мудрствуют лукаво и пишут цену 10 долларов.
И продаётся!
Совет на будущее - вдруг вам случится заработать деньги (ну, вдруг)
Это вам не бригада в пять алкоголиков и двух наркоманов у вас на стройке...

1) А бензин в Анталии тогда, конечно, стоил не 2,5 бакса за литр как в Кемере, а 25 центов. Ехать то аж целый час,как за это время цены меняются.
2) Перестаньте рассуждать о том о чем понятия не имеете, т.е. кто и как работает на украинских стройках.
3) Не считайте чужих денег - всегда есть возможность ошибиться.
По сути вопроса , т.е. как можно прожить на 450 баксов в Турции в Анталии двоим оплачивая при этом три квартиры в 100м2 каждая ответа как не было так и нет.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 12:46

Хлопці ні, щоби у РОБОЧИЙ день у РОБОЧИЙ час гроші для сімей - для жінки, що тягає з супермаркету торби - вже руки пообривалися - та для дітей, яких у дитячому садочку годують мої друзі - там жінка виграла тендер у двох інших фірм - одну очолює чоловік, іншу - син - то вони годують дітей цих панів - а вони не хочуть у РОБОЧИЙ день у РОБОЧИЙ час заробляти гроші - граються.
Це добре.

Кумедна пара. Пан shapo - практик. Все життя наполегливо та чесно працював. Результат ви знаєте. Пан Frant суто теоретик: навіть на іншій гілці написав, буцім-то я знаю рідну мову (мама - полтавчанка, і мама мами - полтавчанка), гірше, ніж Іван Франко та письменник Корнейчук. Це він написав у двох реченнях, де було написано із помилками 5 (п"ять) слів, при чому 3 слова не відносяться до української мови, а одне - є невідомим жодній мові світу. Про граматичні помилки і вже мовчу.
Кумедна парочка...

Але позитивна. Форумчанин shapo подав інтересну ідею: дослідити, як же живе родина не заможна, не та, що відпочиває у Кемері (з 5 вересня заїжджає моя двоюрідна сестра із чоловіком - мені до Кемера 32 км - то я вже порадив у Кемер - поїдемо разом в Олімпос та до церкви святого Миколая - то в той бік якраз. Взяли готель 5 зірок за моєю порадою. Без понтів але із чудовою природою навкруги).

Вихідні дані:
а) Родина чоловік (турок)+ жінка (українка) + дитина (одна. Має і паспорт громадянина України, і паспорт громадянина Туреччини). Як я вже говорив, у Туреччині дуже престижно оженитися хлопцю на украінці. Повелося то із часів Роксолани...
б) чисте соціальне дослідження: власної квартири не мають. Орендують. Чоловік отримує мінімалку, жінка - ви ж не сумнівалися - НЕ ПРАЦЮЄ.
в) Працює тільки чоловік - не важливо ким, важливо що із 1 січня було в Туреччині підвищено мінімальну оплату праці - там роботодавець - не будем зараз в ті цікаві цифри лізти із подробицями - повинен нараховувати щось так 2 600 лір, із яких на руки робітник отримує 2060 лір і не менше. Оскільки наші громадяни більш за все - навіть більше, ніж ікону Миколи чудотворця люблять доляри, то там так: 2060/5,35=385 долярів.

(Ліричний відступ: вчора курс долара до ліри був 5,32, а сьогодні 5,35 - це означає, що я кожен день стаю заможнішим, бо вже купівля долара впала до 26,83 гривні.... Ось сьогодні на карту Приватбанка надійде черговий мені платіж - дайте згадаю - 16 000 гривень - то я на ті 16 000 гривень зможу сьогодні купити більше, ніж учора. Класно!)

г) Квартиру орендують "2+1" - щоби дитина спала окремо і щоби чоловік, повернувшись із роботи, зустрів свою українську квіточку, що чекала його весь день, та вдало у затишній спальні пару разів поцвірінькав із нею про любов....
Оренда квартири - то найбільша стаття видатків родини: 650 лір. Район спальний - віддалений. Для порівняння: у моєму районі таку квартиру вони зняли би щонайменше за 1400 лір...

д) Залишок на життя: 2060-650=1410 лір.

Спробуємо порахувати, куди можна діти ті гроші та чи можна на них жити.
За взірець візьмемо магазин Waikiki - відомий турецький бренд, що є в Україні, тому буде краще зрозуміти. Для мене то магазин дешевий і якщо я й купую в тому магазині щось, то чоловічі вибачайте труси та майки. Інколи можу взяти щось на ґатунок бейсболки. Інколи можу купити щось із нової для того бренду спортивної серії - футболки та спортивні штани із новітніх матеріалів (відвіз на подарунок у США - так носять і не знімають, непогана і інтересна спортивна серія, якісь новітні матеріали). Але жінка у тому магазині нічого не купує.
Ми не купуємо там (ціни треба множити на "5" будете мати гривні) але то реально якісні речі:
- кросівки - 40 лір
- джинси - 40 лір
- шкіряні ремені для джинсів - 15 лір
- футболки - 10-20 лір
- курточки на весну - 80-120 лір
- жіноче все десь по 35-55 лір (плаття, блузки, кофточки, спідниці).
Не турбуйтеся - та родина у Waikiki теж нічолго не купує. То для них дорого.
Майже кожен день в центрі Анталії працює величезний ринок - від помаранчів по 0,5 ліри (2,50 гривні) до курточок тих самих, що у згаданому супермаркеті одягу, але просто без етікеток.
Ціни там:
- будь що для дитини - штанці, блузка, светр, футболка 3-5-8 лір (15-40 гривень). Я вибачаюсь, то не секонд хенд, який так люблять в Україні і не розпродаж біля церкви; то все нове із етикетками. Просто воно - не для туристів, а для своїх. Я там можу купити хіба що панчохи.
- панчохи чоловічі - 1 ліра.
- труси чоловічі - 1 ліра
- майка чоловіча - 1 ліра
- піжама жіноча - штанці - 10 лір (бавовна 100%)
- піжама жіноча - верх - 10 лір
- футболки - ну точно Дольче Габана - 5 -10 лір.
- кросівки - не повірите - 5 (п’ять) лір - не можна відрізнити від Nike!
Ми "для приколу" один раз такі - за 5 лір (то 25 гривень!!!) взяли - дуже красиві - що ви думаєте - жінка 2 місяці красувалася в них по дорозі на пляж - потім виставили біля сміттєвого бака - не лежали і 15 хвилин. Цілі-цілісінькі були. Це я до того, що так теж можна одягатися. Будете виглядати чудово!

Але це все одяг...
Як харчуються?
Припустимо ми вже скупилися із одягу та витрачаємо все на харчування.
Тоді маємо 1410/30=47 лір в день.
Скажу зразу: ніякого сала та свинячих шашликів!
Ніякого самогону або горілки.
В 90% випадків - ніяких цигарок (дорого: пачка 10 лір - 50 гривень).

Купуємо їжу:
- Курка - 8,95 ліри кг. Можемо купити 5 кг курки. Зазвичай курка тут важить 1,2-1,4 кг.
- курячий суповий набір (досить непоганий. Там спинки та навіть шийки - я інколи беру для собаки) - 3,95 ліри кг. Можуть купити майже 12 кг того супового набору.
- хліб - від 1 до 3 лір. Три ліри це ось такий лаваш/піде (зранку взяв із печі, я спеціально зверху негігієнічно поклав авторучку кулькову - для масштабу):
Зображення
Ось таких лавашів можуть купити 15 штук.
- яйця курячі - по 0,5 ліри штука - можуть купити 94 яйця або 3 пластикових упаковки по 30 штук.
- молоко напівжирне 2,5 ліри - можуть купити 19 літрів.
- масло вершкове - пачка 0,25 кг - 8,75 ліри. Думаю, не кожен день купують, але можуть купити 5 пачок.
- упаковка йогурту - 1,5 кг - 7,9 ліри, то 40 гривень (у нас можна зустріти аналог - 1 кг відерце якщо не помиляюся - 160 гривень коштує, йогур "Грецький". Саме він - йогурт - який я їм великою ложкою із вишневим варенням (банка 0,7 кг - 6,5 ліри або 33 гривні), найбільше дратує пана Frant'a... Це зрозуміло: не може збагнути, що його банально одурють, бо йогурт у всьому світі реально коштує копійки...
- олія оливкова - ціна дуже різна - я думаю десь за 18 лір літрову бутилку купують - можуть купити майже три літри.
- квасоля - 1 кг - 10 лір. Цікаво, що із тієї квасолі туркені можуть приготувати 30 різних блюд та влаштувати вечерю 6 (шість) разів - це мені цифру "6" дала туркеня.
- томати, лук, огірок - все коштує копійки - десь 1-2-3 ліри кг. Пучок зелені 0,5-1,5 ліри.
- риба: від 10 лір кг до 20 лір - але то буде все свіже і за 20 лір - елітний Сібас або Дорадо - свіжа - з льоду - можуть купити від 4,7 до 2,3 кг свіжої незамороженої риби. Заморожену тут практично не продають - я спеціально подивився - тільки філе ставриди можна знайти, більше неічого.
Взагалі, я - як йду на ринок за овочами/фруктами - витрачаю щонайменше 70 лір - 350 гривень (буває і 100-120, наприклад в’ялений інжир коштує 25 лір кг, а фініки - 10 лір). То на тиждень.
Я спитав у незаможної родини - фініки не купують - витрачають на більше 20 лір на овочі/фрукти. То на тиждень…

Взагалі я спитав: за скільки грошей наша українка може приготувати смачний сніданок.
Відповіла швидко: на 2 (дві) ліри.

Хлібом ситий не будеш:
- баклажка води 19 літрів - 8,5 ліри...
- дитячі забавки - 5-10-15 лір. Щось таке типу пластикового екскаватора - 20 лір...
- презервативи - 20 лір упаковка в 12 штук...
- папір для кухні - рушники - десь 2 ліри рулончик
- зубна паста - 2 ліри...
- класний корм для собаки - у моєї аж шерсть блищіть від того (баранина та рис) - 4 ліри кг, або 20 гривень...

Ну ось, тепер повна відповідь на питання пана shapo про те, як же може прожити родина пенсіонерів нещасних, якщо має таку кількість грошей, як 1410 лір на місяць, та ще здають 2 квартири по 650 лір...
Непогано живуть.
Але хочуть краще...

P.S. Приємна несподіванка: поки писав, гривня укріпилася до 26,82, а турецька ліра знецінилася до 5,3582 – це означає, що для мене все стало ще дешевшим.
Перевірив на смартфоні – гроші на картку Привату ще не «капнули»…
Шкода – хочу прямо зараз піти купити морської форелі (22 ліри кг, свіженька, скажу, щоби зробили відразу філе, то безкоштовно) та пляшку турецького шампанського 37 лір.
Цікаво, поки дійду - для мене ще все стане дешевшим???

shapo написав:1) А бензин в Анталии тогда, конечно, стоил не 2,5 бакса за литр как в Кемере, а 25 центов. Ехать то аж целый час,как за это время цены меняются.
2) Перестаньте рассуждать о том о чем понятия не имеете, т.е. кто и как работает на украинских стройках.

Чисто для того, щоби ви розуміли, наскільки мої помічники відірвані від життя, наведу дуже інтересну таблицю, вона показує, скільки пального турок або турист могли б купити для своєї автівки, якшо б у них було 50 лір або 50 ойро за останні 19 (!!!) років.
Звісно, що фахівець з будівництва завжди або говорить неправду, або взагалі НІЧОГО не може розказати, навтіь про рідне будівництво - така специфіка роботи на будівництві - не дивуйтеся - але цікаво і доволяє замислитися, скільки купили би пального ви. Доречі, непогано б купили. Дуже непогано!
Таким чином: верхня частина - якщо би ви мали на кармані 50 лір, нижня частина - якщо мали б на кармані 50 ойро... Ну дуже цікаво...
Зображення
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 13:28

akurt написав:Ну ось, тепер повна відповідь на питання пана shapo про те, як же може прожити родина пенсіонерів .
нещасних, якщо має таку кількість грошей, як 1410 лір на місяць, та ще здають 2 квартири по 650 лір...
Непогано живуть.
Але хочуть краще...

Как обычно ответ не по-существу.
Почему-то взята семья с ребенком снимающая квартиру то ли дешево (120 баксов), то ли дорого я так и не понял
Затем перечень цен на базаре с фразой "можно купить такого-то столько-то". Что это, корзина потребления этой семьи за месяц,неделю?
После того как прочел, что за 2 лиры можно приготовить завтрак на семью из 3-х человек я понял, что в начале 90-х в Украине были еще не маленькие цены.
Но, самое главное, разве такие были условия? Были 2 пенсионера живущие на одну пенсию и 2 сданные квартиры по 600 лир каждая ( исключительно из благотворительности), т.е. суммарный доход семьи 450 баксов.
Но траты-то намного больше, т.к. глава семьи помимо собственного потребления еще платит за 3 квартиры - 1 свою и двое детей.
Поэтому и был простой вопрос: Как распределяются эти 450 баксов на потребление семьи пенсионера и оплату 3-х квартир. Был даже дан вариант ответа -300 баксов за квартиры и 150 на жизнь.
Ответ опять ни о чем.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 13:39

akurt написав:Чисто для того, щоби ви розуміли, наскільки мої помічники відірвані від життя, наведу дуже інтересну таблицю, вона показує, скільки пального турок або турист могли б купити для своєї автівки, якшо б у них було 50 лір або 50 ойро за останні 19 (!!!) років.
Звісно, що фахівець з будівництва завжди або говорить неправду, або взагалі НІЧОГО не може розказати, навтіь про рідне будівництво - така специфіка роботи на будівництві - не дивуйтеся - але цікаво і доволяє замислитися, скільки купили би пального ви. Доречі, непогано б купили. Дуже непогано!

https://autotraveler.ru/turkey/dinamika ... HkLYogzZPY - исторический максимум 2,11 евро.
Вранье это по части туркофилов, а я это запомнил и ,более того, в Киеве даже переспросил у турка из Ренессанс-констракшн в 2008г почему у вас такие заоблачные цены на бензин в регионе где его добывают ваши бывшие колонии.
Ответ был - все правильно,государство так собирает налоги.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 17:34

16-40 в Туреччині.
Гроші на карту Приватбанку прийшли.
І не повірите: коефіцієнт гривня-ліра перейшов приємно-позитивну відзначку "5", на цей момент 4,97!
Яі к у воду глЕдів: з кожним моментом все для мене стає дешевшим!
І за зміцнілу гривню я можу купити більше товару.
Ось такий парадокс: ви здасте 100 долярів та отримаєте ледве 2680 гривень...
Великі гроші - сходити 5 раз в АТБ.

Ну оскільки пан shapo нам нічого путнього не написав, на жаль рахувати цифри не вміє, не володіє тим апаратом, то ми займемся приємною справою!

НЕРУХОМІСТЬ ЗА КОРДОНОМ ТА ОМЕГА-3

Ідею на цей раз підказав пан Frant.
За це ми йому вдячні!
  Frant написав:Лише самолюбування, фейки і реклама дешевого йогурту і протухшої риби...

Оскільки цей пан мандрує за мною всюди і слідкує за кожним словом, намагаючись знайти хоч якусь похибку аба прогалину у моїх знаннях української мови, відразу зауважимо, що немає в українській мові виділених мною в його вумній фразі слів.
Треба писати - і це батькові Frant"у підкаже навіть учень 4-го класу - таке: протухлої риби.
Я би промовчав, але згадав, що розказувала мені секретарка Марина - дуже класна жіночка - не встигне начальник про щось подумати - вже або надрукувала, або підписала...
Марина мешкає у "хрущику" на третьму поверсі, здається квартира чи 36, чи 39.
А кожний вечір у підвалі того хрущика відбуваєтся цікава забава: всі реалізатори риби із ринку звозять рибу, яку не вдалось втюхати довірливим покупцям за день та здають "хазяїну".
Все в ящиках, все зважуються та викидається/вивалюється просто на бетонну підлогу підвалу.
Коли всі реалізатори здали всю непродану рибу, починається головне: її миють під високим тиском води. Миє дядько у великих гумових чоботах - по груди - від військогого захисного ОЗК - то є "заброди" посилені. Штани гарної якостi - шви прострочені і проклеені з обох сторін! Дядько купив ті заброди за 250 гривень.
Дуже якісні: весь бруд, вся гниль, бактерії, гриби та всі мікроби з риби, що стала вже протухлою - все змивається! І дядько не підхватить якої бува корости...
На ранок - на базарь! Гей, налітай! Свіженька!
Зябри підфарбовують розчином марганцовки.

Мі пойдьом другім путьом!
Треба влучно вибирати будинок, де ви будете мешкати за кордоном: якихось 3-4 зупинки міським автобусом від мене - великий супермаркет "МЕТРО".
Ми не поїдемо туди, а підемо пішки - треба ж виконувати норму в 10 000 кроків на день, вірно?

О! МЕТРО! Анталія! Прямі поставки риби із Середземного моря!
Я заради пана Frant'а не лінувався і нарахував 56 (п"ятдесят шість) видів риби! І вся - свіжа!
Зображення
Саме дешеве: креветки по 12 лір та кефаль по 16 лір (відповідно 60 гривнеь та 80 гривень за кіло).
Лосось (Solmon) - тушка - 49 лір кіло або 245 гривень кг...

Але мені так захотілося СВІЖЕНЬКОГО МОРСЬКОГО ПСТРУГА (неграмотні іноді кажуть "форєль").
Доведено, що достатньо в день з"їсти 60 грамів морської риби і денна норма дуже важливої для людини речовини "ОМЕГА-3" - вже в середині вас...
Ось він:
  Frant написав:Лише самолюбування, фейки і реклама дешевого йогурту і протухшої риби...

(для довідки: it's a fake (це підробка).
Зображення
Я б і не двився би - бо не раз тут був, і впевнений в якості та свіжості, але спеціально для знавця протухлої риби прошу показати мені документи на саме цього морського пструга:
Зображення
Виловлено у Середземному морі 26 лютого. Тушка риби. Назва - ALABALIK. Кінцевий термін реалізації - 7 березня. Виробник: Туреччина... Ну хтоб сумнівався б...
Беру!
Выбираю сам не повірете - першу-ліпшу рибину (потом з"ясувалося, що я угадав круто).
Затягнув той морьский пструг на 1,78 кг по ціні 24 ліри (120 гривень) кг на загальну вартість 44 ліри або 220 гривень.
Гей! Чєловєк! Чєловєк - єто звучіт горьдо! Забацай для дяді akurt філе!
- Yes, Sir!
Зображення
Зображення
О! Несподіванка! Риба попалася з ікрою!
Ну прямо червона ікра від ТМ "Шаланда"! Гей! Чєловєк! Чєловєк - єто звучіт горьдо! Забацай для дяді akurt ікорку в окремий пакетик!
- Yes, Sir!
Зображення

Ну ось... Щож узяти до рибки? Французького? Італійського? Американського?
- Ні, реб"ята-дємократи, тільки турецький шампусік сьогодні хочу!
- Yes, Sir!
- По якій ціні із бочки шампусік наливаєете?
- 40 TL
- Дайте два! Ікі я сказав - тобто - два, не розумієш української мови, бусурманин чортів?
- Yes, Sir!
Зображення

Вже й вечір...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 20:55

akurt написав:Ну оскільки пан shapo нам нічого путнього не написав, на жаль рахувати цифри не вміє, не володіє тим апаратом, то ми займемся приємною справою!

Опять бахвал и туркофил забывает что он тут только что накропал.
Я считал и продолжаю считаю всю жизнь и в проектном, и в НИИ, и сейчас на линии. Дай бог чтобы вы умели так считать, велеречивый житель Днепра-Львова-Анталии.
Теперь по сути.
Т.к. я так и не дождался сколько же стоит коммуналка в прекрасной Анталии пришлось поискать в инете.
https://prian.ru/pub/15263.html - Пример расчета налогов и коммунальных услуг
Квартира в жилом комплексе с бассейном, сауной, фитнесом, детской площадкой , 1+1 (1 спальня + 1 гостиная), площадь 65 кв. м, цена €62 000 , 1 км от моря.

Не совсем то что тут расписывал akurt - площадь не 100м2, а всего 65м2.
Ну да ладно.
В месяц получается 1050евро/12=87,50 евро, В долларах примерно то что я и написал, т.е. 100. Таким образом пенсионер турок за 3 квартиры отдает 300 баксов, а на жизнь у него остается 150 баксов, т.е. 5 баксов в день, причем не на одного, а на двоих, т.е. меньше черты бедности по ООН в 2 раза.
Далее можно,конечно, насчитать, сколько на эти 10 лир можно за день наестся сибаса, йогурта или купить трусов как тут расписывал великий "счетовод".
Вот только при расчете потребительской корзины вначале составляется набор продуктов и товаров, а уже потом смотрят их цены на том или ином рынке.
Хотя и так ясно, что на такие деньги жить нельзя даже в супер-дешевой Турции и даже неприхотливым пенсионерам которым уже не нужны презервативы.
Т.е. akurt приврал в очередной раз.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2019 00:43

Приємно, що поруч із нами - нехай і не в одних і тих же маршрутках, та не в одих і тих же трамваях іздять/ходять/живуть такі освічені люде.
Враховучи, що ви і днюєте, і ночуєте на цій гілці про закордонну нерухомість та інвестиції за кордоном, признайтеся все ж: зараз - кажуть - для будівельників, що, як казали в давнину, "пройшли і Крим, і Рим" - перспективна "тема" то є Монголія - буцім-то придумали якось там влаштовувати другий поверх в юртах - то вже проконсультуйте нас, сірих, як то іде: переїзд, звикання до кумису...
Ми в Монголіях не були ще, а ви ось бачте ж як - у Туреччині не були - після тижневого перебування - 10 - чи я забувся - 20 років, але все так добре знаєте.
Не таїться про Монголію...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2019 11:27

Мої асистенти - не уявляючи того - підказують дуже інтересні репортажі - інтересні тому, що те, що не напишуть, або неправда, або брехня, або "мимо", або не попали, або помилилися.
В цілому то називається словом "дилетант" - нібито десь щось чули, але не знають, то про літак, або про картоплю. У фінансах та економіці то не страшно - ну “прогавили” мільйон гривень, ну не заробили мільон доларів, то таке... Хіба що жінка дасть мокрою полової ганчіркою по пиці...

Ідею на цей раз підказав пан Frant.
За це ми йому вдячні!

Цікава річ: в який би супермаркет ви не зайшли, йогурт не буде ні дешевим, ні дорогим - ціна стандартна, а ось виробники відрізняються - ніколи ніколи ніколи супермаркет Sok не буде продавати йогурт того виробника, що продає супермаркет "А101". Ось сьогодні із ранку вітрина останнього:
Зображення
Це упаковки йогурту - зверніть увагу на ціну - 7,90 ліри (менше 40 (сорока) гривень за 1,5 (!!!) кг).
У будь-якому супермаркеті ціна буде саме такою: 7,90.
Хі-хі, читаємо та сміємося:

Я не купую саме цей йогурт саме цього виробника, я купую такий самий, але іншого виробника в іншому супермаркеті - Sok, але за тією самою ціною.
Вибираю те, що мені більше смакує...
Ось цей йогурт - він має зверху скоринку, як ряжанка - іде під девізом "Щоб стояв у кожній хаті!"
Зображення
Розбавлені водою забавки у мензурках по 270 мл під назвою "йогурт питний" тут не продають...
Як супермаркети заманюють покупців?
Звісно, акціями. наприклад, якщо ви хоч щось купили на 10 лір (50 гривень) можете купили баночку меду за 1/2 ціни. Це - в "А101".
Якщо ви хоч щось купили в супермаркеті Sok на суму в 25 лір (125 гривень) - будь ласка візьміть упаковку ковбаски сирого ферментування замість ціни в 20 лір - за 10 лір. Смажте яєчню із тією ковбаскою - отримаєте задоволення від сніданку....
Або ось бавиться супермаркет "А101" - якщо ви хоч щось купите на 30 лір (150 гривень), то отримаєте квиток на "покататися" на найбільшому в Азії підйомнику на гору на висоту в 2 500 м в районі Кемеру на двох за ціною вдвічі дешевшою. Подорож називається "Sea to Sky"!
Я такий квиток вже отримав...
Зображення
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2019 12:07

akurt написав:Мої асистенти - не уявляючи того - підказують дуже інтересні репортажі

Я не ассистент, а ваш страшный сон который будет являться при очередной вашей лжи как тень отца Гамлета.
shapo

Профіль

#<1 ... 259260261262263 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор