неужто вру не только я но и википедия?

Ой-вей!
|
|
![]() неужто вру не только я но и википедия? ![]() Ой-вей! ![]()
И прекратите все же врать. В вашем тексте были упоминания лингвистов Ушакова и Даля, а не Википедии. Хотя приятно, что повышаете С МОЕЙ ПОМОЩЬЮ свой образовательный уровень. И еще забавно, что учите русскому языку граждан Украины, сидя очень очень далеко и от Украины и от бывшего вассала Монгольской империи. Это хорошо. Неучей станет меньше. Это хорошо. От меня презент: +0.5% к вашим акциям, упавшим почти на 5%. Глядишь, сообразите, что пора продать с убытком, чтобы накормить детей хоть чем-то. И не злитесь так, мы же по-семейному, спросили бы корректно, как жить не в голоде, мы бы подсказали. А вообще я же написал вчера, что скучаю по персонажу "Понаехал" в самом деле интересно: человек, который не имеет/не имел НИКАКОГО отношения к Турции, и не имеет НИКАКОГО отношения к покупке украинцами недвижимости за рубежом, который не имеет ни финансов, ни возможности прилететь в Киев - а сейчас акция - авиаперелеты по 500 долларов туда и обратно на осень - вдруг настойчиво поднимает ветку в ТОП. "Теперь в хоре всякий лишний человек дорого стоит; а без тенора как быть!", как мудро написал в драме "Бесприданница" Островский. Спасибо! Востаннє редагувалось akurt в Сер 07 сер, 2019 20:55, всього редагувалось 1 раз.
![]() Тру-Ля-Ля...по клавишам пиано...звичайно :
![]()
Ой-вей! Учетка опять показывает свой IQ ![]() ![]() ![]() Ишь как понесло "Понаехала"!
Классно! Я балдею! Учит украинцев - находясь в 10 000 км от Украины и не бывая в Украине - русскому! Замечу, что ранее в текстах было слово "Бусурман": а не "Басурман". В украинском языке нет и не было слова от неграмотного селянина "бусурман". Но я его использовал для "затравки". Фокус удался, развёл ло...в на бабки. А вообще мне нравится. Скоро будет - благодаря ему - 400 000 просмотров ветки! Как говорится у Достоевского "Без бабла и жизнь у Понаехала кисла"... P.S. Горжусь, что благодаря мне люди становятся и грамотнее, и толерантнее. Для Ser Fill. Дякую, що ви заходите на цю гілку. З приводу візита президента Зеленського в Туреччину. Моя думка: всі вже впевнилися, що ні з Макрона, ні з Меркель нічого корисного не буде. Війна вже продовжується більше, ніж "Велика вітчизняна війна", але менше, ніж "Афганська війна"; треба щось робити. Пан Портніков з цього приводу якось сказав, що не треба будувати іллюзії: МИ ВСІ ПОМРЕМО, А ВІЙНА ЩЕ БУДЕ ЙТИ. Якщо тут хоч якось допоможе президент Туреччини - треба летіти, повзти, говорити, діяти, домовлятися. А то і ваші діти помруть, а війна ще буде йти. Чомусь я впевнений, що семе Ердоган тут може зіграти ключову роль. Подивимося... Подивимося? P.P.S. Під час прямого репортажу з візиту президента Володимира Зеленського в Анкару помітив по праву руку від нього того самого турецького співробітника служби охорони, який супроводжував президента Порошенка в Анталію восени 2018. Я мав спочтатку розмову віч-на-віч із паном Клімкіним, а потім особисто звернувся до президента Порошенка з проханням зробити "селфі". Так ось під час того "селфі" - з метою безпеки - в своєму лівому кармані брюк - де лежав другий мій смартофон - відчув руку - він перевіряв, що то таке в мене в лівому кармані - саме цього турецького охоронця - я запам"ятав - високий худорлявий в чорних окулярах. Так що, панове, на острії подій я, а не ви. Не "прозябайте" в невідомості. Востаннє редагувалось akurt в Сер 07 сер, 2019 21:18, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьвикипедию любой долярчик может править по-своему
![]() Может, но ссылки то реальные. К стати в украинской версии вообще люди не стесняются: минонимы просто жгут ![]() ![]() ![]() ![]() Повторюсь, а то потеряется за попытками Понаехала поднять ветку в ТОП форума.
Ишь как понесло "Понаехала"! Классно! Я балдею! Учит украинцев - находясь в 10 000 км от Украины и не бывая в Украине - русскому! Замечу, что ранее в текстах было слово "Бусурман": а не "Басурман". В украинском языке нет и не было слова от неграмотного селянина "бусурман". Но я его использовал для "затравки". Фокус удался, развёл ло...в на бабки. А вообще мне нравится. Скоро будет - благодаря ему - 400 000 просмотров ветки! Как говорится у Достоевского "Без бабла и жизнь у Понаехала кисла"... P.S. Горжусь, что благодаря мне люди становятся и грамотнее, и толерантнее. Для Ser Fil. Дякую, що ви заходите на цю гілку. З приводу візита президента Зеленського в Туреччину. Моя думка: всі вже впевнилися, що ні з Макрона, ні з Меркель нічого корисного не буде. Війна вже продовжується більше, ніж "Велика вітчизняна війна", але менше, ніж "Афганська війна"; треба щось робити. Пан Портніков з цього приводу якось сказав, що не треба будувати іллюзії: МИ ВСІ ПОМРЕМО, А ВІЙНА ЩЕ БУДЕ ЙТИ. Якщо тут хоч якось допоможе президент Туреччини - треба летіти, повзти, говорити, діяти, домовлятися. А то і ваші діти помруть, а війна ще буде йти. Чомусь я впевнений, що саме Ердоган тут може зіграти ключову роль. Подивимося... Подивимося? P.P.S. Під час прямого репортажу з візиту президента Володимира Зеленського в Анкару помітив по праву руку від нього того самого турецького співробітника служби охорони, який супроводжував президента Порошенка в Анталію восени 2018. Я мав спочтатку розмову віч-на-віч із паном Клімкіним, а потім особисто звернувся до президента Порошенка з проханням зробити "селфі". Так ось під час того "селфі" - з метою безпеки - в своєму лівому кармані брюк - де лежав другий мій смартофон - відчув руку - він перевіряв, що то таке в мене в лівому кармані - саме цього турецького охоронця - я запам"ятав - високий худорлявий в чорних окулярах. Так що, панове, на острії подій я, а не ви. Не "прозябайте" в невідомості. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьретировалась учетка akurt
![]() это ж надо... 2 раза за 15 минут попался на вранье... и это я еще не вчитвался... ![]()
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|