Очередной обман и манипуляция.
Вот магазин Waikiki. Минимальная цена на футболку 15 лир. Средняя 25-35 лир.
Также и по джинсам не "обычная цена джинсов сегодня 40-50 лир" , а 60-80 лир.
Ну и так далее.
|
|
![]() Очередной обман и манипуляция. Вот магазин Waikiki. Минимальная цена на футболку 15 лир. Средняя 25-35 лир. Также и по джинсам не "обычная цена джинсов сегодня 40-50 лир" , а 60-80 лир. Ну и так далее. ![]() В першому реченні - одна граматична помилка та відразу дві пунктуаційні помилки. Треба так писати: 1) Замість "мало" - "масло" - бо так за змістом. 2) Вершкове масло Україна продає, в основному, в Туреччину. Парні коми виділяють з обох боків деякі підрядні речення, відокремлені члени речення і внесення (звертання, вставні і вставлені слова та речення, слова-речення). 3) Крім того, як бачите, пропущена кома в кінці речення. Один раз вже звертав увагу на цю помилку. Мудрий та не пихатий - помітив би. Бачу тут інший випадок. Прикро. (Наведено цитату від горе - "знавця" української мови.) х х х Алярм! Виявився андрус! Це - я! Вуйко V2 те помітив! Сміливо бере багнет та проколює бальон моїх текстів! Я аж сів на бомбетлю, та ледве не перекинув баняк... От же я батяр! Несу повну бздуру! Замість "Туреччина" змащував вершковим маслом хлібину та, ковтаючи, сказав: "Турція". Бігме: я - вар"ят! Тепер все: яка ж біня мене прийме? Хіба що вуйна? Так в неї ж вельону нема: нашо воно мені? Так, спокіно: буду гречаним до V2! Треба якось той ґудз розв"язати! Бач, який трафунок... Може, взяти дзиґар та ґаляретку, та разом піти до якоїсь оферми? (тре тільки не забути взяти оздобу та якісь пацьорки - не знаю, правда, чи є у V2 на те піньондзи, може ж скаже, що я нарваний, та требую із нього ті піньондзи?) - Хто зна... та ні, точно буде пащекувати на мене. Тре не так... Тре запропонувати йому - тільки не лайтеся - пінду: хто від пінди відмовиться? Хіба що паця така, як я... Але я стулю писок та не буду пощекувати, ні... Нехай одягає маринарку, ногавиці, гарні мешти (обцаси класні: не шлапаки!) , подИвиться у люстро (гарний фацет) та йде... А я - швиденько у локаль, там теж швиденько: марципан, лєгуміну та пательню (для мене, пащекуватого). Гендлів немає: нема кого пуджати! Головне - без тлуму! Так, ніби-то все добре... Спішив, аж помарнів... Гляну, чи проплі є? Ні, немає... - Так, що там за публіка (йде з наголосом на "і")? Ой-йой-йой - пулярус хотіла вкрасти? Я тобі зрОблю ревізію! Тікай! Так, все ніби-то добре... ружи я йому дав, рейвах прибрав... сідаю на ровера та ціхо-ціхо їду... за штреки... Нехай шлічний легінь отримає повне задоволення... P.S. Для модератора форума: на всякий случай, вдруг модератор не знаком с львовским говором и говором жителей Ивано-Франковска - в тексте нет ни одного обидного или неприличного слова. Я просто хочу посмотреть, справится ли V2 хотя бы за неделю с расшифровкой или исправлением у меня ошибок. Но ошибок в тексте нет (специально сделана одна - интересно - найдет или нет?). ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьДавно не заходил на ветку, а прочитав утром впал в уныние. Сейчас ветка превратилась в маленькую,но точную копию государства Украина. Никто не говорит по теме, все ругаются, поливают друг друга грязью. Печальное зрелище...
![]() Подібні ситуації - яка різна людська суть
![]() Дивно, що колишній викладач (чи дійсно викладач?!) не ознайомлений з правилами цитування. Невеличка підказка - при цитуванні не втручаються в зміст, а залишають його ідентичним! ![]() Брав цитату тут: https://news.finance.ua/ua/news/-/42557 ... urechchynu Посилання на фінанс.уа: Першоджерело: "Вершкове мало Україна продає, в основному, в Туреччину У січні-березні цього року Україна експортувала 9 тис. тонн вершкового масла на загальну суму 38,6 млн дол., передає УНН із посиланням на дані ДФС. За підсумками 3 місяців цього року, основним імпортером українського вершкового масла була Туреччина. У січні-березні Україна поставила до Туреччини даного продукту на 9,8 млн дол." p.s. нагадаю, даною цитатою спростовується розповідь akurtа про масло в Туреччині ![]() ![]() Погана калька з польскої „гжечну“. Часом у нас вживається. ![]()
Джинси та штани турецькі в нас дешевші в їхньому магазині в Вікторії Гарден. Дурить всіх акурт в свому стилі.
|
|