Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 945946947948949 ... 1129>
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 13:55

ПРО НЕРУХОМІСТЬ

Chi cerca — trova e chi domanda intende
(прислів"я італійських рибалок із острівного села з мазанками по 80 000 ойро)

Продовження інформації про вибір нашими українцями місця для проживання.
Початок тут (гілка така активна, ЩО МАТЕРІАЛ ПРО НЕРУХОМІСТЬ ЗА ВЧОРА ВИЯВИВСЯ ВЖЕ НА 5 СТОРІНОК НАЗАД):

akurt написав:"Ну треба ж так - наші українці як вгадали з місцем для вибору житла..."
Але все ще цікавіше...

Дивимося на мапу:
Зображення
Синім кольором я виділив територію "Запоріжсталі", фабрики з виготовлення ртутних термометів та ДТРЗ із залізничиними коліями - ой, помилився: територію Akdeniz University площею в 350 га (в три рази більше Національного ботанічного саду в Києві).
Червоним кольором прямокутник - місце закінченого будівництва нового житлового комплекса (інфу дивись за посиланням вище), а ось поруч із закінченим житловим комплексом - в ці дні відбувається тендер - буде споруджено незвичайний за архітектурою та напрямом діяльності - не повірете для наших буремних та цікавих днів - бібліотеку, яку буде розміщено в середині гігантської кулі, та інтерактивно-пізнавальний центр. Все - для мешканців Анталії та для студентів університету (університет через дорогу).
Цікаво, цікаво...
Ще більш цікаво на мапі знизу - там де червоне коло я наніс.
CasaMax - то новий житловий комплекс, в який вклалися наші українці, і їх дуже турбувало, що почали будувати на частині природного парку навпроти - чи не закриє те будівництов вид на засніжені гори навпроти.
НЕ ЗАКРИЄ.
Відбулася незвична рокіровка: у відповідь на прохання одного за найпотужніших та відомих забудвників виділити землю під будівництво комплекса на 10 будинків - 400 квартир - за рахунок частини території універистету - мерія міста відповіла незвично для України:
- мерія міста ДАРУЄ Забудовнику необхідну за проєктом територію.
- Забудовник на місті землі мерії за власний рахунок (!!!) будує на виділеній мерією території комплекс з ТРЬОХ шкіл: початкове начання, середня школа та ліцей - за одним парканом - та ДАРУЄ той комплекс мерії.
В мерії Анталії мене так і запевнили: подарунок забудовнику - земля, подарунок мерії - три школи.
Ніякої корупції.

Уявіть собі що це буде за школа, якщо її будує найпотужнійший в Туреччині забудовник (як мені сказали "з мільярдними обертами"), а квартири в новому комплексі - термін здачі в вересні 2021 - вже подорожчали більше, ніж на 30 000 доларів за "2+1"...

P.S. В Анталії справжнє лютневе літо, сонячно та тепло. +20. В такий день варто здійснити прогулянку вздовж Середземного моря та покататися на ровері блакитними велосипедними доріжкам.
Спробую після моря відвідати офіс продажу квартир забудовиком Belenli - реально дивує темпами будівництва в моєму та в сусідньому мікрорайонах.
Племінник так і морочить голову: куплю та куплю щось в діапазоні 50 000 - 80 000 нахом"ячених непосильною працею за 35 років життя доларів....
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 12 лют, 2021 19:16

Пренеприятное известие...
Форумчане знают, что я всегда настроен на позитив...
Но где же его взять каждый день....
После прогулки вдоль Средиземного моря посетили стразу 3 (три) строящихся объекта и особенно тот, что описан здесь...
Возвращаюсь с моря домой - вечер - уже всего +18 - спешу - чтобы сообщить пренеприятное известие о недвижимости...
Зображення
Особо интересно будет форумчанам, которые - я точно знаю - купили себе квартиры "1+1" по цене от 35 000 до 75 000 евро...

(текст будет)
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 08:31

Oфис продаж Застройщика Belenli Insaat теперь расположен на территории их гордости - новенького приличного жилого комплекса Green Park на 139-ой улице микрорайона Sarisu.
В офисе продаж говорят на родном турецком и английском. На этих же языках отвечают при звонках с помощью WhatsApp (можете связываться).
Нас интересовал новый комплекс из двух или трех домов напротив супермаркета МЕТРО.
Нас подвели к макету:
Зображення
Тут и начались неприятности:
- дом не в 33 этажа, как любят форумчане, а только в 8 этажей+мансардный этаж.
- нет вида на любимые форумчанами ж/д пути: только на Таврские горы...
- все квартиры только "1+1". Тут я их понимаю: земли под застройку в микрорайоне уже почти нет, купили очень интересный участок и надо отбить высокую на него цену и заработать побольше.
- все квартиры удивительно для меня малой площади - 45 (сорок пять) кв. метров. Тут я их понимаю: земли под застройку в микрорайоне уже почти нет, купили очень интересный участок и надо отбить высокую на него цену и заработать побольше.
- следующий удар был в прайс-листах: цена на квартиры "1+1" по 70 000 долларов США.
Эх, и зачем форумчане слушали флудеров этой ветки и не прикупили раньше - как akurt советовал - по 49500-54000 готовые - под ключ квартиры....
Зображення
Мы спросили: "В Украине есть люди, которые набросали на Финансовом форуме Украины около 40 постов за последние 2 недели с утверждением о том, что для иностранцев существуют ДРУГИЕ прайс-листы. Их есть у Вас?"
- Есть - вот другой прайс-лист - специально для иностранцев.
Зображення
А вот, например, есть прайс-лист для риелторов, посредников и прочих обманщиков, который позволяет им навариться на белых и пушистых форумчанах не слабо?
- Их есть у нас, получите:
Зображення
Понятно...
Я их понимаю: уверены на 100% в том, что все квартиры будут проданы и потому им не нужны риелторы, посредники и прочие присоски.
Беда... Очередная неприятность...
Я начал делать расчеты: 70 000 бакинских - за квартиру (готовая под ключ) 45 кв. м.
Тогда 70000/45=1555 долларов за кв. м... Ну по цене ж/б параллелепипедов и недостроев в Киеве...
- А нет ли у Вас в продаже готовых квартир "2+1" в другом комплексе?
- Есть вот в Green Park есть одна в продаже - правда - нулевой этаж, зато цена приятная - 95 000.
- А площадь?
- 74...
- Угу... Плакать будет мой племянник: помоги дядя да помоги - есть лишние 50 000-80 000 баксов...
Блин, а akurt с апреля 2018 на этой ветке писал, что можно взять чудную квартирку на всемирно известном курорте за 1000 долларов квадрат... Неприятность то какая...
Но не для него, а для тех, кого флудеры ветки залили дерьмом дезинформации... Финансисты, лядь, экономисты, лядь...

х х х
Поздравляю тех форумчан - я знаю троих - кто черпал на этой ветке ВЕРНУЮ информацию и купил себе в конце 2020 квартиры ГОРАЗДО лучше, в гораздо более лучшем месте и по гораздо более приятной цене: от 35000 до 75 000 евро...
- Отлично, Григорий!
- Годится, Константин!
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 11:00

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

The person is happiest who's pleasures are the simplest
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 11:37

Цитата цікава...
Чи всім сподобається: автор помер в 45 років...
Хоча його ідеї були цікавими, але нежиттєвими, та чомусь не подобалися людям та не сподобаються - мабуть - форумчанам: основна віра полягає у властивій доброті людей та природи, а суспільство та його установи псують чистоту особистості...
Ех, аби частіше зустрічати на цьому форуму "доброту людей"...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 12:39

Інфлец

akurt написав:Я начал делать расчеты: 70 000 бакинских - за квартиру (готовая под ключ) 45 кв. м.
Тогда 70000/45=1555 долларов за кв. м... Ну по цене ж/б параллелепипедов и недостроев в Киеве...-

Блин, а akurt с апреля 2018 на этой ветке писал, что можно взять чудную квартирку на всемирно известном курорте за 1000 долларов квадрат... Неприятность то какая... Но не для него, а для тех, кого флудеры ветки залили дерьмом дезинформации... Финансисты, лядь, экономисты, лядь...

Ага, інфлец можна побачити неозброєним оком... Це ж не жарти, надрукувати за 2020 рік 25% відсотків всіх баксів в обігу (і ойро, і фунт, і всі інші валюти друкуються) :!:

І якщо і далі будуть друкувати, а друкувати точна будуть, то інфляція активів помножить на нуль всі підматрасні бакси )))) хахаха )))

зі. Акурт, не всім Анталія потрібна... І це накраще ))) нехай хотять в ІспаніЮ, ІталіЮ, і інші ...таліЇ далі.

Але імхо через інфлец всіх будуть чекати дуже неприємні сюрпризи...
Наприклад, була мінімальна ціна Іспанії на 2х людей 1000 йоро, буде 1500-2000. І так буде скрізь по всім туристичним місцям.

Поки ви під час ковіду накопичували, ...таніЇ голодували. Будуть відбивати втрати )))

70 000 бакинских - за квартиру (готовая под ключ) 45 кв. м.

60 тис ойро за 60 метрів 1+1 заграли новими фарбами 8)
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 12:43

flyman написав:The person is happiest who's pleasures are the simplest

100500! Хоча ти тоді виходить викинув бабки на хату в 15 кв.метрів, треба було в кладовку переїзджати ))))
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 12:46

Жідібні ріелтори вже почули наживу...

Майже таємно відбувається будівництово величезного комплеса - аж на 200 квартир - під назвою CasaLuna.
Майже таємно, тому що на сайті Забудовника немає інформації:
http://ozpinarlar.com.tr/ru/2020/03/31/ ... ng-soon-2/
Під час моєї розмови в офісі Забудовника у вересні 2020 було сказано, що старт продажів - через 6 місяців...
Але посередники вже почали виставляти оголошення... від 228 000 доларів США.
Варто подивитися планування та інфраструктуру:
https://antalyaelitestroy.com/ru/sale/k ... -casa-luna
Всі квартири - тільки 2+1 і площею по 180 кв.метрів.
Місце - круто із крутого. Поруч тільки елітні бідинки з відповідними мешканцями.
Стан будівництва на вчора:
Зображення
Забудовник ще не починає старт продажу та не розміщює жодної інформації: навіщо? Квартири в такому комплексі розгрібуть як гарячі пиріжки...
Це - круто із крутого...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 13 лют, 2021 15:25, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 12:48

change_pm написав:60 тис ойро за 60 метрів 1+1 заграли новими фарбами 8)

А я про що натякав? Хі-хі... akurt поганого не порадить...
Будете продавати - скажете - реально племіннику нічого кращого вже знайти не можу...
Вчора величезними сучасними підйомниками на верхні поверхи деяких корпусів подавали кухонні меблі...
Там же "повний фарш" - канхвєтка - дивишся з боку траси на Кемер - очей не відірвати...
А праворуч від корпуса "А" майже цілодобово сидять дядя та тьотя та продають із саду, що під вікнами комплекса, помаранчі та лимони - ось щойно зірвані з дерев...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 13 лют, 2021 15:23, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 13:19

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

на 10хв.
за 150 євро в місяць жила американка в Болгарії
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.