Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 945946947948949 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Пт 12 фев, 2021 12:55

ПРО НЕРУХОМІСТЬ

Chi cerca — trova e chi domanda intende
(прислів"я італійських рибалок із острівного села з мазанками по 80 000 ойро)

Продовження інформації про вибір нашими українцями місця для проживання.
Початок тут (гілка така активна, ЩО МАТЕРІАЛ ПРО НЕРУХОМІСТЬ ЗА ВЧОРА ВИЯВИВСЯ ВЖЕ НА 5 СТОРІНОК НАЗАД):

akurt писал(а):"Ну треба ж так - наші українці як вгадали з місцем для вибору житла..."
Але все ще цікавіше...

Дивимося на мапу:
Изображение
Синім кольором я виділив територію "Запоріжсталі", фабрики з виготовлення ртутних термометів та ДТРЗ із залізничиними коліями - ой, помилився: територію Akdeniz University площею в 350 га (в три рази більше Національного ботанічного саду в Києві).
Червоним кольором прямокутник - місце закінченого будівництва нового житлового комплекса (інфу дивись за посиланням вище), а ось поруч із закінченим житловим комплексом - в ці дні відбувається тендер - буде споруджено незвичайний за архітектурою та напрямом діяльності - не повірете для наших буремних та цікавих днів - бібліотеку, яку буде розміщено в середині гігантської кулі, та інтерактивно-пізнавальний центр. Все - для мешканців Анталії та для студентів університету (університет через дорогу).
Цікаво, цікаво...
Ще більш цікаво на мапі знизу - там де червоне коло я наніс.
CasaMax - то новий житловий комплекс, в який вклалися наші українці, і їх дуже турбувало, що почали будувати на частині природного парку навпроти - чи не закриє те будівництов вид на засніжені гори навпроти.
НЕ ЗАКРИЄ.
Відбулася незвична рокіровка: у відповідь на прохання одного за найпотужніших та відомих забудвників виділити землю під будівництво комплекса на 10 будинків - 400 квартир - за рахунок частини території універистету - мерія міста відповіла незвично для України:
- мерія міста ДАРУЄ Забудовнику необхідну за проєктом територію.
- Забудовник на місті землі мерії за власний рахунок (!!!) будує на виділеній мерією території комплекс з ТРЬОХ шкіл: початкове начання, середня школа та ліцей - за одним парканом - та ДАРУЄ той комплекс мерії.
В мерії Анталії мене так і запевнили: подарунок забудовнику - земля, подарунок мерії - три школи.
Ніякої корупції.

Уявіть собі що це буде за школа, якщо її будує найпотужнійший в Туреччині забудовник (як мені сказали "з мільярдними обертами"), а квартири в новому комплексі - термін здачі в вересні 2021 - вже подорожчали більше, ніж на 30 000 доларів за "2+1"...

P.S. В Анталії справжнє лютневе літо, сонячно та тепло. +20. В такий день варто здійснити прогулянку вздовж Середземного моря та покататися на ровері блакитними велосипедними доріжкам.
Спробую після моря відвідати офіс продажу квартир забудовиком Belenli - реально дивує темпами будівництва в моєму та в сусідньому мікрорайонах.
Племінник так і морочить голову: куплю та куплю щось в діапазоні 50 000 - 80 000 нахом"ячених непосильною працею за 35 років життя доларів....
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 12 фев, 2021 18:16

Пренеприятное известие...
Форумчане знают, что я всегда настроен на позитив...
Но где же его взять каждый день....
После прогулки вдоль Средиземного моря посетили стразу 3 (три) строящихся объекта и особенно тот, что описан здесь...
Возвращаюсь с моря домой - вечер - уже всего +18 - спешу - чтобы сообщить пренеприятное известие о недвижимости...
Изображение
Особо интересно будет форумчанам, которые - я точно знаю - купили себе квартиры "1+1" по цене от 35 000 до 75 000 евро...

(текст будет)
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 фев, 2021 07:31

Oфис продаж Застройщика Belenli Insaat теперь расположен на территории их гордости - новенького приличного жилого комплекса Green Park на 139-ой улице микрорайона Sarisu.
В офисе продаж говорят на родном турецком и английском. На этих же языках отвечают при звонках с помощью WhatsApp (можете связываться).
Нас интересовал новый комплекс из двух или трех домов напротив супермаркета МЕТРО.
Нас подвели к макету:
Изображение
Тут и начались неприятности:
- дом не в 33 этажа, как любят форумчане, а только в 8 этажей+мансардный этаж.
- нет вида на любимые форумчанами ж/д пути: только на Таврские горы...
- все квартиры только "1+1". Тут я их понимаю: земли под застройку в микрорайоне уже почти нет, купили очень интересный участок и надо отбить высокую на него цену и заработать побольше.
- все квартиры удивительно для меня малой площади - 45 (сорок пять) кв. метров. Тут я их понимаю: земли под застройку в микрорайоне уже почти нет, купили очень интересный участок и надо отбить высокую на него цену и заработать побольше.
- следующий удар был в прайс-листах: цена на квартиры "1+1" по 70 000 долларов США.
Эх, и зачем форумчане слушали флудеров этой ветки и не прикупили раньше - как akurt советовал - по 49500-54000 готовые - под ключ квартиры....
Изображение
Мы спросили: "В Украине есть люди, которые набросали на Финансовом форуме Украины около 40 постов за последние 2 недели с утверждением о том, что для иностранцев существуют ДРУГИЕ прайс-листы. Их есть у Вас?"
- Есть - вот другой прайс-лист - специально для иностранцев.
Изображение
А вот, например, есть прайс-лист для риелторов, посредников и прочих обманщиков, который позволяет им навариться на белых и пушистых форумчанах не слабо?
- Их есть у нас, получите:
Изображение
Понятно...
Я их понимаю: уверены на 100% в том, что все квартиры будут проданы и потому им не нужны риелторы, посредники и прочие присоски.
Беда... Очередная неприятность...
Я начал делать расчеты: 70 000 бакинских - за квартиру (готовая под ключ) 45 кв. м.
Тогда 70000/45=1555 долларов за кв. м... Ну по цене ж/б параллелепипедов и недостроев в Киеве...
- А нет ли у Вас в продаже готовых квартир "2+1" в другом комплексе?
- Есть вот в Green Park есть одна в продаже - правда - нулевой этаж, зато цена приятная - 95 000.
- А площадь?
- 74...
- Угу... Плакать будет мой племянник: помоги дядя да помоги - есть лишние 50 000-80 000 баксов...
Блин, а akurt с апреля 2018 на этой ветке писал, что можно взять чудную квартирку на всемирно известном курорте за 1000 долларов квадрат... Неприятность то какая...
Но не для него, а для тех, кого флудеры ветки залили дерьмом дезинформации... Финансисты, лядь, экономисты, лядь...

х х х
Поздравляю тех форумчан - я знаю троих - кто черпал на этой ветке ВЕРНУЮ информацию и купил себе в конце 2020 квартиры ГОРАЗДО лучше, в гораздо более лучшем месте и по гораздо более приятной цене: от 35000 до 75 000 евро...
- Отлично, Григорий!
- Годится, Константин!
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 фев, 2021 10:00

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

The person is happiest who's pleasures are the simplest
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 13 фев, 2021 10:37

Цитата цікава...
Чи всім сподобається: автор помер в 45 років...
Хоча його ідеї були цікавими, але нежиттєвими, та чомусь не подобалися людям та не сподобаються - мабуть - форумчанам: основна віра полягає у властивій доброті людей та природи, а суспільство та його установи псують чистоту особистості...
Ех, аби частіше зустрічати на цьому форуму "доброту людей"...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 фев, 2021 11:39

Інфлец

akurt писал(а):Я начал делать расчеты: 70 000 бакинских - за квартиру (готовая под ключ) 45 кв. м.
Тогда 70000/45=1555 долларов за кв. м... Ну по цене ж/б параллелепипедов и недостроев в Киеве...-

Блин, а akurt с апреля 2018 на этой ветке писал, что можно взять чудную квартирку на всемирно известном курорте за 1000 долларов квадрат... Неприятность то какая... Но не для него, а для тех, кого флудеры ветки залили дерьмом дезинформации... Финансисты, лядь, экономисты, лядь...

Ага, інфлец можна побачити неозброєним оком... Це ж не жарти, надрукувати за 2020 рік 25% відсотків всіх баксів в обігу (і ойро, і фунт, і всі інші валюти друкуються) :!:

І якщо і далі будуть друкувати, а друкувати точна будуть, то інфляція активів помножить на нуль всі підматрасні бакси )))) хахаха )))

зі. Акурт, не всім Анталія потрібна... І це накраще ))) нехай хотять в ІспаніЮ, ІталіЮ, і інші ...таліЇ далі.

Але імхо через інфлец всіх будуть чекати дуже неприємні сюрпризи...
Наприклад, була мінімальна ціна Іспанії на 2х людей 1000 йоро, буде 1500-2000. І так буде скрізь по всім туристичним місцям.

Поки ви під час ковіду накопичували, ...таніЇ голодували. Будуть відбивати втрати )))

70 000 бакинских - за квартиру (готовая под ключ) 45 кв. м.

60 тис ойро за 60 метрів 1+1 заграли новими фарбами 8)
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 13 фев, 2021 11:43

flyman писал(а):The person is happiest who's pleasures are the simplest

100500! Хоча ти тоді виходить викинув бабки на хату в 15 кв.метрів, треба було в кладовку переїзджати ))))
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 13 фев, 2021 11:46

Жідібні ріелтори вже почули наживу...

Майже таємно відбувається будівництово величезного комплеса - аж на 200 квартир - під назвою CasaLuna.
Майже таємно, тому що на сайті Забудовника немає інформації:
http://ozpinarlar.com.tr/ru/2020/03/31/ ... ng-soon-2/
Під час моєї розмови в офісі Забудовника у вересні 2020 було сказано, що старт продажів - через 6 місяців...
Але посередники вже почали виставляти оголошення... від 228 000 доларів США.
Варто подивитися планування та інфраструктуру:
https://antalyaelitestroy.com/ru/sale/k ... -casa-luna
Всі квартири - тільки 2+1 і площею по 180 кв.метрів.
Місце - круто із крутого. Поруч тільки елітні бідинки з відповідними мешканцями.
Стан будівництва на вчора:
Изображение
Забудовник ще не починає старт продажу та не розміщює жодної інформації: навіщо? Квартири в такому комплексі розгрібуть як гарячі пиріжки...
Це - круто із крутого...
Последний раз редактировалось akurt Сб 13 фев, 2021 14:25, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 фев, 2021 11:48

change_pm писал(а):60 тис ойро за 60 метрів 1+1 заграли новими фарбами 8)

А я про що натякав? Хі-хі... akurt поганого не порадить...
Будете продавати - скажете - реально племіннику нічого кращого вже знайти не можу...
Вчора величезними сучасними підйомниками на верхні поверхи деяких корпусів подавали кухонні меблі...
Там же "повний фарш" - канхвєтка - дивишся з боку траси на Кемер - очей не відірвати...
А праворуч від корпуса "А" майже цілодобово сидять дядя та тьотя та продають із саду, що під вікнами комплекса, помаранчі та лимони - ось щойно зірвані з дерев...
Последний раз редактировалось akurt Сб 13 фев, 2021 14:23, всего редактировалось 2 раз(а).
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 фев, 2021 12:19

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

на 10хв.
за 150 євро в місяць жила американка в Болгарії
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
  #<1 ... 945946947948949 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор