|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 18 гру, 2025 13:46
Andrew75 написав:Колеги, а не знаєте, що це сьогодні з ICU? В додаток не пускає, торги досі не відкрили.
Бот пишет: Спостерігаємо тимчасові технічні проблеми з торговою сесією. Наші фахівці працюють над відновленням торгів у найближчий час.
Про відновлення сесії повідомимо окремим повідомленням.
Частое для ICU дело. До завтра починятся, наверное. Или не до завтра 
-
moveton
-
-
- Подякував: 86 раз.
- Подякували: 773 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: Чет 18 гру, 2025 14:12
Andrew75 написав:В додаток не пускає, торги досі не відкрили.
В додаток впустило, але торги закриті і у портфелі пусто. Стабільність, надійність, прогнозованість 
-
klug
-
-
- Подякував: 382 раз.
- Подякували: 1272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 18 гру, 2025 14:34
del
Востаннє редагувалось busypit в Чет 18 гру, 2025 14:40, всього редагувалось 1 раз.
-
busypit
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 гру, 2025 14:35
Andrew75 я вже приблизно тиждень спостерігаю таку картину, постійно торги закриті
-
allforshrimp
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 гру, 2025 14:37
Andrew75 написав:Колеги, а не знаєте, що це сьогодні з ICU? В додаток не пускає, торги досі не відкрили.
Телеграмм канал @ICUTradeSupportBot (ссылка на нено есть в приложении ICU в кнопке "відкрити" в окне "торгівельна сесія закрита" ссылается на проблемы "хмарних сервісів Cloudfare". При этом на страничке "проблем Cloudfare" (которую сама же ICU рекомендует отслеживать) ни о каких проблемах в Киеве, Украине не упоминается. Уже не первый раз ICU с таким видом не работает. Причем в прошлый раз клиенты отписывались, что многие опнрации в тот день "двоились". У финансы.юа тоже проблемы при попытке вам ответить.
-
busypit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 гру, 2025 15:12
spiridonwot написав:Я правильно розумію, що 1. РД встановлюється до кожної картки свій? 2. РД=дата укладання договору в інформації про рахунок конкретної картки? 3. І щодо загального грейсу, він рахується як днів до кінця місяця, в якому почались витрати, плюс до РД наступного місяця? Тобто, якщо в мене у RED РД 6 числа, то мені її краще закрити і відкрити нову в останніх числах місяця для отримання максимального грейсу?
1. Так. 2. Так. 3. Ні. Грейс-період (пільговий відсоток) - 2 місяці від РД до РД. У вашому випадку витрати, які проведені (саме проведені по рахунку, а не здійснені за допомогою картки) по картці до 6 грудня (з 7 листопада по 6 грудня) необхідно погасити до 6 січня. Витрати, які проведені після 6 грудня (за період з 7 грудня по 6 січня) необхідно загасити до 6 лютого, щоб залишатися із пільговим %. Ну і комісія 100 грн на заборгованість в РД від 50 грн незалежно від дати її виникнення (навіть в РД)
-
busypit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 гру, 2025 15:18
allforshrimp написав:Andrew75 я вже приблизно тиждень спостерігаю таку картину, постійно торги закриті
Ну не настолько в ICU плохо. Конечно, если не в торговый день приходить, то так и будет. А так с прошлого вторника и до вчера включительно всё работало, как положено.
-
moveton
-
-
- Подякував: 86 раз.
- Подякували: 773 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: Чет 18 гру, 2025 17:33
busypit написав: spiridonwot написав:Я правильно розумію, що 1. РД встановлюється до кожної картки свій? 2. РД=дата укладання договору в інформації про рахунок конкретної картки? 3. І щодо загального грейсу, він рахується як днів до кінця місяця, в якому почались витрати, плюс до РД наступного місяця? Тобто, якщо в мене у RED РД 6 числа, то мені її краще закрити і відкрити нову в останніх числах місяця для отримання максимального грейсу?
1. Так. 2. Так. 3. Ні. Грейс-період (пільговий відсоток) - 2 місяці від РД до РД. У вашому випадку витрати, які проведені (саме проведені по рахунку, а не здійснені за допомогою картки) по картці до 6 грудня (з 7 листопада по 6 грудня) необхідно погасити до 6 січня. Витрати, які проведені після 6 грудня (за період з 7 грудня по 6 січня) необхідно загасити до 6 лютого, щоб залишатися із пільговим %. Ну і комісія 100 грн на заборгованість в РД від 50 грн незалежно від дати її виникнення (навіть в РД)
Можно вже 6 покупки робити
-
vadymbanker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 гру, 2025 21:58
Ліміт Портмоне в ICU в 400к поки ще ніяк не обійти?
-
BonKyr
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
|