Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 1076107710781079
Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 12:04

Navegantes написав:
  la9 написав:А нагадайте, будь ласка, я вигладає процедура дострокового продажу в ICU? Закінчуючи надходженням коштів на рахунок в твоєму банку

Ось відео інструкції до десктопної та мобільної версій ICU Trade
https://online.icu/trade-system-and-apps/

Для продажу - у "Портфелі" вибрали папір - продати - ввели кількість - підтвердили - отримали кошти на брокерський рахунок. Там же є "Вивести кошти" - вибрали рахунок, ввели суму - підтвердили. На банківський рахунок кошти заходять після 17

Техніку я знаю. Цікавить практика - за один день можна продати з додатка та отримати кошти на рахунок у банку?
la9

Подякував: 558 раз.
Подякували: 101 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 12:05

la9 написав:
  Navegantes написав:
  la9 написав:А нагадайте, будь ласка, я вигладає процедура дострокового продажу в ICU? Закінчуючи надходженням коштів на рахунок в твоєму банку

Для продажу - у "Портфелі" вибрали папір - продати - ввели кількість - підтвердили - отримали кошти на брокерський рахунок. Там же є "Вивести кошти" - вибрали рахунок, ввели суму - підтвердили. На банківський рахунок кошти заходять після 17

Техніку я знаю. Цікавить практика - за один день можна продати з додатка та отримати кошти на рахунок у банку?
можна. кошти не гарантовано, але можуть бути на рахунку в діапазоні 17:20-18:00. А можуть бути і завтра, так шо обережно
24589

Подякував: 0 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 12:40

la9 написав:
  Navegantes написав:

Я завжди отримував кошти у день продажу. Продаж робив у 95 % до 12.00
Navegantes

Подякував: 15 раз.
Подякували: 174 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 13:04

Navegantes написав:Для продажу - у "Портфелі" вибрали папір - продати - ввели кількість - підтвердили - отримали кошти на брокерський рахунок. Там же є "Вивести кошти" - вибрали рахунок, ввели суму - підтвердили. На банківський рахунок кошти заходять після 17

А як туди додати банківські рахунки? Бо в мене світяться тільки ті, на які погашались колись облігації (Дія-картки різних банків).
Ferlakur

Подякував: 328 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 13:37

Ferlakur написав:
  Navegantes написав:Для продажу - у "Портфелі" вибрали папір - продати - ввели кількість - підтвердили - отримали кошти на брокерський рахунок. Там же є "Вивести кошти" - вибрали рахунок, ввели суму - підтвердили. На банківський рахунок кошти заходять після 17

А як туди додати банківські рахунки? Бо в мене світяться тільки ті, на які погашались колись облігації (Дія-картки різних банків).

onboarding.online.icu
Navegantes

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 17:39

Navegantes
А при погашенні ОВДП, куплених в ICU Trade, також гроші надходять, як і при виплаті купона, на наступний день?
AlexTk
2

Подякував: 78 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 18:18

AlexTk написав:Navegantes
А при погашенні ОВДП, куплених в ICU Trade, також гроші надходять, як і при виплаті купона, на наступний день?

Так. Я іноді продаю напереродні погашення, якщо хочу мати кошти у вівторок замість четверга
Navegantes

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 18:30

Navegantes написав:

Так. Я іноді продаю напереродні погашення, якщо хочу мати кошти у вівторок замість четверга

Тобто ICU, на відміну від Сенса, дозволяє продавати напереродні погашення і в понеділок, і у вівторок? Це добре.
AlexTk
2

Подякував: 78 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2026 19:38

AlexTk написав:
  Navegantes написав:

Тобто ICU, на відміну від Сенса, дозволяє продавати напереродні погашення і в понеділок, і у вівторок? Це добре.

У Сенсі можна подати заявку на продаж максимум у неділю ввечері, тоді угода пройде у понеділок. Якщо продавати вже об 00:01 понеділка, то система не дозволить і тоді залишається чекати погашення
Navegantes

Профіль

2
1
  #<1 ... 1076107710781079
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему