|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Суб 10 січ, 2026 08:00
А в чому проблема підтвердити джерела надходження коштів? Ви підтвердили, вам відкрили рахунок. Наприклад, влітку 2025 ОК-7 вже не було єдиним документом для підтвердження.[/quote] А не підкажете, які документи їм тепер ще можна надати для підтвердження доходів? Наприклад з податкової довідку "про суми виплачених доходів" можна?[/quote]
Мені вистачило декілька виписок з банку про наявність кредитного ліміту на картках
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 09:19
1finanсier написав:А не підкажете, які документи їм тепер ще можна надати для підтвердження доходів? Наприклад з податкової довідку "про суми виплачених доходів" можна?
Будь-які документи, які можуть підтвердити ваші джерела походження коштів. Я б звернувся до підтримки і запитав чи достатньо буде довідки з податкової. Можливо ще запитають щось після перегляду довідки.
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 12:09
А якщо людина все життя працювала і відкладала собі на старість по $30-40 і тепер вирішила інвестувати пів мільйона грн в ОВДП, яку справку і де вона має взяти щоб довести що вона не відмиває грязні гроші зароблені на наркотиках і спонсорстві тероризму ?
-
angra
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 12:17
angra написав:А якщо людина все життя працювала і відкладала собі на старість по $30-40 і тепер вирішила інвестувати пів мільйона грн в ОВДП, яку справку і де вона має взяти щоб довести що вона не відмиває грязні гроші зароблені на наркотиках і спонсорстві тероризму ?
А почему это только сейчас волновать стало, а не, например, в 2021м, когда Приват требовал, чтобы эта справка была максимум за два последних года и с порезкой на покушать?  Всем нормуль тогда было. Сейчас-то уже сильно послабили, совсем легко стало.
-
moveton
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
8
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:21
angra написав:А якщо людина все життя працювала і відкладала собі на старість по $30-40 і тепер вирішила інвестувати пів мільйона грн в ОВДП, яку справку і де вона має взяти щоб довести що вона не відмиває грязні гроші зароблені на наркотиках і спонсорстві тероризму ?
Не знаю жодної людини, яка б підходила під ваш опис. Все життя працювати, відкладати собі на старість по $30-40, а потім раптом прийняти рішення інвестувати значну суму (як для людини, яка все життя відкладала) в ОВДП. Сюжет для драми, але я драми не пишу)
-
Navegantes
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:35
Navegantes написав: angra написав:А якщо людина все життя працювала і відкладала собі на старість по $30-40 і тепер вирішила інвестувати пів мільйона грн в ОВДП, яку справку і де вона має взяти щоб довести що вона не відмиває грязні гроші зароблені на наркотиках і спонсорстві тероризму ?
Не знаю жодної людини, яка б підходила під ваш опис. Все життя працювати, відкладати собі на старість по $30-40, а потім раптом прийняти рішення інвестувати значну суму (як для людини, яка все життя відкладала) в ОВДП. Сюжет для драми, але я драми не пишу)
Це гіпотетична проблема, якщо в одну корзину вкладатися, а якщо поділити на 2, то вже нормально. Або навіть в одну, але поступово збільшуючи ліміт завдяки отриманим виплатам, достроковій продажі. Як на мене не та сума яка може вимагати значних зусиль для відбілювання.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 1153 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:54
Ой+ написав:Це гіпотетична проблема
Допустим Ахметов захотел купить ОВГЗ в Привате в 2к26, до этого не будучи его клиентом. Его действия?
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 822 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 14:10
Ok-5 Ok-7 зберігає довгу історію доходів людини, тому походження 30-40$ в місяць, дуже легко пояснити.
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 14:22
ukr0014959 написав: angra написав:А якщо людина все життя працювала і відкладала собі на старість по $30-40 і тепер вирішила інвестувати пів мільйона грн в ОВДП, яку справку і де вона має взяти щоб довести що вона не відмиває грязні гроші зароблені на наркотиках і спонсорстві тероризму ?
Ok-5 Ok-7 зберігає довгу історію доходів людини, тому походження 30-40$ в місяць, дуже легко пояснити.
В умові задачі не було вказано, що це в місяць. Можливо в тиждень, або й в день. Хто його знає ким людина працювала 
-
Navegantes
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 14:56
Navegantes написав:Не знаю жодної людини, яка б підходила під ваш опис. Все життя працювати, відкладати собі на старість по $30-40, а потім раптом прийняти рішення інвестувати значну суму (як для людини, яка все життя відкладала) в ОВДП. Сюжет для драми, але я драми не пишу)
Ось вам реальний приклад з життя реальної людини. В 2001 році поїхала в Португалію на заробітки, за 3 роки заробила 20К Євро. Половину з того часу розтратила, а половина ще є. Питання: чи будуть доказом що гроші чесно зароблені контракт з фірмою і щомісячні виписки про отриману зарплату в тих далеких 2001-2004 роках ?
-
angra
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
|