Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 452453454455456 ... 945>
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 12:39

adj написав:Я так зрозумів ті хто мають більше одної картки єПідтримка думали якось змахлювати і отримати більше виплат від держави? Чи що це за прикол. Нащо 6 карток.

О, конспірологі-теоретики під'їхали)

Різні банки, тому що різні умови в кожному.
На деякі гроші заходили на третій день після виплати, на деякі - на другий. Деякі банки мають платний вивід. з Секса за день більше 100-120 к не виколупаєш. Тому потрібна диверсифікація засобів.

Як можна отримати декілька виплат від держави, якщо ідентифікують по особі, а не по карті?
Кочевник

Подякував: 401 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 16:42

Alien написав:
  adj написав:Я так зрозумів ті хто мають більше одної картки єПідтримка думали якось змахлювати і отримати більше виплат від держави? Чи що це за прикол. Нащо 6 карток.

А вам не спало на думку, що причина могла бути набагато банальнішою ніж ваше "змахлювати" - просто облігації могли купувати люди, які вкладали достатньо великі кошти у них. А щоб уникати зайвої уваги органів фінмону і обирали:
а) різних брокерів (бо брокери теж мають моніторити клієнтів);
б) різні єПідтримки - щоб зненацька у якомусь банку не перетнути межу моніторингу.
Думаю більшість тих, хто для отримання виплат від погашення облігацій намагався використовувати єПітримки від різних банків - керувався саме подібними міркуваннями, а намагання "змахлювати" було відсутнє повністю як клас

Та ок, просто в кінці року всі ці брокери/банки прозвітують про вас у податкову все одно :lol:
Якщо у вас там "по нулям" а потім доходи які не оподатковуються вийдуть 20к за рік то толку з тих обходжень фінмону.

А ще якщо не подасте декларацію самі (що в принципі не обов'язково якщо маєте лише облігації) то строки давності не згорають. І якщо в наступному році у казні буде бублик, то таким геніям першим податкова зможе направити листи щастя, пояснити "а звідки взагалі" :roll:
adj

Подякував: 108 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 16:49

Re: Ринок ОВДП

Нічого не зрозумів про податкову. Військові облігації не оподатковуються, єПідтримка потрібна виключно для них. Хто й на кого буде стучати, про які декларації йде мова, якщо доходи в кабінеті платника податків про це автоматично з'являються?
Кочевник

Подякував: 401 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 16:57

adj чекайте - не зрозумів вашої "логіки": якщо людина все одно хотіла купити державні цінні папери та допомогти державі у скрутний час, але просто не хотіла витрачати час на спілкування з фінмоном - до чого тут ваші домисли щодо податкової у майбутньому? Людина яка купує військові облігації зазвичай це робить усвідомлено, а людина яка купує таких облігацій багато - то вже напевне знає - що саме, коли та як треба декларувати в підсумку. Тому ваші перейми думаю тут марні. Єдине що не можу зрозуміти який вам сенс доскіпуватись до когось хто хоч щось для країни робить і купує облігації. Показати які вони всі дурні, а один ви весь "у білому"? Дивна позиція :(
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 17:29

Alien та ні, просто було цікаво нащо відкривати по 100500 е-підтримок, ця картка аж ніяк не асоціюється у мене з людьми які пробують обійти фін. мон. Ці в принципі облігації і не куплять, їм це не треба. До 400к брокер у вас нічого не запитає і так.
adj

Подякував: 108 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 21:01

Alien
З декларацією інша дурня від податкової
Вони отримують інформацію про куплені цінні папери, суму, кількість, скільки отримано доходу
Згідно закону цінні папери та дохід не оподатковуються, проте вони трактують що ти повинен подати щорічну декларацію, де вказати цінні папери та проставити нулі
dan74

Подякував: 4 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 21:08

dan74 написав:Alien
З декларацією інша дурня від податкової
Вони отримують інформацію про куплені цінні папери, суму, кількість, скільки отримано доходу
Згідно закону цінні папери та дохід не оподатковуються, проте вони трактують що ти повинен подати щорічну декларацію, де вказати цінні папери та проставити нулі

Требование принять в письменном виде и приложить к письменной же жалобе начальнику этой куры, о том, что она нарушает НКУ, где явным текстом написано, что доход от ОВГЗ не обязывает подавать декларацию. Дурость будет вылечена.
moveton

Подякував: 67 раз.
Подякували: 712 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 11 тра, 2023 21:27

ну я просто почув що у сусіда 3 зарплатні карти і завдяки цьому він отримує 3 зарплати кожен місяць
J

Подякував: 24 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 тра, 2023 10:38

J написав:

ну я просто почув що у сусіда 3 зарплатні карти і завдяки цьому він отримує 3 зарплати кожен місяць

куплю зарплатную карту :lol:
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 тра, 2023 13:05

Re: Ринок ОВДП

UA4000227201 / UA4000227490 - ваше мнение по этим выпускам? Идея инвестирования в том, что на таком сроке можно будет обогнать инфляцию и зафиксировать высокую процентную ставки, которые уже в конце года запланированы к снижению.

Они особо на вторичке не предлагается, хочу попробовать на первичке взять.
brainchild

Подякував: 10 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

#<1 ... 452453454455456 ... 945>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: V$Epropalo і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор