Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
lamal написав:Мені укргаз не дає купити овдп через Дію , одразу відмова
Аналогічно. Прилітало повідомлення тероризм, наркота оновіть дані у відділенні. Оновив, результат без змін.
Було таке і в мене - 5 заявок в різні дні і всі "очікуйте листа від ...". Дав їм відпочити від себе, а через місяців два знову зробив заявку і цього разу пройшло. Можливо це і вам стане у нагоді P.S. Не клієнт укргазу
PUnder написав:lamal Видали її і нову створи. В мене останні дні теж не працювало у всіх в сім'ї. А сьогодні зробив по новому і все ок.
Дякую. Підтримка рекомендує видалити в меню всі підключені пристрої , потім знову авторизуватись. Наче допомогло , але не з першого разу , довелось ще на мобільний інтернет перемкнутись.
Продажа досрочная в Сенсе происходит быстро? Как быстро деньги зайдут на карту? Это будет карта Епидтримка? Или можно другую карту указать при продаже?
Алексей77 написав:Продажа досрочная в Сенсе происходит быстро? Как быстро деньги зайдут на карту? Это будет карта Епидтримка? Или можно другую указать при продаже?
В рабочее время Депозитария (будни с 9 до 17-40) (2..3 мин) на любую карту Сенса.
Может быть коллизия, если вы не пользовались ЕЦП Сенса для ОВДП более 6 мес. Тогда, вдруХ, Сенс перестанет узнавать ЕЦП и его нуна будет срочно перевыпустить. Делов то на 2..5мин, но нужно шобы Дия тоже работала и она вас узнала
PUnder написав:lamal Видали її і нову створи. В мене останні дні теж не працювало у всіх в сім'ї. А сьогодні зробив по новому і все ок.
Дякую. Підтримка рекомендує видалити в меню всі підключені пристрої , потім знову авторизуватись. Наче допомогло , але не з першого разу , довелось ще на мобільний інтернет перемкнутись.
Зранку Дія взагалі не в настрої. Вибрав обліжки, ICU одобрило, так підпис навіть не пробує - зразу вискакує помилка.
Зранку Дія взагалі не в настрої. Вибрав обліжки, ICU одобрило, так підпис навіть не пробує - зразу вискакує помилка.
Я вже декілька місяців не можу встановити Дія підпис - Технічна помилка Техпідтримка це просто жах, присилають одне і те ж по колу Рукожопи повні, але ніхто ніякоі відповідальності не несе
В 12 ночі все працювало дуже швидко - напевно наплив бажаючих. треба трохи пізніше спробувати
Цікавий момент, купував ОВДП сьогодні через Дію у ICU о 8.30 - ціну продажу виставило дещо вищу (+0.16грн) за ту, що світить ICU зараз. В мене таке вперше, от і цікаво.