Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
lamal написав:Мені укргаз не дає купити овдп через Дію , одразу відмова
Аналогічно. Прилітало повідомлення тероризм, наркота оновіть дані у відділенні. Оновив, результат без змін.
Було таке і в мене - 5 заявок в різні дні і всі "очікуйте листа від ...". Дав їм відпочити від себе, а через місяців два знову зробив заявку і цього разу пройшло. Можливо це і вам стане у нагоді P.S. Не клієнт укргазу
PUnder написав:lamal Видали її і нову створи. В мене останні дні теж не працювало у всіх в сім'ї. А сьогодні зробив по новому і все ок.
Дякую. Підтримка рекомендує видалити в меню всі підключені пристрої , потім знову авторизуватись. Наче допомогло , але не з першого разу , довелось ще на мобільний інтернет перемкнутись.
Продажа досрочная в Сенсе происходит быстро? Как быстро деньги зайдут на карту? Это будет карта Епидтримка? Или можно другую карту указать при продаже?
Алексей77 написав:Продажа досрочная в Сенсе происходит быстро? Как быстро деньги зайдут на карту? Это будет карта Епидтримка? Или можно другую указать при продаже?
Может быть коллизия, если вы не пользовались ЕЦП Сенса для ОВДП более 6 мес. Тогда, вдруХ, Сенс перестанет узнавать ЕЦП и его нуна будет срочно перевыпустить. Делов то на 2..5мин, но нужно шобы Дия тоже работала и она вас узнала
PUnder написав:lamal Видали її і нову створи. В мене останні дні теж не працювало у всіх в сім'ї. А сьогодні зробив по новому і все ок.
Дякую. Підтримка рекомендує видалити в меню всі підключені пристрої , потім знову авторизуватись. Наче допомогло , але не з першого разу , довелось ще на мобільний інтернет перемкнутись.
Зранку Дія взагалі не в настрої. Вибрав обліжки, ICU одобрило, так підпис навіть не пробує - зразу вискакує помилка.
Зранку Дія взагалі не в настрої. Вибрав обліжки, ICU одобрило, так підпис навіть не пробує - зразу вискакує помилка.
Я вже декілька місяців не можу встановити Дія підпис - Технічна помилка Техпідтримка це просто жах, присилають одне і те ж по колу Рукожопи повні, але ніхто ніякоі відповідальності не несе
В 12 ночі все працювало дуже швидко - напевно наплив бажаючих. треба трохи пізніше спробувати
Цікавий момент, купував ОВДП сьогодні через Дію у ICU о 8.30 - ціну продажу виставило дещо вищу (+0.16грн) за ту, що світить ICU зараз. В мене таке вперше, от і цікаво.