Ринок енергоносіїв в контексті

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 105106107108109 ... 243>
Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 16:36

zРадио написав:
  GADFLY написав:Социалистический ты НАШ)))

А ты вообще в курсе, что это уже не оскорбление, а признак прогрессивного мышления? Мамкины атланты так и не поняли, что страница естественного общественного отбора в истории цивилизации перевернута, а современный социализм - это Ромер и Стиглиц, а не Маркс и Ленин.

Ладно, то таке... не грусти, поверь, госмонополии еще удовлетворят твое рвение платить на "рыночным" ценам :mrgreen:

Парень явно по Ленину учился, даже не по Марксу. Раз требовал НЕДРА все отдать народу, как в конституции записано))) в общем- корова не моя. Его корова...
GADFLY
2

Подякував: 524 раз.
Подякували: 706 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 16:37

GADFLY написав:Парень явно по Ленину учился, даже не по Марксу. Раз требовал НЕДРА все отдать народу, как в конституции записано))) в общем- корова не моя. Его корова...

Ссылочку, где я требую недра народу дашь? Или сольешься, как обычно? :) Это не мой аргумент, ты попутал
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 16:39

zРадио написав:
  GADFLY написав:Парень явно по Ленину учился, даже не по Марксу. Раз требовал НЕДРА все отдать народу, как в конституции записано))) в общем- корова не моя. Его корова...

Ссылочку, где я требую недра народу дашь? Или сольешься, как обычно? :)

ты явно не в себе))) При чем тут ТЫ? Я ведь о sequence писал... :mrgreen:
GADFLY
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 16:40

GADFLY написав:
  zРадио написав:

Ссылочку, где я требую недра народу дашь? Или сольешься, как обычно? :)

ты явно не в себе))) При чем тут ТЫ? Я ведь о sequence писал... :mrgreen:

Ответ был на мою реплику - перечитай. Легко можно было подумать, что ты так написал обо мне. Но нет так нет
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 17:00

GADFLY написав:
  zРадио написав:

А ты вообще в курсе, что это уже не оскорбление, а признак прогрессивного мышления? Мамкины атланты так и не поняли, что страница естественного общественного отбора в истории цивилизации перевернута, а современный социализм - это Ромер и Стиглиц, а не Маркс и Ленин.

Ладно, то таке... не грусти, поверь, госмонополии еще удовлетворят твое рвение платить на "рыночным" ценам :mrgreen:

Парень явно по Ленину учился, даже не по Марксу. Раз требовал НЕДРА все отдать народу, как в конституции записано))) в общем- корова не моя. Его корова...

Не вигадуйте.
Ваш опонент вказав, що держкомпанія Нафтогаз може продавати гас за неринковою ціною.
І на те, що надра згідно Конституції є об'єктами права власності Українського народу.

І на це ти вигадав (саме вигадав))), як повинно бути:
*так нафтогаз и должен добывать газ....по 30 копеек, продавать его в рынок по 27 грн- разницу перечислять в бюджет в виде дивов минус затраты на добычу. А дальше из бюджета строятся школы и дороги ДЛЯ НАРОДА. Финансируется армия и т.д. Все как ты хочешь. Так ведь должно быть? А ты предлагаешь продавать по 30 копеек газ населению, чтобы оплачивать отопление хором в 1000 метров быдлу, которое их налепило и сейчас смердячим паром сцыт от коммуналки? Где логика? В итоге бабушка с пенсией в 2000 тыс гривень не будет получать дотаций (дивы ведь НАК в бюджет не заплатил, а продал газ быдлу с хоромами по 1000 метров по 30 копеек), и более того- эта бабушка будет косвенно оплачивать хоромы в 1000 метров и не энергоэффективное производство. Включай голову."

З.и.
Різницю бачиш?))
Опонент вказав на факти.
А ти на своє бачення, як повинно бути.

Підняли ціну і що?
Проблема вирішилася чи ні?
Ну піднімуть до 27 і що?))

А от якщо ти сам навіть при своїй пропозиції вкажеш далі, що зокрема тільки!!! підняття ціни до 27, треба ще зробити, то й побачиш --- що легше і реальніше.
Тобі на це опоненти й вказували...

Ти ж бикуєш.
Для підсилення своєї думки.
Вигадуєш якусь маячню про за що поважати, коли в правилах вказано про поважливе відношення при спілкуванні.
Якщо б на тебе наїхали, образили, а ти у відповідь -- то це зрозуміло.
А от чого ти бикуєш зі старту, на рівному місці -- ні.

З.з.и.
Щось мені здається,що нереальний в нас ніякий варіант вирішення проблеми. Бо все впирається у бажання можновладців вирішити проблему. А його нема.
Було б, то можна і вашою пропозицією (тобто через збільшення ціни та перерозподіл прибутку, з контролем неплатників), і протилежною -- через дешевий гас з щільним контролем над корупцією.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 17:13

detroytred написав:
  GADFLY написав:

Не вигадуйте.
Ваш опонент вказав, що держкомпанія Нафтогаз може продавати гас за неринковою ціною.
І на те, що надра згідно Конституції є об'єктами права власності Українського народу.

І на це ти вигадав (саме вигадав))), як повинно бути:
*так нафтогаз и должен добывать газ....по 30 копеек, продавать его в рынок по 27 грн- разницу перечислять в бюджет в виде дивов минус затраты на добычу. А дальше из бюджета строятся школы и дороги ДЛЯ НАРОДА. Финансируется армия и т.д. Все как ты хочешь. Так ведь должно быть? А ты предлагаешь продавать по 30 копеек газ населению, чтобы оплачивать отопление хором в 1000 метров быдлу, которое их налепило и сейчас смердячим паром сцыт от коммуналки? Где логика? В итоге бабушка с пенсией в 2000 тыс гривень не будет получать дотаций (дивы ведь НАК в бюджет не заплатил, а продал газ быдлу с хоромами по 1000 метров по 30 копеек), и более того- эта бабушка будет косвенно оплачивать хоромы в 1000 метров и не энергоэффективное производство. Включай голову."

З.и.
Різницю бачиш?))
Опонент вказав на факти.
А ти на своє бачення, як повинно бути.

Підняли ціну і що?
Проблема вирішилася чи ні?
Ну піднімуть до 27 і що?))

А от якщо ти сам навіть при своїй пропозиції вкажеш далі, що зокрема тільки!!! підняття ціни до 27, треба ще зробити, то й побачиш --- що легше і реальніше.
Тобі на це опоненти й вказували...

Ти ж бикуєш.
Для підсилення своєї думки.
Вигадуєш якусь маячню про за що поважати, коли в правилах вказано про поважливе відношення при спілкуванні.
Якщо б на тебе наїхали, образили, а ти у відповідь -- то це зрозуміло.
А от чого ти бикуєш зі старту, на рівному місці -- ні.[/quote]

Ну піднімуть до 27 і що?)) - а нищо))) Нак покупает сейчас газ на рынке по 27000))) ЧТобы потом его продать по 8. Убыток будем оплачивать все мы. В том числе и бабушки с пенсией 2000 грн. Будем всем стадом башлять за хоромы 1000 метров, и за то, что кто-то не хочет утеплять дом, ставить счетчики и т.д. ЧТо тебе еще рассказывать и приводить в пример? ))
Никто не быкует, друже. Но заставлять ВЫКАТЬ меня на форуме- нах нах нах. Мы не в сельсовете находимся, и не на аудиенции у Папы. Остынь, в общем... :mrgreen:
GADFLY
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 17:21

GADFLY
Звісно, що мова про гас власного добутку. Тобто з собівартістю по умовно 30 коп.
А не по покупний, тобто з собівартістю 27.
Не виставляй-то опонентів дурнями))

Одне підвищення ціни не вирішує питання. Отой з 1000 кв.м. так і буде не платити при 27 грн.
Точніше умовно я (платник податків та своєчасний платник за комунальні) за нього так і буду платити.
І бабці, і йому.
Тільки тепер по 27.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 17:27

detroytred написав:GADFLY
Звісно, що мова про газ власного добутку. Тобто з собівартістю по умовно 30 коп.
А не по покупний, тобто з собівартістю 27.
Не виставляй-то опонентів дурнями))

Одне підвищення ціни не вирішує питання. Отой з 1000 кв.м. так і буде не платити при 27 грн.
Точніше умовно я (платник податків та своєчасний платник за комунальні) за нього так і буду платити.
І бабці, і йому.
Тільки тепер по 27.

Тот..с 1000 метрами по умолчанию ПЛАТИТ. Но платит со скидкой. Разницу покрываем мы ему все. И до тех пор, пока мы ему будем покрывать разницу- давать газ по социалистическим ценам- до тех пор он не сдвинется с места и не будет шевелиться для того, чтобы перейти на пеллеты, или др. альтернативные источники, утеплить дом, отрезать от отопления второй этаж и цоколь и т.п. Зачем оно ему надо, когда газ нахаляву. Вот после этого мы и имеем ситуацию, когда в Польше, схожей по климатическим условиям с нами, имеющей население в 40 млн, как у нас, почему то газ население сжигает на 5 ярдов кубов, а у нас на население идет 15-17!! Почему так получается? Не думал? Ну давай подумаем вместе)))
GADFLY
2

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 17:48

GADFLY
Не платить.
В мене багатоквартирному будинку майже усі неплатники дуже забезпечені люди.
Як правило, підприємці. Замість платити, вкладають кошти в свій бізнес.
І той з 1000 кв.м. вивернеться, але не буде платити.

Польща.
А що тут думати-то??!!
В них не просто підняли ціну, а виконали увесь комплекс заходів, тому й є результат.

Щоб авто не їхало (не було результату), достатньо непрацюючого одного єдиного важливого елементу (наприклад, несправний карбюратор) з сотні.
Або недостатньо лише одного великого важливого працюючого елементу (наприклад, навіть двигуна) при несправності інших менших.

А ціни в нас й так соціалістичні, тобто визначені)). Регулятор визначає. НКРЕП.
Для власного добутку ціна не халявна. Бо виробник має достатній прибуток. І товару достатньо і для 1000 квметриків, і для бабців. Інша річ, що його по схемах промисловці брали й борги вішали. Так це корупція.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 вер, 2021 17:59

detroytred написав:GADFLY
Не платить.
В мене багатоквартирному будинку майже усі неплатники дуже забезпечені люди.
Як правило, підприємці. Замість платити, вкладають кошти в свій бізнес.
І той з 1000 кв.м. вивернеться, але не буде платити.

Польща.
А що тут думати-то??!!
В них не просто підняли ціну, а виконали увесь комплекс заходів, тому й є результат.

ну так я об этом же- если не платят, но не будут платить ни при цене в три копейки, ни при цене в 27 грн. Я же последвательному это и объяснял. Он в противовес кидал, что при 5 гривнах уже не платили, а при 27 тем более платить не будут. Ну так где я не прав? ))) Зато ты за него резко подписался по двум направлениям. По газовой теме и по выканию. С газовой темой вроде разобрались, а?))) Я же говорил- дело не в цене, а в менталитете. В итоге, спустя сутки ты сам это и написал.
касательно неплательщиков- тут уже всем ясно что делать надо. Но кто возьмет на себя такую ответственность в нашем социалистическом государстве?))) Отрезать, выселять, продавать за долги барахло и недвигу.
GADFLY
2

Профіль

1
  #<1 ... 105106107108109 ... 243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему