Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
rjkz написав:Еще неплохо-бы опубликовать кто из них по чьей квоте прошел
По квотам не нашел. Есть только такое:
Сліденко Ігор Дмитрович
У березні 2014 року Верховною Радою України призначений суддею Конституційного Суду України. Присягу склав 13 березня 2014 року.
ПОСТАНОВА Верховної Ради України
Про призначення Сліденка І.Д. суддею Конституційного Суду України
Колісник Віктор Павлович
У січні 2016 року Президентом України призначений суддею Конституційного Суду України. Присягу склав 27 січня 2016 року.
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №22/2016 Про призначення В.Колісника суддею Конституційного Суду України
Лемак Василь Васильович
27 лютого 2018 року Указом Президента України за результатами конкурсу призначений суддею Конституційного Суду України. Присягу склав 2 березня 2018 року.
Головатий Сергій Петрович
27 лютого 2018 року Указом Президента України за результатами конкурсу призначений суддею Конституційного Суду України. Присягу склав 2 березня 2018 року.
budivelnik написав:Наприклад в мене за січень-лютий забрали додатково в бюджет 2700 грн.... за те що 4 рази на протязі 2016-2018 на 1 день ніж по правилам подав декларацію по акцизу і на 10 днів пізніше у 2017 заплатив платіж по ЄСВ.... Я також вважаю це маразмом , тим більше що за ці ж роки сплатив податкових платежів зборів десь на 1 млн.....
Ну вот, я же вам писал год назад, что на вас борг небольшой в налоговой висит.
detroytred написав:budivelnik Никто Вам не будет доказывать, что баланс не потрiбний. Эту глупость придумали и приписали оппоненту только Вы сами.
Тобто це я почав розганяти хвилю зрадофільства на темі ротердам+ ? Це я почав істерику про перекладання 3 млрд з кишень населення в кишеню приватної особи ? Це я почав задавати дурні запитання типу хто керує Порошенко чи Ахметов ?
Не я... От і виховуйте не мене . а тих дурнів які задали стільки запитань що й сто мудреців не зможуть дати на них відповіді...
По поводу Роттердам + хорошо ответила Черновол.
- Если что то не понятно, я Вам объясню. Только по пунктам. И не всем сразу. Для Вашего понимания это максимальная цена по мировым ценам на сегодня, без выхода Украины на международный рынок покупки угля. При чём, проблема здесь не в том "хто керує Порошенко чи Ахметов" - это страховка, как по газу в 2009году(что бы не повторилась история). - Просто напросто это официально самая малая цена ДЛЯ Украины. А не тех, хто керує.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Сер 27 лют, 2019 19:13, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Наприклад в мене за січень-лютий забрали додатково в бюджет 2700 грн.... за те що 4 рази на протязі 2016-2018 на 1 день ніж по правилам подав декларацію по акцизу і на 10 днів пізніше у 2017 заплатив платіж по ЄСВ.... Я також вважаю це маразмом , тим більше що за ці ж роки сплатив податкових платежів зборів десь на 1 млн.....
Ну вот, я же вам писал год назад, что на вас борг небольшой в налоговой висит.
Мені раз в 4 роки легше заплатити 2700 штрафів , ніж тих же 4 роки постійно моніторити що вони там понавишукують... Тим більше в мене є 100+1 чесний спосіб компенсації втрат
lapay написав:Так контракт, практично не змінився, в цьому році, додався тільки пункт про гастролі в РФ. А скандал не через це, а через те, що правовласник пісні не захотів віддавати права. Як завжди - бабло перемагає.
Открою вам секрет, специально для Марув впервые прописали штраф два миллиона гривен за каждое возможное отклонение от условий
zРадио написав:с помощью искусственного завышения тарифов реализации э/э потребителям (пресловутая формула Роттердам+) и запредельного зеленого тарифа, прибыль, создаваемая государственным Энергоатомом за счет крайне низкой себестоимости (и даже с учетом ночных потерь), перетекает в руки олигархического ДТЭКа, контролирующего 70% тепловой генерации и 60% зеленой.
У атомної генерації є свій Ротердам:
Для розрахунку тарифу атомної генерації діє формула, аналогічна "Роттердам плюс" у тепловій генерації або "Дюссельдорф плюс" – для газу, підкреслила голова Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, Оксана Кривенко. Більше читайте тут:
Просто ринок треба, а при ринку пікові тарифи будуть 4-6 грн/Квт-год. Тому до ринку ще не готові, бо немає таких лічильників (дорогі вони). Не все відразу. Доводиться регулювати руками, а до них щось може прилипнути.
zzzzzz написав:Предлагаю послать Олега Вінника вместе в Олешко
Нет, только Поплавский, только хардкор.
Лучше этого нет никого, да и по всем критериям подходит - политически лоялен к Украине, - импозантен, - хорошее знание английского, - отлично поставленный голос, - умеет петь, - не был замечен в пении песен в РФ и Крыму в 2014-м и позже, - не выступал с песнями на российских корпоративах
Обязательно послушайте как он поёт, и вы согласитесь, что он победит на Евровидении однозначно!
lapay написав:Просто ринок треба, а при ринку пікові тарифи будуть 4-6 грн/Квт-год. Тому до ринку ще не готові, бо немає таких лічильників (дорогі вони). Не все відразу. Доводиться регулювати руками, а до них щось може прилипнути.