Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
19yuriy91 написав:кстати, вспомнился Усик, также известный своими неоднозначными высказываниями. но выступает под укр. прапором, приносит славу стране и тд. о его высказываниях не вспоминают. и тут, победила б девчонка - все лавры Украине, не победила - ну и .... это ж, вроде, очевидно, смысл устраивать допросы с пристрастием.
Так контракт, практично не змінився, в цьому році, додався тільки пункт про гастролі в РФ. А скандал не через це, а через те, що правовласник пісні не захотів віддавати права. Як завжди - бабло перемагає.
detroytred написав:budivelnik Никто Вам не будет доказывать, что баланс не потрiбний. Эту глупость придумали и приписали оппоненту только Вы сами.
Тобто це я почав розганяти хвилю зрадофільства на темі ротердам+ ? Це я почав істерику про перекладання 3 млрд з кишень населення в кишеню приватної особи ? Це я почав задавати дурні запитання типу хто керує Порошенко чи Ахметов ?
Не я... От і виховуйте не мене . а тих дурнів які задали стільки запитань що й сто мудреців не зможуть дати на них відповіді... ПС Я чітко показав а - за 25 років атомна генерація зросла на 15% ( з77 до 88) , теплова впала на 65% ( з 221 до 86) б - я чітко пояснив , що утримання потужностей які працють на повну потужність 8 годин на добу , а 16 годин повинні простоювати -коштує дорого в - я чітко і на пальцях розяснив , що здорожчення виробництва електроенергії на ТЕС відбулось не внаслідок корупційних схем , а внаслідок технологічних змін Для замполітів , гуманітаріїв і кібернетиків пропоную розвязати наступну задачку Є ціна атомної - нехай ікс Є ціна теплової під оптимальним навантаженням (80% від максимуму) =2* ікс Є ціна теплової під піковим навантаженням=5*ікс Що краще Використовувати теплову тільки в пік , а все інше перекривати атомною , чи використовувати теплову на повну ?
yanyura написав:Теперь у этого Президента есть все рычаги, чтобы выполнить все свои обещания.
...ценой своего кармана.
Стали известны имена 59 народных депутатов, на основании жалобы которых Конституционный суд Украины во вторник, 26 февраля, отменил уголовную ответственность за незаконное обогащение. https://antikor.com.ua/articles/289042- ... vany_imena
В продолжение:
14 з 18. Хто в КСУ скасував антикорупційну статтю: список
Проти проголосували четверо суддів - Ігор Сліденко, Віктор Колісник, Василь Лемак і Сергій Головатий ...
budivelnik написав:Генерація атомної зросла на 10% , генерація теплової зменшилась в 2.5 рази.... і обєм згенерованої на АЕС практично такий самий як і на ТЕС І хто тепер спробує мені довести що балансування не потрібне
Да нужна, конечно, нужна! Но ты притянул за уши эту проблему в дискуссию. Я тебе 3-й раз повторяю - с помощью искусственного завышения тарифов реализации э/э потребителям (пресловутая формула Роттердам+) и запредельного зеленого тарифа, прибыль, создаваемая государственным Энергоатомом за счет крайне низкой себестоимости (и даже с учетом ночных потерь), перетекает в руки олигархического ДТЭКа, контролирующего 70% тепловой генерации и 60% зеленой.
Ты сам то на свой график посмотри! Тепловая генерация падает, а прибыль Ахметова растет! Каким нужно быть паленом неотесанным, чтобы не понимать - без коррупционных схем так не бывает!
На вот, читай мой развернутый комментарий, если не доходит!
По итогам работы Энергоатома за 9 мес 2018: - объем производства = 61,052 млрд кВт/ч - себестоимость производства (операционная, без стоимости капитала и амортизации) = 24,189 млрд грн - себестоимость производства (общая) = 28,566 млрд грн.
Итого себестоимость производства кВт/ч электроэнергии: - операционная = 24,189 / 61,052 = 0,396 грн, или 0,0144 доллара - полная = 28,566 / 61,062 = 0,468, или 0,017 доллара.
А средний тариф реализации населению, подогнанный под Ахметова - 1,42 грн. Рентабельность продаж превышает 300%.
yanyura написав:Теперь у этого Президента есть все рычаги, чтобы выполнить все свои обещания.
...ценой своего кармана.
Стали известны имена 59 народных депутатов, на основании жалобы которых Конституционный суд Украины во вторник, 26 февраля, отменил уголовную ответственность за незаконное обогащение. https://antikor.com.ua/articles/289042- ... vany_imena
В продолжение:
14 з 18. Хто в КСУ скасував антикорупційну статтю: список
Проти проголосували четверо суддів - Ігор Сліденко, Віктор Колісник, Василь Лемак і Сергій Головатий ...
19yuriy91 написав:кстати, вспомнился Усик, также известный своими неоднозначными высказываниями. но выступает под укр. прапором, приносит славу стране и тд. о его высказываниях не вспоминают. и тут, победила б девчонка - все лавры Украине, не победила - ну и .... это ж, вроде, очевидно, смысл устраивать допросы с пристрастием.
Так контракт, практично не змінився, в цьому році, додався тільки пункт про гастролі в РФ. А скандал не через це, а через те, що правовласник пісні не захотів віддавати права. Як завжди - бабло перемагає.
я сильно в подробности не вникаю, поверхностно. значит контракты падыбильному составляют, всё хотят пахитровыепоному. хотя, думаю, коммерция, не должна быть во главе в этом случае. и вот он, результат. их работы.
Востаннє редагувалось 19yuriy91 в Сер 27 лют, 2019 19:46, всього редагувалось 1 раз.
yanyura написав:К примеру, новый Президент вносит в ВР законопроекты "О снятии депутатской неприкосновенности", "О снятии неприкосновенности с судей", "О запрете офшоров". Ессно депутаты голосуют против. Списки депутатов, проголосовавших "против" и "за" (с указанием их партийной принадлежности) публикуются, к примеру на сайте Президента Украины, или на других, особо популярных по посещениям. Люди смотрят, делают выводы.
Увы, люди не делают выводы. По куче важных законопроектов публиковались списки, кто был "против", кто "за", с указанием партий, фракций. Никакого эффекта. Ноль.
Именно поэтому я и написал
Осенью, перед выборами в ВР эти списки вновь публикуются
budivelnik написав:Генерація атомної зросла на 10% , генерація теплової зменшилась в 2.5 рази.... і обєм згенерованої на АЕС практично такий самий як і на ТЕС І хто тепер спробує мені довести що балансування не потрібне
Да нужна, конечно, нужна! Но ты притянул за уши эту проблему в дискуссию. Я тебе 3-й раз повторяю - с помощью искусственного завышения тарифов реализации э/э потребителям (пресловутая формула Роттердам+) и запредельного зеленого тарифа, прибыль, создаваемая государственным Энергоатомом за счет крайне низкой себестоимости (и даже с учетом ночных потерь), перетекает в руки олигархического ДТЭКа, контролирующего 70% тепловой генерации и 60% зеленой.
Ты сам то на свой график посмотри! Тепловая генерация падает, а прибыль Ахметова растет! Каким нужно быть паленом неотесанным, чтобы не понимать - без коррупционных схем так не бывает!
На вот, читай мой развернутый комментарий, если не доходит!
По итогам работы Энергоатома за 9 мес 2018: - объем производства = 61,052 млрд кВт/ч - себестоимость производства (операционная, без стоимости капитала и амортизации) = 24,189 млрд грн - себестоимость производства (общая) = 28,566 млрд грн.
Итого себестоимость производства кВт/ч электроэнергии: - операционная = 24,189 / 61,052 = 0,396 грн, или 0,0144 доллара - полная = 28,566 / 61,062 = 0,468, или 0,017 доллара.
А средний тариф реализации населению, подогнанная под Ахметова - 1,42 грн. Рентабельность продаж превышает 300%.
Ти не мені повторяй - ти собі розберись.... 1 Ми вимагаємо від газпрому виплат в розмірі приблизно 2 млрд доларів в рік , за те що постійно будемо підтримувати потужності перекачки без привязки прокачає він по наших трубах 10 млрд м3 чи 100 млрд м3.... Уявляєш як красиво в цифрах для нас буде виглядати коли газпром прокачає 10 млрд м3 -а заплатить 2 млрд за перекачку ? 2 З приведенних мною данних видно що різниця погодинно в споживанні електроенергії ( пік від мінімума) відрізняється в 4 рази , в той час коли обєм виробництва електроенергії аес і тес однаковий.. Кібернетики може й не вміють рахувати , а виробничник відразу прорахує що на 1 МВт потужності АЕС потрібно мати 3 Мвт потужності ТЕС , бо АЄС внаслідок того що технологічно не може оперативно змінювати потужності цілодобово працює в режимі який забезпечує мінімальне споживання , а ТЕС перекривають піки 3 Також кібернетикам не відомо що запуск компютера натисканням однієї кнопки практично не потребує часу і додаткових зусиль і його можна вмикати вимикати хоч 100 разів на добу , в той час коли запуск мегаватної теплової машини потребує її роботи в перехідних режимах і ККД цієї роботи в рази ( а то й на порядок)нижче від ККД роботи в оптимальному режимі. Найпростіший приклад ККД ДВС авто ККД в оптимальному режимі - приблизно 30-35% , ККД середнє 5-10% 4 По зеленим технологіям Умови для Ахметова і населення - однакові І для олігаха і для будь-кого хто захоче поставити сонячну батарею чи вітряк - тарифи зафіксовані в однакових величинах і на однакові терміни... Робиться це для того , щоб зменшити споживання дорогих імпортних енергоносіїв , а підвищені тарифи - це заохочення для тих хто має гроші , але не ризикує їх комусь передавати. Тобто - вкладаєш свої у свою генерацію з гарантією від держави що отримаєш назад вкладене за 5-7 років у вигляді підвищених тарифів При цьому через 5-7 років тарифи і так виростуть до величин які сьогодні дають зеленому тарифу. Я розумію що для фінансових спекулянтів +17-25% річних на ОВДП - це ВАУ А плюс 17_20% річних на виробництві - це зрада і корупція.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 27 лют, 2019 19:59, всього редагувалось 1 раз.