Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
27 лютого 2018 року Указом Президента України за результатами конкурсу призначений суддею Конституційного Суду України. Присягу склав 2 березня 2018 року.
27 лютого 2018 року Указом Президента України за результатами конкурсу призначений суддею Конституційного Суду України. Присягу склав 2 березня 2018 року.
budivelnik написав:Наприклад в мене за січень-лютий забрали додатково в бюджет 2700 грн.... за те що 4 рази на протязі 2016-2018 на 1 день ніж по правилам подав декларацію по акцизу і на 10 днів пізніше у 2017 заплатив платіж по ЄСВ.... Я також вважаю це маразмом , тим більше що за ці ж роки сплатив податкових платежів зборів десь на 1 млн.....
Ну вот, я же вам писал год назад, что на вас борг небольшой в налоговой висит.
detroytred написав:budivelnik Никто Вам не будет доказывать, что баланс не потрiбний. Эту глупость придумали и приписали оппоненту только Вы сами.
Тобто це я почав розганяти хвилю зрадофільства на темі ротердам+ ? Це я почав істерику про перекладання 3 млрд з кишень населення в кишеню приватної особи ? Це я почав задавати дурні запитання типу хто керує Порошенко чи Ахметов ?
Не я... От і виховуйте не мене . а тих дурнів які задали стільки запитань що й сто мудреців не зможуть дати на них відповіді...
По поводу Роттердам + хорошо ответила Черновол. https://youtu.be/vBMPiwdl_AQ - Если что то не понятно, я Вам объясню. Только по пунктам. И не всем сразу. Для Вашего понимания это максимальная цена по мировым ценам на сегодня, без выхода Украины на международный рынок покупки угля. При чём, проблема здесь не в том "хто керує Порошенко чи Ахметов" - это страховка, как по газу в 2009году(что бы не повторилась история). - Просто напросто это официально самая малая цена ДЛЯ Украины. А не тех, хто керує.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Сер 27 лют, 2019 20:13, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Наприклад в мене за січень-лютий забрали додатково в бюджет 2700 грн.... за те що 4 рази на протязі 2016-2018 на 1 день ніж по правилам подав декларацію по акцизу і на 10 днів пізніше у 2017 заплатив платіж по ЄСВ.... Я також вважаю це маразмом , тим більше що за ці ж роки сплатив податкових платежів зборів десь на 1 млн.....
Ну вот, я же вам писал год назад, что на вас борг небольшой в налоговой висит.
Мені раз в 4 роки легше заплатити 2700 штрафів , ніж тих же 4 роки постійно моніторити що вони там понавишукують... Тим більше в мене є 100+1 чесний спосіб компенсації втрат
lapay написав:Так контракт, практично не змінився, в цьому році, додався тільки пункт про гастролі в РФ. А скандал не через це, а через те, що правовласник пісні не захотів віддавати права. Як завжди - бабло перемагає.
Открою вам секрет, специально для Марув впервые прописали штраф два миллиона гривен за каждое возможное отклонение от условий
zРадио написав:с помощью искусственного завышения тарифов реализации э/э потребителям (пресловутая формула Роттердам+) и запредельного зеленого тарифа, прибыль, создаваемая государственным Энергоатомом за счет крайне низкой себестоимости (и даже с учетом ночных потерь), перетекает в руки олигархического ДТЭКа, контролирующего 70% тепловой генерации и 60% зеленой.
У атомної генерації є свій Ротердам:
Для розрахунку тарифу атомної генерації діє формула, аналогічна "Роттердам плюс" у тепловій генерації або "Дюссельдорф плюс" – для газу, підкреслила голова Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, Оксана Кривенко. Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/money/-na ... 97481.html
Просто ринок треба, а при ринку пікові тарифи будуть 4-6 грн/Квт-год. Тому до ринку ще не готові, бо немає таких лічильників (дорогі вони). Не все відразу. Доводиться регулювати руками, а до них щось може прилипнути.
zzzzzz написав:Предлагаю послать Олега Вінника вместе в Олешко
Нет, только Поплавский, только хардкор.
Лучше этого нет никого, да и по всем критериям подходит - политически лоялен к Украине, - импозантен, - хорошее знание английского, - отлично поставленный голос, - умеет петь, - не был замечен в пении песен в РФ и Крыму в 2014-м и позже, - не выступал с песнями на российских корпоративах https://www.youtube.com/watch?v=RzIgEuuThE8
Обязательно послушайте как он поёт, и вы согласитесь, что он победит на Евровидении однозначно!
lapay написав:Просто ринок треба, а при ринку пікові тарифи будуть 4-6 грн/Квт-год. Тому до ринку ще не готові, бо немає таких лічильників (дорогі вони). Не все відразу. Доводиться регулювати руками, а до них щось може прилипнути.